og贸lnie chodzi mi teraz 偶eby pozna膰 wasze zdanie na temat warowni bo tak zosta艂y dodane cyklopy i klucz do dropniecia normalnie mapk臋 robi艂o sie w 10 min w przeci臋tnym eq cyklopy i klucz +5 min do mapy teraz gdy zosta艂y dodane do zabicia 7 posejdony osobi艣cie mi mapa wyd艂u偶y艂a sie gdzie艣 tak do 20 min poniewa偶 posejdony musz臋 bra膰 pojedynczo posiadam przeci臋tne eq takie kt贸re starcza na mapke prawie 偶e w sam raz zosta艂 jeszcze 1 sprawa posejdony lubi膮 dawa膰 omdlenia jak by艂 1 do zabicia to by艂a ma艂a mo偶liwo艣膰 偶ebym go nie zabi艂 a teraz to normalnie chyba modli膰 si臋 b臋d臋 musia艂 zacz膮膰 偶eby z 3 razy nie omdli艂a bo po mnie b臋dzie je偶eli chodzi o drop to mo偶e i tak ale te偶 po 1 sztuce cho膰 i to dobre bo mog艂o by膰 nic ale osobi艣cie (nie wiem jak wy) wola艂 bym 偶eby by艂o jak dawniej 偶eby by艂 ten 1 posejdon do zabicia
mo偶ecie pisac zr贸b lepsze eq itp ta zr贸b tylko przy dobrych wiatrach to mo偶e z 300b przez 1h zarobie wiem 偶e sa tacy co pewnie bior膮 wszystkie posejdony na raz ale moim skromnym zdaniem uderzy to mocno w graczy kt贸rzy maj膮 podobne eq do mojego bo porostu jak dzisiaj poszed艂em 1 raz bo mia艂em ma艂膮 przerw臋 to ju偶 mi sie nie chce na t膮 mape wraca膰
chcia艂bym pozna膰 wasze zdanie.
jedna kropka na takie wypociny jest dobrze