Satael, dnia 02 List 2016 - 22:44, napisał:
Zgadzam się, miałem 17 miejsce, 49% a dostałem nagrodę o wartości 2/3kb, nawet mniej bo ceny spadną, dostałem gorszą nagrodę niż niektóre osoby z 20 miejsca ponad to coś tu jest nie tak... Pierwsza 10 po 15kb jakoś a ja za 17 2/3k no to coś tu nie tak, i jeszcze osoby które zmieniły królestwo w ostatniej chwili i miały po 100% to zarobili z 20k a mieli mniej niż nie jedna osoba z chunjo z pierwszej 7ki jak nie 10tki.. 2 dni latania dla marnych 2/3kb gdzie mogłem mapy robić i bym mial około 10k...Mi się nie podobało, jedynie to że wprowadzaliście w błąd ludzi, jak event jeszcze trwał, chodzi mi tutaj o wpis Sacraiza dot, tego że nagrody będą lepsze od 10 i 50% i szczerze mówiąc ulatałem się te 2 dni tylko po to aby mieć te 50% i się udało bo miałem 52% co było naprawdę dobrym wynikiem, a jak się teraz okazuje straciłem tylko czas, bo nagrodę otrzymałem gorszą od niektórych ludzi, którzy mieli po 30-40% a podobno nagrody były zależne tylko od tych % ( jakoś teraz tego nie widać ).
Event inny od poprzednich i całkiem fajny, lecz kilka rzeczy musicie na przyszłość dopracować i starać się chociaż przemyśleć ( ustalić przed eventem nagrody i dopasować do miejsca w rankingu czy tych % -ów ) rozdawnie nagród.