na nie i nie tylko dlatego ze sie meczylem;d po prostu biolog to ma byc wyzwanie ktore kazdy jesli chce to moze sobie podjac jesli nie to nie rob biologa i tyle. To nie jest serwer easy a jesli ktos tak uwaza to jest w duzym bledzie.

Szybsze oddawanie biologa
Napisano 13 październik 2014 - 19:44
Napisano 14 październik 2014 - 09:05
Pomysł kompletnie bez sensu ... oddawanie biologa na tym serwerze to tradycja. NIE
Napisano 14 październik 2014 - 15:22
Pomysł kompletnie bez sensu ... oddawanie biologa na tym serwerze to tradycja. NIE
Twoja odpowiedź jest bez sensu, kto bd chciał tradycyjne oddawać to bd a kto bd chciał szybciej to bd musiał
kupić albo dropnąć, więc jak bd chciał oddać biologa to zawsze możesz tradycyjnie
Ja ogólnie na tak, nie lubie tego robić ale wtedy postacie stanieją zdrożeją itemki do biologa i wkur***** bd Ci którzy oddawali go normallnie :/ nie przejdzie
Różnicy cenowa bd nieodczuwalna postaci bo mało kto uwzględnie czas na oddawanie biologa
Gdy się sprzedaje postać to nawet teraz sam biolog się nie wróci (full biolog kostuje 25 kb lub trochu więcej) a postac 254 do 20 się spokojnie kupi
NA NIE. od zawsze ludzie oddawali normalnie. jak chcesz placic, to nazbieraj na postac z gotowym biologiem, jak jestes leniwy i nie chce ci sie klikac
Od zawsze to nie znaczy że nie można tego polepszyć, tak jak od zawsze się kupowały pelerynki czy potki ( teraz są nieskończone- też na łatwiznę się poszło )
Lepiej kupić gotową postać bo taniej wyjdzie nawet z olejkiem przy skończonym biologu, ale czy to jest rozwiązanie ? Niech mają ułatwianie Ci co rozwijają swoją postać
Obecnie zdobycie biologa jest rzeczą banalną. Widywałem biologa po 5 brył za 50 szt, więc wcale nie musisz podejmować wyzwania i zdobywać go sam, możesz na niego zarobić
problemy ze zdobyciem go zaczynają się na etapie Czerwonych Ziół. Na serwerze można łatwo zarobić, oraz dość szybko rozwinąć postać, nowi gracze dostali tyle udogodnień, że starsi gracze mają prawo czuć się kiepsko i dyskryminować takie propozycje. Również jestem na nie, nic to nie wniesie, a będą tylko kolejne bugi.. Żeby coś mieć musisz dać coś od siebie - to warunek podstawowy.
Jestem na nie.
Jestem starczym graczem na serwerze i mi to by nie przeszkadzało, bardziej np. przeszkadzało mi np. zmiana wejście do v3 do 5b- bo koszt zrobienie już jakiegoś iteamku piekielnego spadł o 1/3
na nie i nie tylko dlatego ze sie meczylem;d po prostu biolog to ma byc wyzwanie ktore kazdy jesli chce to moze sobie podjac jesli nie to nie rob biologa i tyle. To nie jest serwer easy a jesli ktos tak uwaza to jest w duzym bledzie.
Ty myślisz że oddawanie szybsze biologa zrobi z tego serwera ,,serwer easy" ? To jesteś w błędzie!,
Czynniki które powodują, że nie jest to serwer easy to- 255 lvl/ Runiczne,Piekielne Eq/ Lvl Peta/ itp,
więc szybsze oddawanie biologa nie zrobi z tego serwera easy
PODAWAJCIE JAKIEŚ SENSOWNE ARGUMENTY
- lolo77 i ►╮_ ILoveTSM ¯╰◄ lubią to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych