Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafika Odwiedź moje konto - click Dołączona grafikaPocztówka - click

Zdjęcie

Dlaczego NIE warto wbijać 255 LVL!

• Zamknięty Temat jest zamknięty
90 odpowiedzi w tym temacie

#61 Kemitos

Kemitos

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 183 postów
  • Dołączył sob, 21 lut 15
  • Państwo: Country Flag
  • Miasto26-300
  • Województwo:Lódzkie
  • Nick w grze:SumerXD
  • Gildia:GanjaMafia
  • Królestwo:Chunjo
  • Nick na TS:Neathis

Napisano 15 sierpień 2017 - 11:20

Mam rozwiązanie zdjąć limit levelowy na mapie metin 90 (oponki)  i niech pokażą te 135 ze są lepsze od 255   :)

tyle w temacie :)

a wy ***** dalej porownujcie 135 do 255 xdd 

rzecza nie mozliwa jest zeby 135 rozwalil 255 oczywiscie z eq pvp  i smieszne sa wasze wypowiedzi sugerujace zebysmy poszli zabiajc 255 i ten smiech i radosc jak nas zabije 255 lvl 

#62 Hyunnim // Damian

Hyunnim // Damian

Nowy

• Banned
  • Pip
  • 38 postów
  • Dołączył śro, 09 sie 17
  • MiastoLA (CALIFORNIA)
  • Województwo:Dolnośląskie
  • Imię:Damian
  • Nick w grze:TOPSECRET
  • Gildia:TOPSECRET
  • Królestwo:Jinno
  • Nick na TS:TOPSECRET
  • Hobby:Wydawanie kasy na IS'y.

Napisano 15 sierpień 2017 - 11:38

a wy ***** dalej porownujcie 135 do 255 xdd 

rzecza nie mozliwa jest zeby 135 rozwalil 255 oczywiscie z eq pvp  i smieszne sa wasze wypowiedzi sugerujace zebysmy poszli zabiajc 255 i ten smiech i radosc jak nas zabije 255 lvl 

Do nich nie docierają logiczne argumenty. To są ludzie, którzy by chcieli żeby było po ich myśli albo wcale. Wbiłbyś do nich na TS'a to by ci jeszcze po matce zaczęli jeździć. 

Dołączona grafika

Hyunnim // Damian otrzymał ostrzeżenie za ten post od DiabelQ: Obraza innych użytkowników forum

#63 BezPowrOtnY

BezPowrOtnY

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 233 postów
  • Dołączył nie, 07 gru 14
  • MiastoKujawsko-Pomorskie
  • Nick w grze:Azym
  • Hobby:Muzyka - Hip-Hop

Napisano 15 sierpień 2017 - 12:07

Poziom postaci nie ma nic wspólnego z wyzwiskami na ts czy w grze. Wszystko zależy od osoby, teraz ty mierzysz wszystkich jedną miarą.

#64 Penga

Penga

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 373 postów
  • Dołączył pią, 22 sty 16
  • MiastoFredekBezKredek
  • Województwo:Małopolskie
  • Nick w grze:Penga/lSzewczyKl
  • Gildia:Kredek Bez Fredek
  • Hobby:Siema ja jestem Fredek :)

Napisano 15 sierpień 2017 - 14:52

no niezle koles nie obraził użytkowników forum a dostał pkt O.

Do nich nie docierają logiczne argumenty. To są ludzie, którzy by chcieli żeby było po ich myśli albo wcale. Wbiłbyś do nich na TS'a to by ci jeszcze po matce zaczęli jeździć. 

virtualmt21501151824__mrocznapenga.png

#65 Bubi4123

Bubi4123

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 191 postów
  • Dołączył sob, 05 sie 17

Napisano 15 sierpień 2017 - 15:47

Nikt nic nie zgrywa kolego :). Wolimy grać na 135 i tyle a wy jesteście po prostu oburzeni tym, że na 135 się coś dzieje a na 254 nie :)

No to skoro wolicie grać na 135 to pograjcie sobie na oponkach razem z 255. Teorytycznie będzie jeszcze ciekawiej.
Ale po prostu zostaniecie pozamiatani i tyle z waszej wielkości i wspaniałości. Wtedy wy byście byli tak gnojeni jak teraz są inni na oponkach gnojeni przez was. Nie próbuj tutaj udawać, że gracie na 235 bo jest ciekawie. Każdy wie, że dla was tą ciekawością jest lanie graczy na oponkach.

Ja popieram udostępnienie oponek dla wyższych LV`eli.

A odnośnie tego TS`a to takie coś występuje dosyć często właśnie u Patrioticów (I pewnie nie tylko u nich). Powiewa hipokryzją od ciebie.
Jak chamska i dziecinna to jest gildia wiem z własnego doświadczenia, a niektórzy jej członkowie na TS prezentują coś o wiele gorszego niż jechanie po matkach.

Użytkownik Bubi4123 edytował ten post 15 sierpień 2017 - 15:53

#66 Hyunnim // Damian

Hyunnim // Damian

Nowy

• Banned
  • Pip
  • 38 postów
  • MiastoLA (CALIFORNIA)

Napisano 16 sierpień 2017 - 17:48

No to skoro wolicie grać na 135 to pograjcie sobie na oponkach razem z 255. Teorytycznie będzie jeszcze ciekawiej.
Ale po prostu zostaniecie pozamiatani i tyle z waszej wielkości i wspaniałości. Wtedy wy byście byli tak gnojeni jak teraz są inni na oponkach gnojeni przez was. Nie próbuj tutaj udawać, że gracie na 235 bo jest ciekawie. Każdy wie, że dla was tą ciekawością jest lanie graczy na oponkach.

Ja popieram udostępnienie oponek dla wyższych LV`eli.

A odnośnie tego TS`a to takie coś występuje dosyć często właśnie u Patrioticów (I pewnie nie tylko u nich). Powiewa hipokryzją od ciebie.
Jak chamska i dziecinna to jest gildia wiem z własnego doświadczenia, a niektórzy jej członkowie na TS prezentują coś o wiele gorszego niż jechanie po matkach.

Weź mi nie pisz kolego, że udaję skoro mnie nie znasz ok? Nie wypowiadaj się w tym temacie. Chcielibyśmy to byśmy wbili ten 255 a jak widać nie chcemy i to już nie jest twoja sprawa. Tak samo jak gracze w m1 są gnojeni przez was. Nie wiesz co się dzieje na oponce to nie pisz, że my kogoś tam gnębimy. No ogar trochę...

Użytkownik Hyunnim // Damian edytował ten post 16 sierpień 2017 - 17:49

Dołączona grafika

#67 taxer1921

taxer1921

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 188 postów
  • Dołączył pią, 16 cze 17
  • MiastoCzęstochowa
  • Województwo:Śląskie
  • Nick w grze:XTaxer
  • Królestwo:Shinsoo
  • Nick na TS:taxer
  • Hobby:ogladanie psa jak sra

Napisano 16 sierpień 2017 - 19:20

ja wiem co sie dzialo zanim zaczales grac Damian :D

straszne chamstwo i buractwo tam jest z toba faktycznie mozna kulturalnie pogadac ale ze spora czescia tej gildii juz nie (zreszta legion i inni na tym lvl to samo mnostwo burakow ktorzy mysla ze sa bogami)

dzisiaj w sumie spotkalem tez xCaitlyn na mapie metin2 ten to jeszcze gorszy niz patriotic a takiego chama jak on to nie spotkalem od dawna.

loguje sie spokojnie na metiny bo tam dzien wczesniej skonczylem gre tepam sie do m2 popatrzec na sklepy a tu na chacie widze on na normalnym pisal "Wypie.... i pewna obraza" na poczatku napisalem do tego pana aby wyjasnic sytuacje no i zostalem jeszcze bardziej zniewazony dodatkowo grozil mi tym ze sobie nie pogram.

tak wiec postanowilem wrocic i bic jego podczepionego buffa oczywiscie nie bez powodu jak widac wyzej. po tym jak zaczalem go bic dostalem grozby takie ze 3/4 servera bedzie mnie gnoic na jego rozkaz jakby jakims bogiem byl 24/7 7 kanalow obstawi swoimi ludzmi.

poza tym napisal ze mnie nie szanuje wiec grzecznie spytalem czy gdybym wyszedl po slowach wypie.... to by mnie szanowal odpowiedz rowniez dostalem ze nie tak wiec pytanie jest kiedy owy gracz by mnie szanowal? :)

a moral z tego prosty chamstwo i buractwo jest na kazdym levelu i zalezy od osoby nie od gildii a to ze jakas gildia ma duzo osob to chyba logiczne ze o niej bedzie mowic sie najgorzej bo z niej najczesciej widzi sie takie osoby.

tumblr_og1fqs146r1vv1g70o1_540.gifvirtualmt21501278032__beka_xd.png

#68 TypowyPustak

TypowyPustak

Słaby pisarz

• Banned
  • PipPipPip
  • 321 postów
  • Dołączył sob, 31 gru 16
  • MiastoHonolulu
  • Województwo:Pomorskie
  • Imię:Nazwisko
  • Nick w grze:CzarnyBobas
  • Gildia:Chwilowo brak
  • Hobby:Polityka

Napisano 16 sierpień 2017 - 19:35

Ojej, ale wywody autora.

Nie gracie na 255 bo jesteście zbyt słabi i ograniczeni na wszelkie trudności. Lepiej być nieosiągalnym w pvp i podbijać ego na nowych graczach niż walczyć z dobrymi przeciwnikami.

#69 Bubi4123

Bubi4123

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 191 postów

Napisano 16 sierpień 2017 - 19:44

Weź mi nie pisz kolego, że udaję skoro mnie nie znasz ok? Nie wypowiadaj się w tym temacie. Chcielibyśmy to byśmy wbili ten 255 a jak widać nie chcemy i to już nie jest twoja sprawa. Tak samo jak gracze w m1 są gnojeni przez was. Nie wiesz co się dzieje na oponce to nie pisz, że my kogoś tam gnębimy. No ogar trochę...

Chielibyście to byście wbili, ale nie wbijecie bo tam jest trudniej i bylibyście nikim wobec np. Amnezji i kilku innych gildii.

#70 Hyunnim // Damian

Hyunnim // Damian

Nowy

• Banned
  • Pip
  • 38 postów
  • MiastoLA (CALIFORNIA)

Napisano 16 sierpień 2017 - 19:51

Chielibyście to byście wbili, ale nie wbijecie bo tam jest trudniej i bylibyście nikim wobec np. Amnezji i kilku innych gildii.

Bym chciał to bym sobie kupił eq kolego na 255 nic mnie nie ogranicza. Gram tu z własnej woli na 135.

Dołączona grafika

#71 Bubi4123

Bubi4123

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 191 postów

Napisano 16 sierpień 2017 - 19:56

Bym chciał to bym sobie kupił eq kolego na 255 nic mnie nie ogranicza. Gram tu z własnej woli na 135.

Ogranicza cię to, że nie kupisz sobie takiego EQ jak mają typki z Amnezji więc będziesz zwykłym szaraczkiem, podczas gry na 135 udajesz pseudo koxa - jak całe Patriotici i wyżywasz się lejąc losowych ludzi.

Użytkownik Bubi4123 edytował ten post 16 sierpień 2017 - 19:57

#72 Hyunnim // Damian

Hyunnim // Damian

Nowy

• Banned
  • Pip
  • 38 postów
  • MiastoLA (CALIFORNIA)

Napisano 16 sierpień 2017 - 19:59

Ogranicza cię to, że nie kupisz sobie takiego EQ jak mają typki z Amnezji więc będziesz zwykłym szaraczkiem, podczas gry na 135 udajesz pseudo koxa - jak całe Patriotici i wyżywasz się lejąc losowych ludzi.

Jak to nie kupię? A co mnie ogranicza?

Dołączona grafika

#73 Bubi4123

Bubi4123

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 191 postów

Napisano 16 sierpień 2017 - 21:24

Jak to nie kupię? A co mnie ogranicza?

A no to, że takie EQ kosztuje sam dobrze wiesz ile, o czym świadczy fakt, że tylko kilka osób na serwerze ma takie bajery.
A to was nie interesuje, zresztą sam stwierdziłeś, że nie gracie na 254 bo jest "za trudno".

Was obchodzi tylko to aby nikt was przypadkiem nie zabił, bo to upokorzenie dla robactwa. No i przy okazji nie może być zbyt trudno, bo komu się chce wysilać na jakeś piksele...

#74 Hyunnim // Damian

Hyunnim // Damian

Nowy

• Banned
  • Pip
  • 38 postów
  • MiastoLA (CALIFORNIA)

Napisano 16 sierpień 2017 - 21:42

A no to, że takie EQ kosztuje sam dobrze wiesz ile, o czym świadczy fakt, że tylko kilka osób na serwerze ma takie bajery.
A to was nie interesuje, zresztą sam stwierdziłeś, że nie gracie na 254 bo jest "za trudno".

Was obchodzi tylko to aby nikt was przypadkiem nie zabił, bo to upokorzenie dla robactwa. No i przy okazji nie może być zbyt trudno, bo komu się chce wysilać na jakeś piksele...

Skończ ty mi tu już spamić bo już mi się nie chce odpisywać na te bzdety. Daj ty mi jakiegoś TS'a to można podyskutować o 135 a 255 :)

Dołączona grafika

#75 Malinowy

Malinowy

Pantoflarz

• Moderator
  • PipPipPipPip
  • 887 postów
  • Dołączył wto, 06 wrz 16
  • Województwo:W-mazurskie
  • Imię:Hubert
  • Nick w grze:...
  • Gildia:PGR
  • Nick na TS:[MOD]Malina
  • Hobby:Wędzenie kiełbasy i pędzenie bimbru

Napisano 17 sierpień 2017 - 14:53

Do wszystkich, którzy aż tak nienawidzą graczy na 135  poziomie (a sporo was).  

Ten temat został stworzony specjalnie aby wam wytłumaczyć dlaczego niektórzy lubią grę na tym poziomie.

----------------------------------------------------------------------------------------

1. Nowy gracz wbije 254/255 i co dalej? Nic, bo nie ma bryłek a bez bryłek nie zrobi eq (bez eq nie pójdzie na mapki).

2. Gra na 254/5 jest cholernie ciężka. Samo zrobienie biologa jest drogie a co dopiero eq (gdzie broń otchłani +20 to średnio wydatek ok 200kb). To jak tu zrobić całe eq? Nie czepiałbym się, że jest trudno ale jednak jest to serwer Easy / Med. 

Za tyle co kosztuje ta jedna broń na max levelu tutaj można mieć już ponad 4 sety do pvp + pet + kostiumy.

*Zapamiętajcie to, że ktoś w eq i z doświadczeniem na serwerze zarobi te 10kb (albo i więcej) dziennie jak się wysili to nie znaczy, że nowy gracz też.

3. Na 254/5 nic się nie dzieje. Nigdzie nie widać tego waszego super pvp na maksymalnym poziomie. Wszyscy afczycie albo chodzicie na mapki o ile macie eq. 

4. Wbijesz 254 i skończysz jako pseudo kox, który będzie bić 100 lvle w m1 bo na nic innego nie będzie cię stać.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Odpowiedź na wasz ukochany argument.

Patrotic nie daje ludziom dropić na oponach przez co nowi gracze kończą grę - śmieszniejszego oskarżenia jeszcze nie widziałem xD. Każdy się na oponach leje (czy to nowy gracz czy ktoś z eq), my też mamy swoje dropy i jak się ktoś wpierd*ala to też trzeba sobie spot pilnować. 

---------------------------------------------------------------------------------------------

Wniosek taki, że gra na max levelu jest czasochłonna, trudna a na koniec jak zrobisz to pro elo eq to i tak się zanudzisz na śmierć. :)

Temat napisałem, gdyż iż ponieważ pół serwera spina dupe o to, że ktoś woli grać na 135 a nie 255. :P 

A wiec zacznę od tego poco tu grasz jak się coś nie podoba? Jakieś tematy durne poco to? "Wprowadź reformę dlaczego tak mało zarabiamy a tyle się wydaje..." a po drugie yebnij się w głowę i pomysl z dziesięć razy co napiszesz...

virtualmt21510675579__carmencitta-creati

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych