Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafika

Zdjęcie

Rozszyfruj Tego Pana Phr3netic

• Zamknięty Temat jest zamknięty
116 odpowiedzi w tym temacie

#76 Pisar

Pisar

Pokemon

• Banned
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1148 postów
  • Dołączył śro, 28 gru 11
  • MiastoKambodża
  • Nick w grze:Pisar
  • Gildia:Obojetnie
  • Królestwo:Chunjo
  • Hobby:cycki

Napisano 10 marzec 2014 - 16:30

Ta chyba ty pasztetem sie masturbujesz tym w foli z biedronki za 2zł a mnie nie podniecaja zdjecia tylko filmy... a po drógie to mnie to nie podnieca bo waliłem 10+ razy wiec ogar

szacun jechałeś na ręcznym 10+ pozazdroscic ja to mam dziewczyne i mi filmow nie potrzeba :* 

Jak ludzie na mnie mówią : Pisar / Pisarek / Pisuar / Pisu / Pisau / Pisauek / Pisuarek / Psiór / Pisak / Pisag / Pisiu / Pisklak / Pśór / Gwałciciel

jak chcesz się pomodlić gg : 49696360 (Czasem jestem) 

Jestem pokemonem i mam swoje pokemony BIJACZ ! 

Dołączona grafika

Sygna od koxa Chimure 

#77 Jendrek

Jendrek

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 169 postów
  • Dołączył pon, 24 lut 14

Napisano 10 marzec 2014 - 16:55

szacun jechałeś na ręcznym 10+ pozazdroscic ja to mam dziewczyne i mi filmow nie potrzeba :* 

Yyy no bo ty masz 70lat+ a ja  cos do 16 :)...  :lol:

Użytkownik Jendrek edytował ten post 10 marzec 2014 - 17:00

#78 Zafrina

Zafrina

Nowy

• Płeć Piękna
  • Pip
  • 22 postów
  • Dołączył wto, 12 lis 13
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Dolnośląskie
  • Królestwo:Shinsoo

Napisano 10 marzec 2014 - 17:06

Ja nie jestem wróżką żeby wiedzieć czy ktoś ma dysleksje czy nie...  A po jego sposobie pisania mogłam uważać że jest osobą ,,mniej wykształconą'' Już nie wolno się wypowiedzieć ? 

To co ma skan oświadczenia o dysleksji wkleić na forum byście wszyscy przestali się Go czepiać? pisze jak pisze, a Wasze wyśmiewanie Go nie zmieni tego. Jedynie to wszystko pokazuje niedojrzałość psychiczną wszystkich, którzy nazywają go dziadkiem i śmieją się z Jego pisania czy sposobu bycia.  

Nie każdy jest tak cudowny i wspaniały jak Wy i taki idealny. Sama nie przepadam za Andrzejem ale nie muszę się z tym obnosić . 

• yy. lubi to

virtual_1462283016__sygna.png

#79 Jendrek

Jendrek

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 169 postów

Napisano 10 marzec 2014 - 17:11

To co ma skan oświadczenia o dysleksji wkleić na forum byście wszyscy przestali się Go czepiać? pisze jak pisze, a Wasze wyśmiewanie Go nie zmieni tego. Jedynie to wszystko pokazuje niedojrzałość psychiczną wszystkich, którzy nazywają go dziadkiem i śmieją się z Jego pisania czy sposobu bycia.  

Nie każdy jest tak cudowny i wspaniały jak Wy i taki idealny. Sama nie przepadam za Andrzejem ale nie muszę się z tym obnosić . 

Ja nie mam na imie Andrzej... a ja mam to gdzieś kto co o mnie sądzi ja wiem swoje kim jestem :) i nie bede zwracac uwagi na noobów a po drógie to mi nie chce sie pisac literek bo to trzeba naciskac "alt" a mi sie nie chce wole pisac :D

#80 к α у η є я ι η α

к α у η є я ι η α

Niekryty krytyk

• Płeć Piękna
  • PipPipPipPip
  • 712 postów
  • Dołączył czw, 07 cze 12
  • Województwo:K-pomorskie
  • Nick w grze:Kaynerina
  • Nick na TS:кαуηєяιηα

Napisano 10 marzec 2014 - 17:11

Oj przepraszam... jak bym zobaczyła że dany użytkownik ma dysleksje to w żadnym wypadku bym się nie śmiała bo sama mam kolegę dyslektyka. 

I od kiedy gdy ktoś napisze pierwszy raz np. teraz o jego sposobie pisania jest to wyśmiewanie ? Napisałam coś w stylu: ale ciota, ale idiota ? itp itp.

+ nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek napisała w jego stronę (jak to inni mówią: dziadzia).

virtualmt21494610074__kaya.png

#81 Jendrek

Jendrek

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 169 postów

Napisano 10 marzec 2014 - 17:15

Oj przepraszam... jak bym zobaczyła że dany użytkownik ma dysleksje to w żadnym wypadku bym się nie śmiała bo sama mam kolegę dyslektyka. 

I od kiedy gdy ktoś napisze pierwszy raz np. teraz o jego sposobie pisania jest to wyśmiewanie ? Napisałam coś w stylu: ale ciota, ale idiota ? itp itp.

+ nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek napisała w jego stronę (jak to inni mówią: dziadzia).

Do ciebie ja nic nie mam ty jesteś spox ale Rycerz  to juz nie powiem co o nim sądze...

#82 Zafrina

Zafrina

Nowy

• Płeć Piękna
  • Pip
  • 22 postów

Napisano 10 marzec 2014 - 17:16

Chyba każdy kto robi takie błędy musi mieć jakieś problemy to jest chyba jasne prawda?, skoro mówi normalnie ale za to normalnie nie pisze.... Więc w mojej ocenie nie trzeba obwieszczenia na forum czy ktoś ma dysleksje czy nie?

A gdzie ja napisałam do Ciebie Kaynerina, że to Ty nazywałaś go dziadzią? napisałam to do ogółu .....

Użytkownik ¢αи∂ιѕ edytował ten post 10 marzec 2014 - 17:18

#83 Shur'Tugal

Shur'Tugal

Deshi

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1667 postów
  • Dołączył nie, 06 sty 13
  • MiastoZiemia
  • Województwo:Podkarpackie
  • Nick w grze:-
  • Gildia:-----------------

Napisano 10 marzec 2014 - 17:19

Jendrek, może tak mniejszą czcionką i kolorkiem mniej jaskrawym, bo oczy bolą jak się chce to przeczytać..zwłaszcza przedostatni post

Dołączona grafika

#84 к α у η є я ι η α

к α у η є я ι η α

Niekryty krytyk

• Płeć Piękna
  • PipPipPipPip
  • 712 postów
  • Dołączył czw, 07 cze 12
  • Województwo:K-pomorskie
  • Nick w grze:Kaynerina
  • Nick na TS:кαуηєяιηα

Napisano 10 marzec 2014 - 17:19

Candis..

Nie jasne. Bo nie wiadomo czy ma rzeczywiście takie problemy czy robi to specjalnie. 

Nie rozmawiałam z nim na ts i nie wiem jak mówi.. więc? 

virtualmt21494610074__kaya.png

#85 Zafrina

Zafrina

Nowy

• Płeć Piękna
  • Pip
  • 22 postów

Napisano 10 marzec 2014 - 17:25

Ktoś kto robiłby to specjalnie znudziłby się po jakimś czasie..... Nie chce mi się już dyskutować, bo to nic nie wnosi do tematu poza kolejną litanią.

Słowem końcowym....

Pewnie, że najlepiej znaleźć rozrywkę i "fame" wyśmiewając się z kogoś.... bo to przecież takie fajne, nie? jeden się śmieje to i ja się dołączę. Jeżeli macie coś do kogoś pokażcie, że macie jaja i załatwcie to oko w oko ale no przecież , najlepiej iśc za stadem głupich gęsi. 

#86 Jendrek

Jendrek

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 169 postów

Napisano 10 marzec 2014 - 17:25

Jendrek, może tak mniejszą czcionką i kolorkiem mniej jaskrawym, bo oczy bolą jak się chce to przeczytać..zwłaszcza przedostatni post

O to chodzi mi samemu bolą oczy nawet nie chce tego czytac bo az piecze :D

#87 ღ мιχ™

ღ мιχ™

Junior Member

• Globtroter
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2779 postów
  • Dołączył sob, 12 lis 11
  • Województwo:Śląskie
  • Nick w grze:lMIXl
  • Gildia:Vixa
  • Nick na TS:ღ мιχ™

Napisano 10 marzec 2014 - 17:29

Chyba każdy o dziadzi ma zdanie wyrobione...

Ja nie jestem wróżką żeby wiedzieć czy ktoś ma dysleksje czy nie...  A po jego sposobie pisania mogłam uważać że jest osobą ,,mniej wykształconą'' Już nie wolno się wypowiedzieć ?

Apropo dysleksji, jeśli się nie mylę to wszystkie błędy nie podchodzą pod to. Jest cześć liter, które takie osoby mylą (mogę się mylić), ale jak ktoś w 90% wyrazów robi błędy różnego rodzaju to bez komentarza...

#88 Kondziuu

Kondziuu

Wolny Szczelec

• Globtroter
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2597 postów
  • Dołączył pon, 02 lip 12
  • Województwo:Świętokrzyskie
  • Imię:Konrad
  • Nick w grze:...
  • Gildia:Brak
  • Nick na TS:...

Napisano 10 marzec 2014 - 17:31

Ta kurwa on i dyskleksja chyba dysmozgia a nie ...
Dołączona grafika

#89 Jendrek

Jendrek

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 169 postów

Napisano 10 marzec 2014 - 17:31

Chyba każdy o dziadzi ma zdanie wyrobione...

Apropo dysleksji, jeśli się nie mylę to wszystkie błędy nie podchodzą pod to. Jest cześć liter, które takie osoby mylą (mogę się mylić), ale jak ktoś w 90% wyrazów robi błędy różnego rodzaju to bez komentarza...

Pisałem nie chce mi sie pisac literek: ę,ć,ś,ż,ź itd  i tak zawsze bede pisac a po drógie ja nie musze tu pisac bez błedów mi obojetnie jest jak ja pisze w realu dobrze pisze bo tam to trzeba sie starac a tu po co zeby noby sie cieszyli?

#90 Jendrek

Jendrek

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 169 postów

Napisano 10 marzec 2014 - 17:33

Ale zaspamowaliscie ten temat ^^

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych