Skocz do zawarto艣ci

Loteriada - click Do艂膮czona grafikaZasady event贸w - click Do艂膮czona grafika

Zdj臋cie

Warownia

warownia

• Zamkni臋ty Temat jest zamkni臋ty
62 odpowiedzi w tym temacie

#1 ferdi

ferdi

Komentator

• U偶ytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1352 post贸w
  • Do艂膮czy艂 nie, 03 cze 12
  • Nick w grze:ferdnix
  • Kr贸lestwo:Chunjo

Napisano 13 kwiecie艅 2015 - 20:49

og贸lnie chodzi mi teraz 偶eby pozna膰 wasze zdanie na temat warowni bo tak zosta艂y dodane cyklopy i klucz do dropniecia normalnie mapk臋 robi艂o sie w 10 min w przeci臋tnym eq cyklopy i klucz +5 min do mapy teraz gdy zosta艂y dodane do zabicia 7 posejdony osobi艣cie mi mapa wyd艂u偶y艂a sie gdzie艣 tak do 20 min poniewa偶 posejdony musz臋 bra膰 pojedynczo posiadam przeci臋tne eq takie kt贸re starcza na mapke prawie 偶e w sam raz zosta艂 jeszcze 1 sprawa posejdony lubi膮 dawa膰 omdlenia :D jak by艂 1 do zabicia to by艂a ma艂a mo偶liwo艣膰 偶ebym go nie zabi艂 a teraz to normalnie chyba modli膰 si臋 b臋d臋 musia艂 zacz膮膰 偶eby z 3 razy nie omdli艂a bo po mnie b臋dzie je偶eli chodzi o drop to mo偶e i tak ale te偶 po 1 sztuce cho膰 i to dobre bo mog艂o  by膰 nic ale osobi艣cie (nie wiem jak wy) wola艂 bym 偶eby by艂o jak dawniej 偶eby by艂  ten 1 posejdon do zabicia 

mo偶ecie pisac zr贸b lepsze eq itp ta zr贸b tylko przy dobrych wiatrach to mo偶e z 300b przez 1h zarobie wiem 偶e sa tacy co pewnie bior膮 wszystkie posejdony na raz ale moim skromnym zdaniem uderzy to mocno w graczy kt贸rzy maj膮 podobne eq do mojego bo porostu jak dzisiaj poszed艂em 1 raz bo mia艂em ma艂膮 przerw臋 to ju偶 mi sie nie chce na t膮 mape wraca膰 

chcia艂bym pozna膰 wasze zdanie.

jedna kropka na takie wypociny jest dobrze :P

• ! WING3D lubi to

#2 垄喂伪褧褌褦泻

垄喂伪褧褌褦泻

S艂aby pisarz

• Banned
  • PipPipPip
  • 379 post贸w
  • Do艂膮czy艂 sob, 15 lut 14
  • Nick w grze:lCukiernikl
  • Gildia:Vixa
  • Kr贸lestwo:Jinno

Napisano 13 kwiecie艅 2015 - 20:54

San nje mam full eq i powiem Ci tak
Gdy zostaly dodane 2 pietra mapa trwa艂a od 15-20 min w zale偶no艣cu od dropu klucza teraz te posejdony .. Wszystkie wzi膮膰 to ryzyko bo mdl膮 jak cholera .. Tyle ode mnie ;)
  • ! DENSZE lubi to

Do艂膮czona grafika

#3 ZjaraanyArab

ZjaraanyArab

Sta艂y bywalec

• U偶ytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3017 post贸w
  • Do艂膮czy艂 艣ro, 27 mar 13
  • Pa艅stwo: Country Flag
  • MiastoSzcz褦c喂懈.
  • Wojew贸dztwo:Z.pomorskie
  • Imi臋:Szymon
  • P艂e膰:M臋偶czyzna
  • Nick w grze:CandrevaTM
  • Gildia:M蟽泻r蟽C喂
  • Nick na TS:Arab / ArabTM

Napisano 13 kwiecie艅 2015 - 20:55

R贸wnie偶 nie jestem zwolennikiem tych posejdon贸w. Za kompas trzeba zap艂aci膰 50B, a mapk臋 mo偶na sko艅czy膰 po 2 bossach, je艣li otrujemy jednego posejdona. Czyli nic specjalnego. Akurat mi to za wiele nie przeszkadza, ale na EQ standardowe, w kt贸rym dawa艂o si臋 rad臋 map臋 to m臋czarnia pokroju DT.

