Skoro temat nie słuzy do spamu, to dlaczego w każdym temacie widzę po kilka twoich wypowiedzi.
Nie uważaj się za kogoś lepszego, bo tak nie jest. Jak Ci forum nie odpowiada to sobie tylko czytaj i się nie wypowiadaj.
Popraw również swoją ortografie, bo razieaha co mnie to obchodzi po hu... tu sie wypowiadasz po co to wogóle czytasz cos sie nie podoba to wyjdz stad

Rozszyfruj Tego Pana Phr3netic
Napisano 10 marzec 2014 - 09:32
Napisano 10 marzec 2014 - 10:28
Skoro temat nie słuzy do spamu, to dlaczego w każdym temacie widzę po kilka twoich wypowiedzi.
Nie uważaj się za kogoś lepszego, bo tak nie jest. Jak Ci forum nie odpowiada to sobie tylko czytaj i się nie wypowiadaj.
Popraw również swoją ortografie, bo razie
aha co mnie to obchodzi po hu... tu sie wypowiadasz po co to wogóle czytasz cos sie nie podoba to wyjdz stad
Podnieca Cie przerabianie cytatów?
Czytam to co mi się podoba, i piszę to co myśle, a obserwując Twoje zachowanie na tym forum, stwierdzam, że jesteś kompletnym idiotą.. który robi z siebie pośmiewisko.
Więc powtórze jeszcze raz, nie podoba mi się to jak piszesz w każdym temacie, kumasz o co chodzi?
Jak nie to przeczytaj to jeszcze raz.
Nie odpowiadam za czyny oraz zachowanie graczy z wyżej podanej gildii. ❌
Napisano 10 marzec 2014 - 11:36
To się nazywa Dysleksja, i z tego się śmiać nie wolno. Wiek nie gra tu żadnej roli, dla przykładu nasz Prezydent
Ja nie jestem wróżką żeby wiedzieć czy ktoś ma dysleksje czy nie... A po jego sposobie pisania mogłam uważać że jest osobą ,,mniej wykształconą'' Już nie wolno się wypowiedzieć ?
- ღ мιχ™ i ღRycerzღ lubią to
Napisano 10 marzec 2014 - 12:15
Popieram Kaynerine
Napisano 10 marzec 2014 - 12:40
Oprócz interpunkcji i ortografi to nic innego tutaj nie widac mało smieszne
http://iv.pl/
EuforioX
255 Lvl
Postać od początku moja aktywny prawie 24/7
Napisano 10 marzec 2014 - 12:46
Podnieca Cie pżerabiańe cytatuw?
Czytam to co mi śę podoba, i piżę to co mysile, a obserwując twoje zahowanie na tym forum, stwierdzam, że jestesi kompletnym idiotoł.. ktury robi z śebie posimiewisko.
Wiec powtuże jesce raz, nie podoba mi śę to jak pises w karzdym temaće, kumasz o co chodż?
Jak nie to pżecytaj to jesce raz.
to zachowaj te informacje dla siebie
Napisano 10 marzec 2014 - 12:55
to zachowaj te informacje dla siebie
Nwm czy kogoś śmieszy, że moją wypowiedź przerobiłeś na taką ortografię, której Ty używasz.
I wszystko po to, aby każdy myślał, że tak piszesz "specjalnie", a tak nie jest.
Dziękuję, pozdrawiam
Napisano 10 marzec 2014 - 13:00
Nwm czy kogoś śmieszy, że moją wypowiedź przerobiłeś na taką ortografię, której Ty używasz.
I wszystko po to, aby każdy myślał, że tak piszesz "specjalnie", a tak nie jest.
Dziękuję, pozdrawiam
tak mnie to cieszy ty lepiej zobacz jak zaspamowałes ten temat...
Napisano 10 marzec 2014 - 13:03
tak mnie to cieszy
ty lepiej zobacz jak zaspamowałes ten temat...
to może dlatego że Ty zacząłeś, z pewnością mogę stwierdzić ze Rycerz jest ogarniętym graczem, czego po wyżej napisanych wypowiedziach nie mogę powiedzieć o Tobie
13 : 4 --tak się przedstawia bilans postów...zauważ że 13 postów jest twoich, natomiast 4 są rycerza więc nie chcę wskazywać palcem kto tu zaspamował temat geniuszu
Użytkownik Akk4rinXmISIEK edytował ten post 10 marzec 2014 - 13:05
- к α у η є я ι η α lubi to
Napisano 10 marzec 2014 - 13:05
to może dlatego że Ty zacząłeś, z pewnością mogę stwierdzić ze Rycerz jest ogarniętym graczem, czego po wyżej napisanych wypowiedziach nie mogę powiedzieć o Tobie
No może i jest ogarniety i mądrzejszy ale wku*wiajacy
Napisano 10 marzec 2014 - 13:14
No może i jest ogarniety i mądrzejszy ale wku*wiajacy
Zauważ, że tylko Cb denerwuję, szanuję osoby, które potrafią się zachować i szanują Mnie, Ty niestety nie potrafisz się zachować i dalej drążysz temat.
Użytkownik ღRYCERZ&Damianღ edytował ten post 10 marzec 2014 - 13:14
Napisano 10 marzec 2014 - 13:30
Zauważ, że tylko Cb denerwuję, szanuję osoby, które potrafią się zachować i szanują Mnie, Ty niestety nie potrafisz się zachować i dalej drążysz temat.
Sam zaczełes po uj było wyzywac?
Napisano 10 marzec 2014 - 13:37
Sam zaczełes po uj było wyzywac?
Ja zacząłem?.. Czyli jak ktoś Ci powie do słuchu co o Tb myśli to już spiny robisz? Ogarnij troszeczke, bo to jest naprawdę żałosne.
Masz problem co do mojej osoby, napisz na pw, albo na TS się ugadamy.
Kończę ten spam.
Użytkownik ღRYCERZ&Damianღ edytował ten post 10 marzec 2014 - 13:38
Napisano 10 marzec 2014 - 14:46
Do mnie też pisał xD
"guwno i smacznego"
"arap to burag"
"szuka koleguf"
I jeszcze więcej.
...
Ide na musodajnie.
Użytkownik ℓσνєинαя∂ ♥ edytował ten post 10 marzec 2014 - 17:13
[font="'trebuchet ms', helvetica, sans-serif;"][color=#000000;]Pomogłem ? Daj [/color][color=#d3d3d3;]Lubię To. [/color][/font]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych