No ja nie wiem Wy chyba myślicie tylko o tych co mają 255 lvl. Powiem coś.
Wzroście liczba kradzieży.
Każdy będzie zbierał na gildię więc spam na chacie
dziesiątki ludzi co będą robić "Rumuńską pandę "
Spanie ilość ludzi na serwerze, kto by chciał grać na serwerze gdzie jest trudno założyć gildię.
Jak nowi gracze mają się tu rozwijać jak muszą cały czas zarabiać na gildię jak na samym kopaniu rody zajmie to wieki.
Takie kopanie rudy lub zarabianie w jaki kolwiek sposób nudzą. Człowiek się nudzi i rezygnuje z gry idzie na inne serwery na inne gry.
Jestem na wielkie NIE . Ludzie myślcie coś trochę o mnie bogatszych graczach . Co grają od czasu do czasu a nie 5 h na dobę.
Cały sens twojej wypowiedzi opiera się na tezie jakoby sens miało założenie i liderowanie gildii na 1lvl, a całość istoty gildi sprowadzała się do posiadania logo nad postacią.
Otóż ja widzę to zdecydowanie inaczej, po pierwsze nikt nie zmusza Cię do zakładania gildii czy też przynależności do niej, a już tym bardziej nie zabiera Ci na siłę ciężko zarobionych bryłek próbując na siłę zwerbować Cię do gildii. Całość pomyślana jest właśnie w taki sposób aby można było przy okazji rywalizacji zarobić wcześniej obstawioną sumę brył.
Z czystej ciekawości w jakiej jesteś gildii ?