Ja natomiast nie moge otworzyc magazynu is mimo iz shopka nigdzie nie widzem pisze że mam zamknać shopka a nigdzie go nie widze, proponuje żeby podczas crashu automatycznie zamykalo shopka

Napisano 01 kwiecień 2015 - 13:02
Napisano 01 kwiecień 2015 - 13:04
[color=#00ff00;]Yoszimitsu [/color][color=#008000;](Kup taniej sprzedaj drożej)[/color]
Napisano 01 kwiecień 2015 - 13:08
Jak dla mnie pomysl z jednym kontem na ip jest do niczego , są osoby u których pare osób ma to samo ip ,i co wtedy ? Rowniez nie podoba mi się pomysl z dodaniem mapy , moze byc jak jest.
GRAM TUTAJ OD : 2011-06-13 Godzina : 08:44:01 Informacja od [admin]
Nick : lVirusTl lvl : 255 Guild : Brak
Królestwo : Chunjo
Rodzina : Temari
Napisano 01 kwiecień 2015 - 13:33
Z mojego punktu widzenia mapa handlowa jest bezsensu, bo nie wykorzystujemy tego co jest udostępnione. Sklepiki przeważnie są na m1 jinno i m2 shinsoo. Pozostają jeszcze 4 lokalizacje, i to jest wciąż jeden kanał. Już bardziej byłbym za przenikaniem przez sklepiki.
Pozdrawiam
Czyli czy twierdzisz że lepiej by było żeby shopy były we wszystkich wioskach .. Nie będę się powtarzał ale powiem Ci tak . Po dwóch dnia Ci się tego odechce jeśli będziesz latał po 6 wioskach po 1 itemek ;]
Napisano 01 kwiecień 2015 - 13:42
Czyli czy twierdzisz że lepiej by było żeby shopy były we wszystkich wioskach .. Nie będę się powtarzał ale powiem Ci tak . Po dwóch dnia Ci się tego odechce jeśli będziesz latał po 6 wioskach po 1 itemek ;]
Bardzo dobrze mnie zrozumiałeś, uważam że ten system by się przyjął. Pamiętam na PL-u jeszcze przed fuzją serwerów tak było. Na cztery kanały drugi był handlowy i było to całkiem dobrze zorganizowane. Poza tym przecież masz wołanie na czacie. Jeśli dla Ciebie chodzenie po 6 mapkach żeby coś znaleźć jest nużące to bardzo proszę abyś nie utożsamiał mnie z Tobą, bo dla mnie nie ma najmniejszego problemu.
Pozdrawiam
Napisano 01 kwiecień 2015 - 14:07
Ja natomiast nie moge otworzyc magazynu is mimo iz shopka nigdzie nie widzem pisze że mam zamknać shopka a nigdzie go nie widze, proponuje żeby podczas crashu automatycznie zamykalo shopka
Mam to samo sklepu nigdzie nie widać a magazynu nie można otworzyć i pisze że muszę zamknąć swój sklep
- xSeniorita lubi to
Napisano 01 kwiecień 2015 - 14:11
Wystarczy poczytac , robisz od nowa shopka wlaczasz tryb offline , zamykasz shopka i wszystko jest okej .
GRAM TUTAJ OD : 2011-06-13 Godzina : 08:44:01 Informacja od [admin]
Nick : lVirusTl lvl : 255 Guild : Brak
Królestwo : Chunjo
Rodzina : Temari
Napisano 01 kwiecień 2015 - 14:24
Bardzo dobrze mnie zrozumiałeś, uważam że ten system by się przyjął. Pamiętam na PL-u jeszcze przed fuzją serwerów tak było. Na cztery kanały drugi był handlowy i było to całkiem dobrze zorganizowane. Poza tym przecież masz wołanie na czacie. Jeśli dla Ciebie chodzenie po 6 mapkach żeby coś znaleźć jest nużące to bardzo proszę abyś nie utożsamiał mnie z Tobą, bo dla mnie nie ma najmniejszego problemu.
Pozdrawiam
Nie pozdrawiaj tyle, bo Ci dla rodziny nie starczy , a święta idą
Co do tematu. Tak masz racje dla mnie latanie po 6 mapkach żeby znaleźć jakiś itemek jest nużące i co z tego że zostaje nam czat i opcja wołaj. Ciekawe jak byś śpiewał gdybyś wystawił shopa w 1 z 6 wiosek a ludziom by sie tam nie chciało chodzić bo po co sie tepać non stop ? ;] Mapa Handlowa była by najlepszym rozwiązaniem
Napisano 01 kwiecień 2015 - 15:07
To może i ja się wypowiem...Zamiast wymyślać Mapy Handlowe lepszym rozwiązaniem byłoby zrobienie opcji "Ukryj nazwy sklepów" znacząco to zmniejszy tzw.lagi w M2 Shinsoo czy M1 Jinno.
- xSeniorita i Elderith lubią to
Napisano 01 kwiecień 2015 - 15:47
To może i ja się wypowiem...Zamiast wymyślać Mapy Handlowe lepszym rozwiązaniem byłoby zrobienie opcji "Ukryj nazwy sklepów" znacząco to zmniejszy tzw.lagi w M2 Shinsoo czy M1 Jinno.
Proponowałem tą opcją która by zmniejszyła lagi .. sam je miewam
Ukryj nazwę
ukryj nazwę sklepów
--------------------------------------------------------
Do tego zaproponował bym zmianę w opcji Kupna/Sprzedaży .
Sprzedaż :
Wypożyczenie / Sprzedaj za bryłki/ Sprzedaj za Worki
Kupowanie no tak jak piszę z tym że Kupuj za Worki może zmienić kolor okna dialogowego ? Inna czcionka co kolwiek aby ludzie nie miali by problemów z tym, że pomylą się i kupią coś za 5 worków zamiast 5 bryłek (bo czytać nie umieją i płakać będą )
----------------------------------------------------------------------------------------------------
@ Gram tutaj od 2011-08-04 11:15:44® Info od GA.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Napisano 01 kwiecień 2015 - 15:54
Mapa Handlowa była by do handlu ;]
Do M2 Shinsoo / M1 Jinno 3/4 graczy chodzi tam popatrzeć po shopach , więc nie widze sensu dodawać "Ukryj nazwy sklepów"
Napisano 01 kwiecień 2015 - 17:24
1. co do kolegi lCiastekl to Admin już pisał że nie będzie mapy handlowej do tego większość graczy tego nie chce dlatego nie przeszło w dziale propozycje więc możesz przestać nabijać posty...
2. W sumie ciekawy pomysł z tym ukrywaniem nazw shopków Ja tam lagów nie mam w m1/ m2 ale zawsze lepiej się poruszać jak szukamy kogoś lub czegoś... szczególnie npc i jak kupujemy coś od kogoś na wołaj to standardowo m1/m2 strażnik i widać będzie chociaż nick

Napisano 01 kwiecień 2015 - 18:48
Nie pozdrawiaj tyle, bo Ci dla rodziny nie starczy , a święta idą
Wybacz, tak już piszę, ale to wyraża szacunek dla każdego z dyskutantów.
Z logicznego punktu widzenia jesteś w błędzie. Po co ludzie mają się tam tepać? Jak to, skoro coś potrzebują to jasne że będą się tam tepać, a jeśli znajdą to co sprzedaję ja wcześniej, to trudno to jest normalne. Więc naprawdę ten argument do mnie nie przemawia.Co do tematu. Tak masz racje dla mnie latanie po 6 mapkach żeby znaleźć jakiś itemek jest nużące i co z tego że zostaje nam czat i opcja wołaj. Ciekawe jak byś śpiewał gdybyś wystawił shopa w 1 z 6 wiosek a ludziom by sie tam nie chciało chodzić bo po co sie tepać non stop ? ;] Mapa Handlowa była by najlepszym rozwiązaniem
Pozdrawiam
Napisano 01 kwiecień 2015 - 19:57
Dziś juz 3 lub 4 raz server "wylogowało" . Może nad tą stabilnością popracować ? Bo ilość sklepów poraża i to co w nich jest też.
- Violcia<^.^> lubi to
Data zakończenia gry : Coś koło 17roku. 🤔
Napisano 01 kwiecień 2015 - 20:21
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych