Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafikaOdwiedź moje konto - click

Zdjęcie

Jak oceniacie event?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
50 odpowiedzi w tym temacie

#16 Guest_dfdfgxbc435_*

Guest_dfdfgxbc435_*
  • Guests
  • Dołączył --

Napisano 02 listopad 2016 - 21:54

Satael, dnia 02 List 2016 - 22:44, napisał:

Mi się nie podobało, jedynie to że wprowadzaliście w błąd ludzi, jak event jeszcze trwał, chodzi mi tutaj o wpis Sacraiza dot, tego że nagrody będą lepsze od 10 i 50% i szczerze mówiąc ulatałem się te 2 dni tylko po to aby mieć te 50% i się udało bo miałem 52% co było naprawdę dobrym wynikiem, a jak się teraz okazuje straciłem tylko czas, bo nagrodę otrzymałem gorszą od niektórych ludzi, którzy mieli po 30-40% a podobno nagrody były zależne tylko od tych % ( jakoś teraz tego nie widać ).

Event inny od poprzednich i całkiem fajny, lecz kilka rzeczy musicie na przyszłość dopracować i starać się chociaż przemyśleć ( ustalić przed eventem nagrody i dopasować do miejsca w rankingu czy tych % -ów ) rozdawnie nagród.

Zgadzam się, miałem 17 miejsce, 49% a dostałem nagrodę o wartości 2/3kb, nawet mniej bo ceny spadną, dostałem gorszą nagrodę niż niektóre osoby z 20 miejsca ponad to coś tu jest nie tak... Pierwsza 10 po 15kb jakoś a ja za 17 2/3k no to coś tu nie tak, i jeszcze osoby które zmieniły królestwo w ostatniej chwili i miały po 100% to zarobili z 20k a mieli mniej niż nie jedna osoba z chunjo z pierwszej 7ki jak nie 10tki.. 2 dni latania dla marnych 2/3kb gdzie mogłem mapy robić i bym mial około 10k...

#17 Jareek.

Jareek.

Inteligent

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1701 postów
  • Dołączył pon, 30 gru 14
  • Państwo: Country Flag
  • MiastoWarszawa
  • Województwo:Mazowieckie
  • Nick w grze:LoveLoser
  • Gildia:єυƒσяια / ηєνєямιη∂
  • Królestwo:Shinsoo

Napisano 02 listopad 2016 - 22:02

Moim zdaniem eventów i różnego typu zabaw nie traktuje się jako formy zarobku.

• WOLFxPOMPA lubi to

Dołączona grafika

#18 Guest_dfdfgxbc435_*

Guest_dfdfgxbc435_*
  • Guests
  • Dołączył --

Napisano 02 listopad 2016 - 22:05

No tak, ale latać jak głupi dla 2/3k no to chłopie... Lepiej latać mapy jak głupi a coś się zarobi chociaż 1/10 po bojowniku a reszta strój dyniowy...

Użytkownik кσмιѕαяzуκ™ edytował ten post 02 listopad 2016 - 22:05

#19 Satael

Satael

Komentator

• Globtroter
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1127 postów
  • Dołączył pon, 28 paź 13
  • MiastoPińczów
  • Województwo:Świętokrzyskie
  • Imię:Łukasz
  • Nick w grze:Satael
  • Gildia:nic specjalnego :)
  • Królestwo:Chunjo
  • Hobby:Sport- głównie piłka nożna i piłka ręczna
    Motoryzacja
    Historia i Ciekawostki
    Film i Myzyka
    Anime i Manga - Naruto The Best
    Wrestling - WWE/WWF i IMPACT

Napisano 02 listopad 2016 - 22:18

JareeK, dnia 02 List 2016 - 23:02, napisał:

Moim zdaniem eventów i różnego typu zabaw nie traktuje się jako formy zarobku.

Jakbym wiedział jakie dostane nagrody za to latanie po wszystkich mapkach i wgl to chyba też bym go tak nie traktował  :D  :lol:  :D

Mi chodziło tylko o to aby nagrody nie były przyznawane losowo jak to już jest w zwyczaju jak widze, tylko przed startem eventu dać jakąś małą rozpiskę z nagrodami i limitami tych %-ów, to by całkiem inaczej wyglądała ta zabawa i jak to ja uważam ,,również'' forma zarobku, a tak to wyszło jak wyszło. Kilka osób jest szczęśliwych bo nie tracili czasu na latanie a i tak udało im się dostać fajną nagrode w porównaniu do tych co latali 2 dni aby dobić do tych 50% wzwyż i dostali jakiś tam dyniowy kostium 40 kompasów mapek i metali. 

#20 VipKhan

VipKhan

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 754 postów
  • Dołączył sob, 01 wrz 12

Napisano 02 listopad 2016 - 22:26

- 40 mapek

- 40 kompasów

- 27 metali premium

- 5 medali

- kostium

- 10 red perel

- dyniowy miecz jednoręczny

- kd witala+8

To wszystko za 32 miejsce (nie wiem czy liczyło cuksy ogólem miałem ich 220 szt)

Event ciekawy, zamiany w mobki ok, zamiany w npc czy posagi średnio

Ogolnie oceniam na 7/10

#21 Tikaa

Tikaa

Początkujący

• Płeć Piękna
  • PipPip
  • 174 postów
  • Dołączył sob, 10 sty 15
  • Województwo:Wielkopolskie
  • Nick w grze:Tikaa

Napisano 02 listopad 2016 - 22:46

Ciekawy pomysł i miła odmiana od robienia mapek i bicia moobków na okrągło. Fajnie jakby zamieniało w coś co się rusza, bo być kwiatkiem 7 min bezcenne :D . Nagrody dobre, nie narzekam. Jednak podział na królestwa nie wypalił gdy 90% to gracze jednego królestwa. Czasami występował bug i dopiero po relogu czy przeteleportowaniu się zamieniało. Zdarzyło mi się że mimo iż nadusiłam tak, przemieniło ale co tam  :P. Miło iż były dodatkowo zwykłe eventy gdzie można było coś zdobyć. Ogólnie event pozytywnie oceniam, gdyż było coś nowego i niespodziewanego  :D

• Slodziaaaak i Z3kochaniec lubią to

#22 VipKhan

VipKhan

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 754 postów
  • Dołączył sob, 01 wrz 12

Napisano 02 listopad 2016 - 23:06

Tikaa, dnia 02 List 2016 - 23:46, napisał:

Ciekawy pomysł i miła odmiana od robienia mapek i bicia moobków na okrągło. Fajnie jakby zamieniało w coś co się rusza, bo być kwiatkiem 7 min bezcenne :D . Nagrody dobre, nie narzekam. Jednak podział na królestwa nie wypalił gdy 90% to gracze jednego królestwa. Czasami występował bug i dopiero po relogu czy przeteleportowaniu się zamieniało. Zdarzyło mi się że mimo iż nadusiłam tak, przemieniło ale co tam  :P. Miło iż były dodatkowo zwykłe eventy gdzie można było coś zdobyć. Ogólnie event pozytywnie oceniam, gdyż było coś nowego i niespodziewanego  :D

Co jak co ale posiedx na kwiatku 20 minut to sie odechciewa :D

Jak zabijali to czas doliczalo :c

#23 Platte

Platte

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 455 postów
  • Dołączył wto, 17 lut 15

Napisano 03 listopad 2016 - 04:35

niepowino byc zamieniani podczas telerpotacji tyko od psikusa

#24 Pacam

Pacam

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 233 postów
  • Dołączył czw, 24 gru 15
  • Województwo:Małopolskie
  • Nick w grze:XQQR
  • Nick na TS:Aco cie to

Napisano 03 listopad 2016 - 05:16

Fajny event można było się pośmiać nie razz przemian wraz z graczami.... nagrody za szukanie ox bardzo fajne i miłe. A tak pozatym ktos miał racje zmiany w posągi bramy szkaty kwiatki takie troche utrudniały gre ale event bardzo dobry

virtualmt21502281487__kot-1.jpg

#25 нαιℓ∂єѕтяσуєя™

нαιℓ∂єѕтяσуєя™

Komentator

• Globtroter
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1484 postów
  • Dołączył sob, 01 cze 13
  • MiastoWιєℓкσρσℓѕкα
  • Województwo:Wielkopolskie
  • Imię:Kubuś
  • Nick w grze:Howl
  • Gildia:Bajlandoo
  • Hobby:Rozgrzany Rafał w wyrku

Napisano 03 listopad 2016 - 12:34

Event sam w sobie bardzo ciekawy. Pierwszy raz spotykam się z czymś tego typu przez co staje się to wielkim plusem. Jednak pomimo tego uważam, że event nie wypadł najlepiej. Pierwszą sprawą jest zmiana zasad w trakcie trwania eventu ( nie żebym płakał ), według mnie administracja powinna pomyśleć o tym wcześniej. Drugą sprawą są nagrody, event miał opierać się na aktywności graczy jednak chyba coś nie wypaliło skoro osoba mająca mniej cukierków dostaje lepszą nagrodę niż osoby biegające przez 2 dni będąca na miejscu 10-20. 

• Drigiχ, xKondzio, нαιℓ∂єѕтяσуєя™ i 3 innych osób lubią to

Nick : ღ xASTAROTHx ღ

Królestwo : ღ Chunjo ღ

Gildia : ღ Vixa ღ

Lvl : 255

#26 mat666

mat666

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 69 postów
  • Dołączył nie, 12 cze 16

Napisano 03 listopad 2016 - 12:37

No psikus nie powinien ułatwiać gry tylko utrudniać :D

Użytkownik mat666 edytował ten post 03 listopad 2016 - 12:38

#27 Extry

Extry

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 98 postów
  • Dołączył wto, 21 sty 14
  • Województwo:Lubelskie
  • Imię:Adrian
  • Nick w grze:Aramish
  • Gildia:Brak :c
  • Gadu-Gadu:50754952
  • Hobby:Motoryzacja,piłka nożna,"ciekawe anime" takie np. jak Naruto,Tokyo Ghoul <3

Napisano 03 listopad 2016 - 13:27

Mi się event bardzo spodobał. Wreszcie było coś oryginalnego. :D

[font="'courier new', courier, monospace;"]                               [/font][font="'comic sans ms', cursive;"]     [color=rgb(255,0,0);]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ [/color][/font][color=rgb(0,0,0);]#PowrótIsReal[/color] [font="'comic sans ms', cursive;"][color=rgb(0,128,0);]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/color][/font]

Dołączona grafika                               

[font="'courier new', courier, monospace;"]                       [font="tahoma, geneva, sans-serif;"]            [color=#ff0000;]~~~~~~~~~~~~~~~ [/color][/font][color=#000000;]#PowrótIsReal[/color] [font="tahoma, geneva, sans-serif;"][color=#008000;]~~~~~~~~~~~~~~~~[/color][/font][/font]

[font="'courier new', courier, monospace;"][font="tahoma, geneva, sans-serif;"][color=#008000;]                                                      [/color] [font="georgia, serif;"]Aktualnie gram na [/font][color=#008000;][font="georgia, serif;"]:[/color][/font][/font][/font]

[font="'courier new', courier, monospace;"][font="tahoma, geneva, sans-serif;"][color=#008000;][font="georgia, serif;"]                                                                        [/color][/font][font="arial, helvetica, sans-serif;"][color=#008080;]WosQ-100lv-Chunjo[/color][color=#ff0000;] l[/color][/font][/font][font="arial, helvetica, sans-serif;"][color=#ff0000;]OFF[/color][/font][font="arial, helvetica, sans-serif;"][color=#ff0000;]l[/color][/font][/font]

[font="'courier new', courier, monospace;"][font="tahoma, geneva, sans-serif;"][color=#008000;][font="georgia, serif;"]                                                                        [/color][/font][color=#008080;][font="georgia, serif;"][font="'lucida sans unicode', 'lucida grande', sans-serif;"]Gozdzik-181lv-Chunjo  [/color][/font][/font][/font][/font][color=#ff0000;][font="tahoma, geneva, sans-serif;"][font="georgia, serif;"][font="'lucida sans unicode', 'lucida grande', sans-serif;"]lOFFl[/color][/font][/font][/font]

[color=#008080;]                                                        Axek-140lv-Chunjo[/color][color=#ff0000;] lOFFl[/color]

[color=#008080;]                                                        Aramish-135lv-Chunjo [/color][color=#008000;]lONl[/color]

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

[color=#008080;][font="'comic sans ms', cursive;"]                                                        Masz sprawe/chcesz pogadać?[/color][/font]

[color=#008080;][font="'comic sans ms', cursive;"]                                                      Pisz na gg: [/color]50754952[/font]

#28 Strakoferno

Strakoferno

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 692 postów
  • Dołączył sob, 15 gru 12
  • MiastoBobrowniki
  • Województwo:Lubuskie
  • Imię:Grzesiek
  • Nick w grze:Fantasm
  • Gildia:nigdy nie bylem
  • Hobby:Takie jak nasz byly prezydent,,, Zupa pomidorowa,,,

Napisano 03 listopad 2016 - 13:49

Powiem tak,nie mialem zbyt wiele czasu na event(odwiedzalem groby znajomych)ale jak dzisiaj odebralem nagrode za ok 600 miejsce to sie zdziwilem ze jak na to miejsce to nagroda jest spoko.Jak dla mine event udany,co do nagrod za top 10 to niech sie topka wypowiada.

#29 Satael

Satael

Komentator

• Globtroter
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1127 postów
  • Dołączył pon, 28 paź 13
  • MiastoPińczów
  • Województwo:Świętokrzyskie
  • Imię:Łukasz
  • Nick w grze:Satael
  • Gildia:nic specjalnego :)
  • Hobby:Sport- głównie piłka nożna i piłka ręczna
    Motoryzacja
    Historia i Ciekawostki
    Film i Myzyka
    Anime i Manga - Naruto The Best
    Wrestling - WWE/WWF i IMPACT

Napisano 03 listopad 2016 - 14:13

VipKhan, dnia 02 List 2016 - 23:26, napisał:

- 40 mapek

- 40 kompasów

- 27 metali premium

- 5 medali

- kostium

- 10 red perel

- dyniowy miecz jednoręczny

- kd witala+8

To wszystko za 32 miejsce (nie wiem czy liczyło cuksy ogólem miałem ich 220 szt)

Event ciekawy, zamiany w mobki ok, zamiany w npc czy posagi średnio

Ogolnie oceniam na 7/10

Miałeś 32 miejsce w rankingu tak ? czyli 73 cuksy/punkty i 34% z hakiem a ja miałem miejsce 13 w rankingu, 108 cuksów/punktów i 50% z hakiem a nagrode dostałeś podobną do mojej ( 42 kompasy/mapki/metale, 5 medali, 200b, 10 red pereł i smoking dyniowy), tylko że ja już nie dostałem żadnej broni dyniowej, nie żebym miał coś przeciwko twojej nagrodzie, bo to tylko jeden z przykładów, ale gdzie tutaj sprawiedliwość, bo raczej nie przy rozdawaniu nagród ( losowych ) a miały być zależne od %-ów.     ,,pierwsze 10 osób w rankingu dostanie bonus, nagroda dla pierwszych osób z każdego królestwa+ każdy dostaje nagrodę zależnie od %''

Użytkownik Satael edytował ten post 03 listopad 2016 - 14:28

#30 xKondzio

xKondzio

Komentator

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1167 postów
  • Dołączył pią, 03 maj 13
  • Województwo:Mazowieckie
  • Imię:Konrad
  • Nick w grze:KondiQ