Jump to content

Loteriada - click Posted ImageZasady eventów - click Posted Image Odwiedź moje konto - click Posted ImagePocztówka - click

Photo

Dlaczego NIE warto wbijać 255 LVL!

• This topic is locked This topic is locked
90 replies to this topic

#76 Bubi4123

Bubi4123

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 191 posts
  • Joined Sat, 05 Aug 17

Posted 17 August 2017 - 14:57

Skończ ty mi tu już spamić bo już mi się nie chce odpisywać na te bzdety. Daj ty mi jakiegoś TS'a to można podyskutować o 135 a 255 :)

Wygarniam prawdę to moje posty zyskały dzięki temu rangę "bzdety"?
Zaczynasz przegrywać bo już nie wiesz co powiedzieć.

Myślę, że wszystko w tej sprawie zostało wyjaśnione, nie pastwmy się już nad słabiutkim autorem.

#77 Kemitos

Kemitos

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 183 posts
  • Joined Sat, 21 Feb 15
  • Państwo: Country Flag
  • Miasto26-300
  • Województwo:Lódzkie
  • Nick w grze:SumerXD
  • Gildia:GanjaMafia
  • Królestwo:Chunjo
  • Nick na TS:Neathis

Posted 17 August 2017 - 15:06

No to skoro wolicie grać na 135 to pograjcie sobie na oponkach razem z 255. Teorytycznie będzie jeszcze ciekawiej.
Ale po prostu zostaniecie pozamiatani i tyle z waszej wielkości i wspaniałości. Wtedy wy byście byli tak gnojeni jak teraz są inni na oponkach gnojeni przez was. Nie próbuj tutaj udawać, że gracie na 235 bo jest ciekawie. Każdy wie, że dla was tą ciekawością jest lanie graczy na oponkach.

Ja popieram udostępnienie oponek dla wyższych LV`eli.

A odnośnie tego TS`a to takie coś występuje dosyć często właśnie u Patrioticów (I pewnie nie tylko u nich). Powiewa hipokryzją od ciebie.
Jak chamska i dziecinna to jest gildia wiem z własnego doświadczenia, a niektórzy jej członkowie na TS prezentują coś o wiele gorszego niż jechanie po ma

mamy ts na ktorego malo kto z poza gildii ma dostep wiec ciekawe to co piszesz 

#78 Hyunnim // Damian

Hyunnim // Damian

Nowy

• Banned
  • Pip
  • 38 posts
  • Joined Wed, 09 Aug 17
  • MiastoLA (CALIFORNIA)
  • Województwo:Dolnośląskie
  • Imię:Damian
  • Nick w grze:TOPSECRET
  • Gildia:TOPSECRET
  • Królestwo:Jinno
  • Nick na TS:TOPSECRET
  • Hobby:Wydawanie kasy na IS'y.

Posted 17 August 2017 - 15:56

A wiec zacznę od tego poco tu grasz jak się coś nie podoba? Jakieś tematy durne poco to? "Wprowadź reformę dlaczego tak mało zarabiamy a tyle się wydaje..." a po drugie yebnij się w głowę i pomysl z dziesięć razy co napiszesz...

No mam nadzieję, że za takie coś dostaniesz bana skoro ja za napisanie "oni ci zwyzywają matkę" dostałem. :) Widać jak tutaj ładnie działa faworyzacja użytkowników. Gram bo mogę logiczne xD

Wygarniam prawdę to moje posty zyskały dzięki temu rangę "bzdety"?
Zaczynasz przegrywać bo już nie wiesz co powiedzieć.

Myślę, że wszystko w tej sprawie zostało wyjaśnione, nie pastwmy się już nad słabiutkim autorem.

Jaką prawdę? Ani jednego logicznego argumentu nikt tu nie podał oprócz moich dlaczego nie warto wbijać 255. Wasze argumenty to są co najwyżej na poziomie 12 latka, który płacze bo nie jest po jego myśli... No ogar ludzie.

Dołączona grafika

#79 Sardaar

Sardaar

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 376 posts
  • Joined Sun, 15 Dec 13
  • Województwo:Małopolskie
  • Nick w grze:Sardaar

Posted 17 August 2017 - 16:19

Właśnie wręcz przeciwnie :D

#80 Bubi4123

Bubi4123

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 191 posts
  • Joined Sat, 05 Aug 17

Posted 17 August 2017 - 18:52

No mam nadzieję, że za takie coś dostaniesz bana skoro ja za napisanie "oni ci zwyzywają matkę" dostałem. :) Widać jak tutaj ładnie działa faworyzacja użytkowników. Gram bo mogę logiczne xD
Jaką prawdę? Ani jednego logicznego argumentu nikt tu nie podał oprócz moich dlaczego nie warto wbijać 255. Wasze argumenty to są co najwyżej na poziomie 12 latka, który płacze bo nie jest po jego myśli... No ogar ludzie.

Nasze argumenty nie są na sensowność wbijania 254 lv, tylko na waszą żenującą postawę.
Nie wbijacie 254 lv bo nie chcecie się trudzić a jednocześnie być "Pro koxem" w biciu graczy grających kilka dni, patrz gildia Patriotic. A na 254 są mocni rywale i tam nie bylibyście "Pro koxami" tylko zwykłymi szaraczkami truchlejącymi na widok Amnezji (Tak, znowu ta Amnezja) czy innych tego typu gildii.
Wy jesteście traktowani jako syf serwera. I chyba słusznie.

A gdyby wbijanie 254 nie miało sensu, to nikt by tego nie robił. A jest zupełnie inaczej. Czyli tylko wy tak myślicie, co potwierdza waszą ideologię.

Edited by Bubi4123, 17 August 2017 - 18:53.

#81 Sandacz321

Sandacz321

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 421 posts
  • Joined Sun, 08 Jan 17

Posted 17 August 2017 - 19:03

No pewnie , Bubi akurat napisał teraz to co wiele osób nie potrafiło i było niezrozumiałe , warto wbijać większy lv , ulepszać swoją postać i być coraz silniejszym a takie narzekanie typu " ojejku ale te mapy są nudne " a na polskim serwerze jak się zarabiało ?:P Całe dnie w m2 na metinach i jakoś nikt nie płakał ,że nudno . Admin powinien jednak jakimś sposobem usunąć te byki 135 z mapy niech się nowi gracze mordują o oponki a nie Stare byki co pokazują ,że nowego mają na skila .
A już nie wspomnę ,że można łowić ryby ,kopać rudy ,handlując, ulepszać itemki ,każdego dnia są eventy . Gdzie tu nuda ?:)

Edited by Sandacz321, 17 August 2017 - 19:04.

• Kreatywny :ph34r:, Enigmatic and Bubi4123 like this

#82 taxer1921

taxer1921

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 188 posts
  • Joined Fri, 16 Jun 17
  • MiastoCzęstochowa
  • Województwo:Śląskie
  • Nick w grze:XTaxer
  • Królestwo:Shinsoo
  • Nick na TS:taxer
  • Hobby:ogladanie psa jak sra

Posted 17 August 2017 - 20:03

po prostu eq na 255 jest na tyle drogie ze nawet nie probuja go zdobyc tyle w temacie. rownie dobrze mozna zrobic temat "dlaczego nie warto grac na 135" tyl;ko po co to zwykly spam a przeciez argumenty ktore sie poda w takim temacie beda "malo sensowne" itd XD

tumblr_og1fqs146r1vv1g70o1_540.gifvirtualmt21501278032__beka_xd.png

#83 ByakuranSama

ByakuranSama

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 98 posts
  • Joined Mon, 05 Sep 16
  • Miasto-
  • Województwo:Pomorskie
  • Imię:Dawid
  • Nick w grze:Kurome
  • Nick na TS:Kurome
  • Gadu-Gadu:-

Posted 19 August 2017 - 10:25

ja wiem co sie dzialo zanim zaczales grac Damian :D

straszne chamstwo i buractwo tam jest z toba faktycznie mozna kulturalnie pogadac ale ze spora czescia tej gildii juz nie (zreszta legion i inni na tym lvl to samo mnostwo burakow ktorzy mysla ze sa bogami)

dzisiaj w sumie spotkalem tez xCaitlyn na mapie metin2 ten to jeszcze gorszy niz patriotic a takiego chama jak on to nie spotkalem od dawna.

loguje sie spokojnie na metiny bo tam dzien wczesniej skonczylem gre tepam sie do m2 popatrzec na sklepy a tu na chacie widze on na normalnym pisal "Wypie.... i pewna obraza" na poczatku napisalem do tego pana aby wyjasnic sytuacje no i zostalem jeszcze bardziej zniewazony dodatkowo grozil mi tym ze sobie nie pogram.

tak wiec postanowilem wrocic i bic jego podczepionego buffa oczywiscie nie bez powodu jak widac wyzej. po tym jak zaczalem go bic dostalem grozby takie ze 3/4 servera bedzie mnie gnoic na jego rozkaz jakby jakims bogiem byl 24/7 7 kanalow obstawi swoimi ludzmi.

poza tym napisal ze mnie nie szanuje wiec grzecznie spytalem czy gdybym wyszedl po slowach wypie.... to by mnie szanowal odpowiedz rowniez dostalem ze nie tak wiec pytanie jest kiedy owy gracz by mnie szanowal? :)

a moral z tego prosty chamstwo i buractwo jest na kazdym levelu i zalezy od osoby nie od gildii a to ze jakas gildia ma duzo osob to chyba logiczne ze o niej bedzie mowic sie najgorzej bo z niej najczesciej widzi sie takie osoby.

coz nie masz co plakac ze cie zwyzywalem, zwyzywalem tu każdego a jak mi wbijasz na mape i jeszcze zbijasz metki to nie licz na jakąkolwiek litość ;) chamstwo i buractwo jest wskazane kiedy jakiś brudas nie rozumie słowa "zajęte" a później jak trzeba się posunąć po radykalne srodki placze ze został zwyzywany, mogę cie tyrać dalej jak chcesz ts tyrania zapraszam ^^

• Sardaar and quality951 like this

#84 Guest_dsr32fszcz_*

Guest_dsr32fszcz_*
  • Guests
  • Joined --

Posted 19 August 2017 - 10:34

coz nie masz co plakac ze cie zwyzywalem, zwyzywalem tu każdego a jak mi wbijasz na mape i jeszcze zbijasz metki to nie licz na jakąkolwiek litość ;) chamstwo i buractwo jest wskazane kiedy jakiś brudas nie rozumie słowa "zajęte" a później jak trzeba się posunąć po radykalne srodki placze ze został zwyzywany, mogę cie tyrać dalej jak chcesz ts tyrania zapraszam ^^

Ok. O 18 na tyrani :D

#85 taxer1921

taxer1921

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 188 posts
  • Joined Fri, 16 Jun 17
  • MiastoCzęstochowa

Posted 19 August 2017 - 12:15

caitlyn przyjacielu zaczales mni wyzwac zanim sie do ciebie odezwalem a jak chcialem wyjasnic dlaczego do mnie zaczynasz fikac to znowu mnie obraziles a potem sie dziwisz ze do ciebie przyszedlem?

#86 ByakuranSama

ByakuranSama

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 98 posts
  • Joined Mon, 05 Sep 16
  • Miasto-
  • Województwo:Pomorskie
  • Imię:Dawid
  • Nick w grze:Kurome
  • Nick na TS:Kurome
  • Gadu-Gadu:-

Posted 19 August 2017 - 17:07

caitlyn przyjacielu zaczales mni wyzwac zanim sie do ciebie odezwalem a jak chcialem wyjasnic dlaczego do mnie zaczynasz fikac to znowu mnie obraziles a potem sie dziwisz ze do ciebie przyszedlem?

nie jesteśmy chlopie przyjaciolmi, chcialbys ale nie jesteś

#87 Guest_Proud :)_*

Guest_Proud :)_*
  • Guests
  • Joined --

Posted 19 August 2017 - 18:38

Wiesz ,  mówisz ze bilog drogi ale sam go zrób se a nie leniw sie i kupuj go .

Wiesz jak 254 nie ma eq to nie do końca pokoksi na 100 lvl.

Ja z kolegą jak grałem i bratem to mam od 2016 postke 254 i nie najgorsze eq.

Polecam gać z kimś kto nie ukradnie a pożyczy i cie wspomoze.

#88 taxer1921

taxer1921

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 188 posts
  • Joined Fri, 16 Jun 17
  • MiastoCzęstochowa

Posted 19 August 2017 - 20:44

za przyjaciela miec takiego chama ktory mysli ze jest jakims bogiem giereczki.

5494a0540fa7d.jpg

#89 CrissAngel1234

CrissAngel1234

Niekryty krytyk

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 741 posts
  • Joined Sat, 15 Oct 16
  • MiastoPo za Ziemne :)
  • Województwo:Podkarpackie
  • Imię:A co cię to... ?
  • Nick w grze:CzaplaMen
  • Gildia:DevastatioN
  • Nick na TS:CzaplaMen
  • Gadu-Gadu:Nie powiem ;P
  • Hobby:Granie w virtualmt2
    Piłka nożna
    Ulepszanie :)
    Prankowanie

Posted 20 August 2017 - 06:51

Jakoś to wy nie macie logicznego argumentu na wbijanie 255. Co jest nie tak z tymi argumentami? W przeciwieństwie do waszych nie są wyssane z palca. Wszystko co tu jest napisane to prawda i wszyscy o tym wiedzą ale bronienie pseudo honoru w virtualnej grze bez żadnych logicznych argumentów jest ważniejsze ;)

Zresztą ludzie nie pasuje wam to zamiast obrażania kogoś zróbcie własny temat dlaczego warto wbić ten 255. Chętnie poczytam te głupoty. 

Ten temat ma na celu poinformowanie nowszych użytkowników, że się grubo rozczarują na max lvl + granie z ludźmi do których nic nie dociera to już w ogóle szczyt marzeń xD. 

Przypominam wam ludzie: To jest ku*wa gra i tu się powinno grać dla przyjemności a nie dla mapek 24/7, których 3/4 ludzi nie lubi. A wy zrobiliście tak drogie itemki na 255, że w przeliczeniu na zł miecz otchłani +20 to jest 2000 zł xD. I to na serwerze easy / med. Weźcie chociaż tam zmieńcie na ten hard żeby ludzie wiedzieli na co idą.

Sorry ale to nie jest server dla lamusów tylko to jest serv dla graczy którzy bd grali na nim chociaż 2lata a nie 1 mies sorry gosc :C

A i jeszcze 1 dodam i te 135lv pisza nie bij mnie 255 bo ja jestem 135 bij sb rownych a peta ma jasia eq klasowe i bron warta 15kb wartość tego eq to tyle samo co jakies slabsze na 254/255 dlaczego na 254/255 nie mam go bic. stac cie na 254/255 ja rozumiem jak ktos zaczyna ale ty próbujez byc koxem a zarazem isc na łatwizne Pozdrawiam

Edited by CrissAngel1234, 20 August 2017 - 06:52.

#90 SzlugPL

SzlugPL

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 98 posts
  • Joined Sun, 17 May 15

Posted 21 August 2017 - 15:13

Widze dla dzieciaka sie nudzi..

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users