Zgadzam się, miałem 17 miejsce, 49% a dostałem nagrodę o wartości 2/3kb, nawet mniej bo ceny spadną, dostałem gorszą nagrodę niż niektóre osoby z 20 miejsca ponad to coś tu jest nie tak... Pierwsza 10 po 15kb jakoś a ja za 17 2/3k no to coś tu nie tak, i jeszcze osoby które zmieniły królestwo w ostatniej chwili i miały po 100% to zarobili z 20k a mieli mniej niż nie jedna osoba z chunjo z pierwszej 7ki jak nie 10tki.. 2 dni latania dla marnych 2/3kb gdzie mogłem mapy robić i bym mial około 10k...Mi się nie podobało, jedynie to że wprowadzaliście w błąd ludzi, jak event jeszcze trwał, chodzi mi tutaj o wpis Sacraiza dot, tego że nagrody będą lepsze od 10 i 50% i szczerze mówiąc ulatałem się te 2 dni tylko po to aby mieć te 50% i się udało bo miałem 52% co było naprawdę dobrym wynikiem, a jak się teraz okazuje straciłem tylko czas, bo nagrodę otrzymałem gorszą od niektórych ludzi, którzy mieli po 30-40% a podobno nagrody były zależne tylko od tych % ( jakoś teraz tego nie widać ).
Event inny od poprzednich i całkiem fajny, lecz kilka rzeczy musicie na przyszłość dopracować i starać się chociaż przemyśleć ( ustalić przed eventem nagrody i dopasować do miejsca w rankingu czy tych % -ów ) rozdawnie nagród.

#16 Guest_dfdfgxbc435_*
Napisano 02 listopad 2016 - 21:54
Napisano 02 listopad 2016 - 22:02
Moim zdaniem eventów i różnego typu zabaw nie traktuje się jako formy zarobku.
- WOLFxPOMPA lubi to
#18 Guest_dfdfgxbc435_*
Napisano 02 listopad 2016 - 22:05
Użytkownik кσмιѕαяzуκ™ edytował ten post 02 listopad 2016 - 22:05
Napisano 02 listopad 2016 - 22:18
Moim zdaniem eventów i różnego typu zabaw nie traktuje się jako formy zarobku.
Jakbym wiedział jakie dostane nagrody za to latanie po wszystkich mapkach i wgl to chyba też bym go tak nie traktował
Mi chodziło tylko o to aby nagrody nie były przyznawane losowo jak to już jest w zwyczaju jak widze, tylko przed startem eventu dać jakąś małą rozpiskę z nagrodami i limitami tych %-ów, to by całkiem inaczej wyglądała ta zabawa i jak to ja uważam ,,również'' forma zarobku, a tak to wyszło jak wyszło. Kilka osób jest szczęśliwych bo nie tracili czasu na latanie a i tak udało im się dostać fajną nagrode w porównaniu do tych co latali 2 dni aby dobić do tych 50% wzwyż i dostali jakiś tam dyniowy kostium 40 kompasów mapek i metali.
Napisano 02 listopad 2016 - 22:26
- 40 mapek
- 40 kompasów
- 27 metali premium
- 5 medali
- kostium
- 10 red perel
- dyniowy miecz jednoręczny
- kd witala+8
To wszystko za 32 miejsce (nie wiem czy liczyło cuksy ogólem miałem ich 220 szt)
Event ciekawy, zamiany w mobki ok, zamiany w npc czy posagi średnio
Ogolnie oceniam na 7/10
Napisano 02 listopad 2016 - 22:46
Ciekawy pomysł i miła odmiana od robienia mapek i bicia moobków na okrągło. Fajnie jakby zamieniało w coś co się rusza, bo być kwiatkiem 7 min bezcenne . Nagrody dobre, nie narzekam. Jednak podział na królestwa nie wypalił gdy 90% to gracze jednego królestwa. Czasami występował bug i dopiero po relogu czy przeteleportowaniu się zamieniało. Zdarzyło mi się że mimo iż nadusiłam tak, przemieniło ale co tam
. Miło iż były dodatkowo zwykłe eventy gdzie można było coś zdobyć. Ogólnie event pozytywnie oceniam, gdyż było coś nowego i niespodziewanego
- Slodziaaaak i Z3kochaniec lubią to
Napisano 02 listopad 2016 - 23:06
Ciekawy pomysł i miła odmiana od robienia mapek i bicia moobków na okrągło. Fajnie jakby zamieniało w coś co się rusza, bo być kwiatkiem 7 min bezcenne
. Nagrody dobre, nie narzekam. Jednak podział na królestwa nie wypalił gdy 90% to gracze jednego królestwa. Czasami występował bug i dopiero po relogu czy przeteleportowaniu się zamieniało. Zdarzyło mi się że mimo iż nadusiłam tak, przemieniło ale co tam
. Miło iż były dodatkowo zwykłe eventy gdzie można było coś zdobyć. Ogólnie event pozytywnie oceniam, gdyż było coś nowego i niespodziewanego
Co jak co ale posiedx na kwiatku 20 minut to sie odechciewa
Jak zabijali to czas doliczalo :c
Napisano 03 listopad 2016 - 04:35
niepowino byc zamieniani podczas telerpotacji tyko od psikusa
Napisano 03 listopad 2016 - 05:16
Napisano 03 listopad 2016 - 12:34
Event sam w sobie bardzo ciekawy. Pierwszy raz spotykam się z czymś tego typu przez co staje się to wielkim plusem. Jednak pomimo tego uważam, że event nie wypadł najlepiej. Pierwszą sprawą jest zmiana zasad w trakcie trwania eventu ( nie żebym płakał ), według mnie administracja powinna pomyśleć o tym wcześniej. Drugą sprawą są nagrody, event miał opierać się na aktywności graczy jednak chyba coś nie wypaliło skoro osoba mająca mniej cukierków dostaje lepszą nagrodę niż osoby biegające przez 2 dni będąca na miejscu 10-20.
- Drigiχ, xKondzio, нαιℓ∂єѕтяσуєя™ i 3 innych osób lubią to
Nick : ღ xASTAROTHx ღ
Królestwo : ღ Chunjo ღ
Gildia : ღ Vixa ღ
Lvl : ღ 255 ღ
Napisano 03 listopad 2016 - 12:37

Użytkownik mat666 edytował ten post 03 listopad 2016 - 12:38
Napisano 03 listopad 2016 - 13:27
Mi się event bardzo spodobał. Wreszcie było coś oryginalnego.
[font="'courier new', courier, monospace;"] [/font][font="'comic sans ms', cursive;"] [color=rgb(255,0,0);]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ [/color][/font][color=rgb(0,0,0);]#PowrótIsReal[/color] [font="'comic sans ms', cursive;"][color=rgb(0,128,0);]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/color][/font]
[font="'courier new', courier, monospace;"] [font="tahoma, geneva, sans-serif;"] [color=#ff0000;]~~~~~~~~~~~~~~~ [/color][/font][color=#000000;]#PowrótIsReal[/color] [font="tahoma, geneva, sans-serif;"][color=#008000;]~~~~~~~~~~~~~~~~[/color][/font][/font]
[font="'courier new', courier, monospace;"][font="tahoma, geneva, sans-serif;"][color=#008000;] [/color] [font="georgia, serif;"]Aktualnie gram na [/font][color=#008000;][font="georgia, serif;"]:[/color][/font][/font][/font]
[font="'courier new', courier, monospace;"][font="tahoma, geneva, sans-serif;"][color=#008000;][font="georgia, serif;"] [/color][/font][font="arial, helvetica, sans-serif;"][color=#008080;]WosQ-100lv-Chunjo[/color][color=#ff0000;] l[/color][/font][/font][font="arial, helvetica, sans-serif;"][color=#ff0000;]OFF[/color][/font][font="arial, helvetica, sans-serif;"][color=#ff0000;]l[/color][/font][/font]
[font="'courier new', courier, monospace;"][font="tahoma, geneva, sans-serif;"][color=#008000;][font="georgia, serif;"] [/color][/font][color=#008080;][font="georgia, serif;"][font="'lucida sans unicode', 'lucida grande', sans-serif;"]Gozdzik-181lv-Chunjo [/color][/font][/font][/font][/font][color=#ff0000;][font="tahoma, geneva, sans-serif;"][font="georgia, serif;"][font="'lucida sans unicode', 'lucida grande', sans-serif;"]lOFFl[/color][/font][/font][/font]
[color=#008080;] Axek-140lv-Chunjo[/color][color=#ff0000;] lOFFl[/color]
[color=#008080;] Aramish-135lv-Chunjo [/color][color=#008000;]lONl[/color]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[color=#008080;][font="'comic sans ms', cursive;"] Masz sprawe/chcesz pogadać?[/color][/font]
[color=#008080;][font="'comic sans ms', cursive;"] Pisz na gg: [/color]50754952[/font]
Napisano 03 listopad 2016 - 13:49
Napisano 03 listopad 2016 - 14:13
- 40 mapek
- 40 kompasów
- 27 metali premium
- 5 medali
- kostium
- 10 red perel
- dyniowy miecz jednoręczny
- kd witala+8
To wszystko za 32 miejsce (nie wiem czy liczyło cuksy ogólem miałem ich 220 szt)
Event ciekawy, zamiany w mobki ok, zamiany w npc czy posagi średnio
Ogolnie oceniam na 7/10
Miałeś 32 miejsce w rankingu tak ? czyli 73 cuksy/punkty i 34% z hakiem a ja miałem miejsce 13 w rankingu, 108 cuksów/punktów i 50% z hakiem a nagrode dostałeś podobną do mojej ( 42 kompasy/mapki/metale, 5 medali, 200b, 10 red pereł i smoking dyniowy), tylko że ja już nie dostałem żadnej broni dyniowej, nie żebym miał coś przeciwko twojej nagrodzie, bo to tylko jeden z przykładów, ale gdzie tutaj sprawiedliwość, bo raczej nie przy rozdawaniu nagród ( losowych ) a miały być zależne od %-ów. ,,pierwsze 10 osób w rankingu dostanie bonus, nagroda dla pierwszych osób z każdego królestwa+ każdy dostaje nagrodę zależnie od %''
Użytkownik Satael edytował ten post 03 listopad 2016 - 14:28
Napisano 03 listopad 2016 - 14:45
Spoko event, 7/10
Użytkownik xKondzio edytował ten post 03 listopad 2016 - 14:48
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Nowość
Rynek serwera VirtualMT2 →
Kupię →
Przedmioty wspólne →
Postać po mnichuNapisany przez Karpa , 12 maj 2025 Nowość |
|
![]()
|