Herka koka hasz LSD ta zabawa z DZETEM po nocach się śni.

Hera koka hasz
Posted 23 April 2014 - 18:54
Posted 24 April 2014 - 01:08
Drogi półgłówku ( chociaz zapewne nie wiesz co to znaczy) zanim cokolwiek skomentujesz wystarczy przeczytac posty nizej i dowiesz sie o co w ogole chodzi w tym wystepie bo inaczej tego nie powinno sie w sumie nazywac, no ewentualnie wykonanie . Albo chociaz zaczerpnac jakichkolwiek informacji. Ale niestety jestes na tyle ograniczona osoba ze Tobie wszystko trzeba tlumaczyc, niestety trzeba bo i tak 99,9% przekazu nie zrozumiesz. Wiec jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj
Gdybys spotkal ją w realu zjadlaby Cie 1 zdaniem i bys nie wiedzial co odpowiedziec tego jestem pewien. Dla mnie jestes brodzikiem intelektualnym i Cie wcale nie szanuje . Moze i znow wylapie bana na forum na kilka godzin ale taka jest prawda o Tobie. Wszedzie wtracasz swoje 3 grosze chociaz wcale to niepotrzebne gdyz nie masz najzwyczajniej w swiecie racji. To tyle, dziekuje. Do widzenia. Niestety bo ciagle lapiesz bana na forum i w magiczny sposob na nowo masz to konto...
A do tego Twoja elokwencja nie jest adekwatna do jego erudycji co koliduje z Twoimi imperatywami.
Normalnie
leże i nie wstaje kilkanascie milionów to widziało w remixach itd
płakać się normalnie chce od tego i pięsci się zaciskają żeby przywalic w
jej pusty łeb
Słaby troll.
Edited by Adote, 24 April 2014 - 01:10.
Posted 24 April 2014 - 04:34
ON AJAK TO SPIEWA TO JAK BY BYŁA NAĆPANA TAKIE MANIANY ODWALA ZE SZOK ALE UBAW JEST HAHAHA
Posted 24 April 2014 - 06:46
Odstresować to możecie się u mnie w polu
- Grellcia likes this
Posted 26 April 2014 - 05:49
Rzygać sie chce od tego
Posted 26 April 2014 - 14:44
hehe dobre
[color=#0000ff;][font="'comic sans ms', cursive;"] [/color][/font]
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users