Jednak, mo偶e by艂y ukryte wady tego systemu posejdon贸w i dlatego tak to wygl膮da.

• Klaudia <3 i RayaeLi lubi膮 to

Do艂膮czona grafika

Data utworzenia konta: 2013-03-22.
Data zako艅czenia gry : Co艣 ko艂o 17roku. 馃

#4 ferdi

ferdi

Komentator

• U偶ytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1352 post贸w

Napisano 13 kwiecie艅 2015 - 21:03

je偶eli sie nic nie zmieni na warowni to po prostu zaraz zarabia膰 sie nigdzie nie da to zako艅cz臋 gre tak jak j膮 szybko zacz膮艂em my艣l臋 偶e raczej jedne gracz w to czy w to nie zrobi r贸偶nicy i tak

jeszcze przeczyta艂em to co pisa艂 admin w og艂oszeniach 偶e by艂 jaki艣 b艂膮d to mapke sie robi艂o przez jakie艣 2 lata i nagle musi by膰 zmienione to nie kapuje troche tego ale co艣 na rzeczy musi by膰 

U偶ytkownik ferdi edytowa艂 ten post 14 kwiecie艅 2015 - 07:52

#5 Selvuk

Selvuk

S艂aby pisarz

• U偶ytkownik
  • PipPipPip
  • 441 post贸w
  • Do艂膮czy艂 pon, 11 mar 13
  • MiastoSuwa艂ki
  • Wojew贸dztwo:Podlaskie
  • P艂e膰:Kobieta
  • Nick w grze:Selvuk
  • Gildia:Psyhiatryk Selvuka
  • Hobby:...

Napisano 13 kwiecie艅 2015 - 21:34

je偶eli sie nic nie zmieni na warowni to po prostu zaraz zarabia膰 sie nigdzie nie da to zako艅cz臋 gre tak jak j膮 szybko zacz膮艂em my艣l臋 偶e raczej jedne gracz w to czy w to nie zrobi r贸偶nicy i tak

jeszcze przeczyta艂em to co pisa艂 admin w og艂oszeniach 偶e by艂 jaki艣 b艂膮d to mapke sie robi艂o przez jakie艣 2 lata i nagle musi by膰 zmienione to nie kapuje troche tego ale co艣 na 偶eczy musi by膰

Powiem ci ze ja wczesniej i teraz tak czy siak je bije zawsze prawid艂owy na koncu bilem bo szkoda ulep ale jak przeszkadza ci 偶eby wziac 1-2posejdony naraz.. Ja bior臋 wszystkie naraz i mi si臋 lepiej robi bo szybciej je mog臋 zabi膰 i i艣膰 dalej
Jesli np na zbrojowni nie biles tych stra偶nik贸w to tyle miotel w plecy byles ... To tak samo jak tu
Wiec nie wiem co to za 偶ale.
Lepiej juz b臋dzie zrobic 偶eby usun臋li pi臋tro z kluczem

Do艂膮czona grafika

#6 Jack37

Jack37

Pocz膮tkuj膮cy

• U偶ytkownik
  • PipPip
  • 201 post贸w
  • Do艂膮czy艂 pi膮, 31 sty 14
  • Wojew贸dztwo:K-pomorskie
  • Nick w grze:Jack37
  • Gildia:MisiePysie
  • Kr贸lestwo:Shinsoo
  • Nick na TS:Jack37
  • Gadu-Gadu:12045722
  • Hobby:wypalanie stuffu

Napisano 13 kwiecie艅 2015 - 21:41

co racja  to racja. zmiany wprowadzone maja utrudni膰 tym co maja ju偶 jakie艣 runiczne eq wyrobione 偶eby tez mogli podropi膰 przyn臋ty na kolejne ulepszenia eqwipunku ale nie wiem czy wzieli pod uwag臋 w艂a艣nie takich graczy co nie maja runicznych tasak贸w, ber艂a czy no偶y do expa mapa ci膮gnie si臋 d艂ugo przez dodatkowe pietra i jeszcze te posejdony dosz艂y to ostro potrafi utrudni膰 gr臋..

mi samemu po mapie okolo 20minut drop艂y tylko 3lodzie.. to ja nie wiem jak tu zarobi膰 lub eq wbi膰 na runiczne jak na minus sie potrafi wyjsc jak kompas wiecej wart ni偶 wejscie na mape do tego ten czas jej zako艅czenia..

Selvuk. tylko 偶e ty zrobi艂e艣 runiczna eq za czasowo starej waro/zbrojo to tobie bez r贸偶nicy teraz, a ci co robi膮 maja prze****ne teraz to robi膰 :)

jak bywa艂y tematy lub propozycje co do u艂atwienia to starsi gracze pisali czemu oni maja miec 艂atwiej ? teraz mo偶na napisa膰 czemu maj膮 mie膰 ci臋偶ej ? ;)

U偶ytkownik Jack37 edytowa艂 ten post 13 kwiecie艅 2015 - 21:47

Do艂膮czona grafika

#7 Cudaqu

Cudaqu

Inteligent

• U偶ytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1656 post贸w
  • Do艂膮czy艂 sob, 15 gru 12

Napisano 14 kwiecie艅 2015 - 06:02

Jest to wydluzenie czasu o pare minut ale zeby to jeszcze z tych posejdonow dropily normalnie ulepki ale nie po 1szt. Smiechu warte tez sie zastanawiam w jakim kierunku zostalo to zrobione bo skoro tyle czasu wszystko bylo ok a tu nagle takie zmiany.Pewnie admin napisze ze kiedys waro/zbroj robilo sie w pt.po4-5 osob ale to byly inne czasy

Do艂膮czona grafika

#8 RayaeLi

RayaeLi

Komentator

• U偶ytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1314 post贸w
  • Do艂膮czy艂 nie, 13 lip 14
  • MiastoChunjo
  • Wojew贸dztwo:Ma艂opolskie
  • Imi臋:Baro
  • Nick w grze:RayaeLi
  • Nick na TS:Damian aka Baro
  • Hobby:Muzyka, Gry , Sport

Napisano 14 kwiecie艅 2015 - 06:09

Moim Zdaniem , moglby byc ten 1 posejdon do ubicia z tych kordow , bo zanim ubijemy te wszystkie pokolei , to troche zajmuje a jak jeden sie przetruje , to nagle cala mapa poszla na straty , bo osoba ktora ma przecietne eq i daje rade ledwo na bossach nie moze zrobic mapy bo pan Admin sobie dal wieksze utrudnienie nie myslac o tych slabszych graczach ,

Dziekuje na tyle .

Do艂膮czona grafika

#9 ferdi

ferdi

Komentator

• U偶ytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1352 post贸w

Napisano 14 kwiecie艅 2015 - 07:49

niby co艣 bylo pami臋tam pisane 偶e ten serwer jest easy ale coraz bardziej wida膰 偶e to chyba nie prawda bo tak na ulepszenie czego艣 jest bardzo ma艂y % szans 偶e sie powiedzie teraz jeszcze te utrudnienia jak pamietam raz admin pisa艂 taki przyk艂ad  bo nie pamietam dok艂adnie co pisa艂 偶e jak spali 20 raz a za 21 ulepszy to mo偶emy sie cieszy膰 偶e sami zrobili艣my ta tylko normalny gra膰 woli ju偶 kupi膰 co艣 gotowego ni偶 samemu robi膰 nie wiem jak inni ale tak jest w moim przypadku co do warowni to nie wiem zaraz wyjdzie 偶e 1h b臋dzie sie mape robi膰 teraz coraz bardziej mnie to werwia bo niby mam teraz czas na gre a wejde tylko zobacze czy co艣 z shopa nie zesz艂o bo na warownie to nawet mi si臋 i艣膰 nie chce i tak 100% zgadzam sie z tym co napisa艂 jack23 bo zawsze w propozycjach by艂o po co co艣 zmienia膰 my mieli艣my gorzej to niech oni maj膮 a teraz jest tak 偶e znowu osoby z s艂abym eq zostaj膮 odsuni臋te a te z lepszym mog膮 sobie pozowli膰 na szybsze robinie osobi艣cie teraz bym sobie nie wyobra偶a艂 zacz臋cia gra od nowa bo dop贸ki by sie doszlo do runicznego to ju偶 wi臋cej ulepsze艅 by wysz艂o 

zreszt膮 mo偶na teraz por贸wna膰 ceny lodzi nie m贸wi臋 偶eby by艂o 艂atwo ale 偶eby ta gra mia艂a jaki艣 sens 

takie oczywi艣cie jest moje zdanie wyszed艂em troch臋 dalej ni偶 tylko teamt  warowni 

#10 Admin

Admin

Administrator VirtualMT2

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5283 post贸w
  • Do艂膮czy艂 sob, 03 gru 11
  • Wojew贸dztwo:Mazowieckie
  • Nick w grze:[GA]admin
  • Gildia:VirtualAdmin
  • Nick na TS:wojtek

Napisano 14 kwiecie艅 2015 - 08:55

Nie bardzo rozumiem pretensji, w chwili obecnej macie 7 posejdon贸w z dropem - poprzednia wersja kt贸ra opiera艂a si臋 na zabiciu prawdziwego potworka dawa艂a znacznie ni偶szy drop. Niezorientowanym chcia艂bym przypomnie膰 偶e ten akurat dungeon od zawsze wymaga艂 po艣wiecenia odrobiny czasu na zrobienie, a drop niekt贸rych ulepszaczy celowo od pierwszych dni wprowadzenia tych map na serwer by艂 odrobin臋 "obci臋ty" w stosunku do innych ulepek.

• Jareek. i melistov lubi膮 to

virtualmt21516717016__769671423939699945

#11 ferdi

ferdi

Komentator

• U偶ytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1352 post贸w

Napisano 14 kwiecie艅 2015 - 09:09

ja og贸lnie wola艂 bym jak by艂o przedtem bo na tych ulepkach po 1 sztuce to da sie zarobic z 7b mo偶e a mam 5 min w plecy nie wiem jak to rozpisa膰 tylko wychodzi jak dla mnie na to 偶e w 1h zamiast zarobi膰 okolo 400b zarobie 300 bo te ulepki kt贸re sa to i tak s膮 po 1b i ma艂o kto je kupuje nie liczyc tego 偶e Posejdona chyba najcie偶ej zabi膰 

a i tak ta mapa wymaga czasu ale kiedy艣 by艂o to 10 min gdzie a偶 dropi膰 sie chcia艂o :D a teraz jest to 20 zale偶y jeszcze kiedy ten klucz dropnie cos tam by艂o chyba zwiekszone % na wiekszy drop ognisk ale we藕 teraz ogniska sprzedaj zaraz lodzie od ognisk b臋d膮 dro偶sze :D

Ja to wszystko licze jako sprzedawca :D i normalnie teraz to osobi艣cie mi sie nie op艂aca raczej chodzi膰 

#12 FaQ

FaQ

Pocz膮tkuj膮cy

• U偶ytkownik
  • PipPip
  • 177 post贸w
  • Do艂膮czy艂 sob, 01 lut 14
  • MiastoTutaj a gdzie....?
  • Nick w grze:Tubas
  • Hobby:Informatyka Programowanie etc.

Napisano 14 kwiecie艅 2015 - 09:11

A takie ma艂e pytanie do Administracji po co zosta艂y dodane pi臋tro z kluczem nie raz si臋 stoi tam z 10 min nie lepiej zrobi膰 bez klucza a zwyk艂y spot jak na 1 pi臋trze....? 

Do tych posejdon贸w nic nie mam jest to z korzy艣ci膮 dla graczy tak czy siak i tak je all bi艂em :D

U偶ytkownik FaQ edytowa艂 ten post 14 kwiecie艅 2015 - 09:12

Do艂膮czona grafika

#13 Admin

Admin

Administrator VirtualMT2

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5283 post贸w
  • Do艂膮czy艂 sob, 03 gru 11
  • Wojew贸dztwo:Mazowieckie
  • Nick w grze:[GA]admin
  • Gildia:VirtualAdmin
  • Nick na TS:wojtek

Napisano 14 kwiecie艅 2015 - 09:15

ja og贸lnie wola艂 bym jak by艂o przedtem bo na tych ulepkach po 1 sztuce to da sie zarobic z 7b mo偶e a mam 5 min w plecy nie wiem jak to rozpisa膰 tylko wychodzi jak dla mnie na to 偶e w 1h zamiast zarobi膰 okolo 400b zarobie 300 bo te ulepki kt贸re sa to i tak s膮 po 1b i ma艂o kto je kupuje nie liczyc tego 偶e Posejdona chyba najcie偶ej zabi膰 

a i tak ta mapa wymaga czasu ale kiedy艣 by艂o to 10 min gdzie a偶 dropi膰 sie chcia艂o :D a teraz jest to 20 zale偶y jeszcze kiedy ten klucz dropnie cos tam by艂o chyba zwiekszone % na wiekszy drop ognisk ale we藕 teraz ogniska sprzedaj zaraz lodzie od ognisk b臋d膮 dro偶sze :D

Ja to wszystko licze jako sprzedawca :D i normalnie teraz to osobi艣cie mi sie nie op艂aca raczej chodzi膰 

Co do czasu jaki trzeba po艣wieci膰 na zrobienie mapy to si臋 nie zgodz臋. Wyobra藕 sobie okiem sprzedawcy co by si臋 dzia艂o z twoim zarobkiem kiedy map臋 da艂oby si臋 zrobi膰 w 3-4 minuty. Je艣li chodzi o sam drop to sprawd藕 jak sytuacja wygl膮da teraz, poniewa偶 kilka dni na serwerze ustawiony by艂 50% bonus dropu, wi臋c mog艂o to by膰 przyczyn膮 mniejszej ilo艣ci ulepek z tych map.

A takie ma艂e pytanie do Administracji po co zosta艂y dodane pi臋tro z kluczem nie raz si臋 stoi tam z 10 min nie lepiej zrobi膰 bez klucza a zwyk艂y spot jak na 1 pi臋trze....? 

Do tych posejdon贸w nic nie mam jest to z korzy艣ci膮 dla graczy tak czy siak i tak je all bi艂em :D

Policz tak szczerze ile Ci si臋 schodzi zanim dropniesz klucz. Je艣li rzeczywi艣cie jest to 10 minut to 偶aden problem ustawi膰 w que艣cie ciut wi臋ksz膮 szans臋 na drop klucza.

• melistov lubi to

virtualmt21516717016__769671423939699945

#14 FaQ

FaQ

Pocz膮tkuj膮cy

• U偶ytkownik
  • PipPip
  • 177 post贸w
  • Do艂膮czy艂 sob, 01 lut 14
  • MiastoTutaj a gdzie....?
  • Nick w grze:Tubas
  • Hobby:Informatyka Programowanie etc.

Napisano 14 kwiecie艅 2015 - 09:18

Mniej wi臋cej jakie艣 oko艂o 1-3 min ka偶d膮 wypraw臋 sp臋dzam na dropieniu klucza. Mi to mocno przeszkadza ale bardzo wkurza :)

Kilka razy mia艂em ze naprawd臋 co艣 ko艂o 10 min trzeba by艂o dropi膰, ale pech to pech .

U偶ytkownik FaQ edytowa艂 ten post 14 kwiecie艅 2015 - 09:18

Do艂膮czona grafika

#15 ferdi

ferdi

Komentator

• U偶ytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1352 post贸w

Napisano 14 kwiecie艅 2015 - 09:19

kiedy艣 robi艂o sie j膮 w 10 min i tylko napisz 偶e oginska sprzedajesz to 1 min i nie by艂o :D teraz jest 20 min i tylko lodzie,amulety schodz膮 a lodzie moim zdaniem gorzej dropi膮 ni偶 ogniska nie chodzi mi o to 偶eby mapke w 4 min zrobi膰 :D tylko 偶eby da艂o j膮 sie w 15 min spokojni zrobi膰

je偶eli chodzi o ten klucz cz臋sto dropi mi tak po 2-3 spotach ale czasmi zdarza sie 偶e nawet i 8 spot贸w trzeba wzi膮膰 偶eby dr贸p艂

R贸wnie偶 z jednym lub wi臋ksz膮 ilo艣ci膮 s艂贸w kluczowych: warownia

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 1

0 u偶ytkownik贸w, 1 go艣ci, 0 anonimowych