Szybsze oddawanie biologa
Napisano 13 październik 2014 - 06:49
Jak najbardziej na tak, tylko bym dodał to np do monopolowego za jakieś tam brylki, lub
w sklepie z PO, żeby każdy miał do tego dostęp
RychuPeterda fajne masz wyzywania, zdobycie danych rzeczy do biologa to wyzywanie,
a oddawanie np 300 jęczmienia to jest tylko strata czasu, na innych serwerach
fajnie się to spisuje, czemu nie tutaj ?.
Fajna propozycja a tyle osób na Nie, pewnie dlatego, że oddali już biologa i głupio
by było, żeby ktoś miał łatwiej niż oni mieli, bo są lepsze wyzywania niż oddawać
1 rzecz z pół godziny
Użytkownik EsteratH edytował ten post 13 październik 2014 - 06:50
Napisano 13 październik 2014 - 12:15
za ale żeby było że dajesz 100 itemów i przyjmuje 25 jak jestes leniwy to płać
Jak ludzie na mnie mówią : Pisar / Pisarek / Pisuar / Pisu / Pisau / Pisauek / Pisuarek / Psiór / Pisak / Pisag / Pisiu / Pisklak / Pśór / Gwałciciel
jak chcesz się pomodlić gg : 49696360 (Czasem jestem)
Jestem pokemonem i mam swoje pokemony BIJACZ !
Sygna od koxa Chimure
Napisano 13 październik 2014 - 12:51
Na nie od zawsze jest tak jak jest i tego się nie zmieni,moim zdaniem każdy powinien się troche pomęczyć
Napisano 13 październik 2014 - 13:13
Na NIE . Oddawanie do biologa to jest coś (wedlug Mnie ) najprzyjemniejszego ..
Użytkownik T-Virus edytował ten post 13 październik 2014 - 13:14
Napisano 13 październik 2014 - 14:16
na nie , jest to nie ptorzebne bylo wiele tematow z tym i przestancie zakladac te same tematy wreszcie.
[color=#0000cd;]PROFESJA[/color]: [color=#008000;]Wojownik[/color]
[color=#808080;]NICK: PoCoNinja[/color]
[color=#ff0000;]LVL:[/color] 1lvl +
[color=#ff8c00;]RODZINA[/color]:
GILDIA:
[color=#b22222;]Postać PoCoNinja zakupiłem dnia 15 marca 2016r. - za poprzedniego wlaściciela nie odpowiadam,[/color]
[color=#b22222;]Postac Criel sprzedałem dnia 20 marca 2016r. godz 09.43 - za następce nie odpowiadam.[/color]
Napisano 13 październik 2014 - 14:19
Czemu wszystkie wasze argumenty to "Nie, bo zawsze tak było więc niech tak zostanie"
Ludzie, przecież to jest gra z "żywym" community... Zmiany są potrzebne
Nick: oLOKIo
Napisano 13 październik 2014 - 14:29
Czemu wszystkie wasze argumenty to "Nie, bo zawsze tak było więc niech tak zostanie"
Ludzie, przecież to jest gra z "żywym" community... Zmiany są potrzebne
Uroki tego serwera Ja zrobiłem to i Ty też możesz.
Co do propozycji jestem na tak, ale dodać itemek który jest za PO(po coś ten system jest) i 1szt itemku oddaje 20/25szt naraz, i poem podsumowanie ze np. 14 dobrych 11 złych.
Użytkownik lolo77 edytował ten post 13 październik 2014 - 14:29
Napisano 13 październik 2014 - 14:40
@UP, właśnie o to mi chodziło, że przyjmuje tyle % ile jest teraz (lub trochę mniej, w ramach dodatkowej zapłaty), tylko po prostu szybciej.
W sumie może być za PO, bo teraz nie ma jakichś super nagród za to, a tak to komuś może się zacznie chcieć
Użytkownik >> ILoveTSM << edytował ten post 13 październik 2014 - 14:44
Napisano 13 październik 2014 - 16:30
Obecnie zdobycie biologa jest rzeczą banalną. Widywałem biologa po 5 brył za 50 szt, więc wcale nie musisz podejmować wyzwania i zdobywać go sam, możesz na niego zarobić problemy ze zdobyciem go zaczynają się na etapie Czerwonych Ziół. Na serwerze można łatwo zarobić, oraz dość szybko rozwinąć postać, nowi gracze dostali tyle udogodnień, że starsi gracze mają prawo czuć się kiepsko i dyskryminować takie propozycje. Również jestem na nie, nic to nie wniesie, a będą tylko kolejne bugi.. Żeby coś mieć musisz dać coś od siebie - to warunek podstawowy.
Jestem na nie.
Come Back
Za gildię Pewni, której byłem kiedyś założycielem, a obecnie jej nazwa jest użyta za rzekomym pozwoleniem (Uj wie kogo ) nie odpowiadam.
Pozdrawiam
Napisano 13 październik 2014 - 16:57
Pierwszy argument, z którym się zgadzam, a nie "bo tak było zawsze, więc tak ma być"
Ale i tak ciągle jestem za tym, aby to wprowadzić
Napisano 13 październik 2014 - 17:20
To, że Twój argument "że jeżeli ktoś chce to odda", odnosi się do tego, że jeżeli ktoś chciałby zmienić klasę bez tego itemu to też by zmienił, więc po co go wprowadzili? (I to za pieniądze, tak samo możnaby zrobić z oddawaniem biologa)
tylko zamiana postaci i eq a oddanie biola to dwie różne rzeczy
biola masz więc oddajesz a eq i postać zanim znajdziesz kogoś uczciwego (poza tym kogokolwiek kto zamieni eq) minie trochę czasu...Więc to porównanie jest nie na miejscu
co do tematu jestem neutralny

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych