to w takim razie nasza kochana Euforia niebedzie liderem bo nikt z nimi niebedzie chcial brac wojny

System Gildyjny
Napisano 02 luty 2015 - 19:55
- ¢яιєℓℓ i LeHunt lubią to
Napisano 02 luty 2015 - 21:22
wszystko fajnie, z czymże połowa starych questów (w tym biolog) napisana jest brzydko,.
Już nie mówię o całych questach, tylko o 'wyglądzie' questów (polskie znaki, kolory, przestarzały powitalny quest, itp.),
no i oczywiście biolog (do oddania: -2x, złe nazwy przedmiotów, napisane po polskiemu [chyba wiadomo o co chodzi], itp.)
Tak, wiem ze trochę offtopic i mało ważny szczegół, ale jak już widzę jakieś nowości to myślę, ze poprawienie tych drobnostek dodałoby "profesjonalizmu" serverowi.
a co do tematu to wszystko dobrze, tylko czy posiadanie gildii przyniesie jakieś INNE korzyści? np. bonusy za level, czy coś podobnego? [jeśli padło juz takie pytanie, to przepraszam, ale nie przeczytałem całego tematu]
Napisano 02 luty 2015 - 21:26
10kb cena no nawet dobra bo kto zrobi za taką cenę gildie tak o by sobie ją mieć jak to teraz wygląda nie narzekajcie
.
Ale co będzie z graczami chcący oddawać expa gdzieś? Bo mają dropka? Będą musieli PO lv nabić i w sklepie PO kupić start stop CHYBA ŻE dodać S-S do NPC za jakąś cenę ale to raczej w grę nie wchodzi.
- Savox i Temαri ♥ lubią to
GRAM TUTAJ OD : 2011-06-13 Godzina : 08:44:01 Informacja od [admin]
Nick : lVirusTl lvl : 255 Guild : Brak
Królestwo : Chunjo
Rodzina : Temari
Napisano 02 luty 2015 - 21:37
Nie wydaje mi się aby 20kb za gildie to było specjalnie dużo, większość gildii ma więcej niż 20 członków, złożenie się po 1kb to chyba niewygórowana cena. Dodam, że takie 1kb dziennie na eventach gracz jest w stanie zarobić, wystarczy przyjść na tsa, wziąć udział w "coś na niedziele" i wpada ponad 1kb, a nie trzeba być jakoś specjalnie uzdolnionym. Każdego dnia są organizowane oxy, eventy górnicze, tanaka i wiele innych, to przecież kopalnia forsy... Uważam, że przy 10kb po prostu gildie będą sobie same lvl nabijały lipnymi wojnami.
Użytkownik karla edytował ten post 02 luty 2015 - 21:37
- Stryker lubi to
Napisano 02 luty 2015 - 22:01
Nie wydaje mi się aby 20kb za gildie to było specjalnie dużo, większość gildii ma więcej niż 20 członków, złożenie się po 1kb to chyba niewygórowana cena. Dodam, że takie 1kb dziennie na eventach gracz jest w stanie zarobić, wystarczy przyjść na tsa, wziąć udział w "coś na niedziele" i wpada ponad 1kb, a nie trzeba być jakoś specjalnie uzdolnionym. Każdego dnia są organizowane oxy, eventy górnicze, tanaka i wiele innych, to przecież kopalnia forsy... Uważam, że przy 10kb po prostu gildie będą sobie same lvl nabijały lipnymi wojnami.
Lvl gildii to nic. Ale jak wpłacisz jedną postacią na jedną gildię i drugą postacią na drugą gildie to przecież nic nie zarobisz - to jest najważniejsze
Użytkownik Majestacik edytował ten post 02 luty 2015 - 22:03
Napisano 02 luty 2015 - 22:22
Jesli chcesz polemizowac o oplacie za gldie, ktora w istocie nadal jest wysoka proponuje abys osobiscie wybrala sie na mapki i postarala sie zarobic nawet te 10kb (bez pomocy przyjaciol). Tylko wtedy docenisz ''wartosc'' brylki.Nie wydaje mi się aby 20kb za gildie to było specjalnie dużo, większość gildii ma więcej niż 20 członków, złożenie się po 1kb to chyba niewygórowana cena. Dodam, że takie 1kb dziennie na eventach gracz jest w stanie zarobić, wystarczy przyjść na tsa, wziąć udział w "coś na niedziele" i wpada ponad 1kb, a nie trzeba być jakoś specjalnie uzdolnionym. Każdego dnia są organizowane oxy, eventy górnicze, tanaka i wiele innych, to przecież kopalnia forsy... Uważam, że przy 10kb po prostu gildie będą sobie same lvl nabijały lipnymi wojnami.
Nawiasem mowiac eventy sa forma rozrywki a nie zarobku, wprawdzie nie kazdy w nich wygrywa.
10kb to idealna cena, mam nadzieje ze w tej kwestii nic sie nie zmieni.
- zombi lubi to
Napisano 02 luty 2015 - 22:32
10kb to taka symboliczna wartość
To dlaczego tak malo osob zmienia klase? Przeciez to symboliczna kwota.
Napisano 02 luty 2015 - 22:59
Tyle tylko, ze takich ''ekip'' na serwerze jest niewiele, a chodzi mi glownie o to, ze przy wyzszej oplacie skonczy sie na kilku gildiach, ktore beda prowadzily wojny miedzy soba.Ale w tej chwili o co ci chodzi?,
Gildia to jest ekipa
A zmienianie postaci to indywidualność
Po co zmieniać postać jak rękawiczki i płacić 10k
Napisano 02 luty 2015 - 23:09
Tyle tylko, ze takich ''ekip'' na serwerze jest niewiele, a chodzi mi glownie o to, ze przy wyzszej oplacie skonczy sie na kilku gildiach, ktore beda prowadzily wojny miedzy soba.
W przeciętnej gildi jest ponad 20-30osob wiec na 10kb to mysle ze i mniejsze lv dadzą zarobić nawet na pucharach hadesu kupowanych za misje po
Użytkownik Selvuk edytował ten post 02 luty 2015 - 23:11
Napisano 03 luty 2015 - 02:07
Szczerze ten pomysł jest fatalny moim zdaniem
Gildi zostanie z 5-10 każdy dobrze wie jakie i to ma sie skończyć tak ze te 5-10 gildi ma ciągle ze soba wojny robic ?
Ponad połowa serwera nie ma runicznego w eq a ma 10kb wydać na załozenie gildi ?
Takie jest moje zdanie ta temat tego " systemu gildijnego " .
Napisano 03 luty 2015 - 07:14
Szczerze ten pomysł jest fatalny moim zdaniem
Gildi zostanie z 5-10 każdy dobrze wie jakie i to ma sie skończyć tak ze te 5-10 gildi ma ciągle ze soba wojny robic ?
Ponad połowa serwera nie ma runicznego w eq a ma 10kb wydać na załozenie gildi ?
Takie jest moje zdanie ta temat tego " systemu gildijnego " .
a teraz ile masz gildii którę się bija? 3? 4?
Napisano 03 luty 2015 - 08:24
Moze byc tylko ze bedzie tak malo gildii ze nie bd z kim wojen brac praktycznie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych