Doszedłeś kilka dni temu to może nie jesteś jeszcze wypaczony, więc jest dla ciebie nadzieja.
A gildia zasługuje na takie opinie swoim zachowaniem i idiotyzmem wielu członków.
Twoja logika mnie dobija xD weź już nie pisz nic plis.
Posted 14 August 2017 - 18:21
Doszedłeś kilka dni temu to może nie jesteś jeszcze wypaczony, więc jest dla ciebie nadzieja.
A gildia zasługuje na takie opinie swoim zachowaniem i idiotyzmem wielu członków.
Posted 14 August 2017 - 18:35
dla bubiego juz nie ma nadziei xd
Posted 14 August 2017 - 18:37
Huh a może by tak zrobić oponki bez ograniczenia lvlowego ? Tak na jakiś czas, a jakby sie przyjęło to już zostawić , w końcu 254/255 miałyby jakąś publiczną mapke do napierdzielania.
Posted 14 August 2017 - 18:52
Huh a może by tak zrobić oponki bez ograniczenia lvlowego ? Tak na jakiś czas, a jakby sie przyjęło to już zostawić , w końcu 254/255 miałyby jakąś publiczną mapke do napierdzielania.
Żebyście wy bili dropy wtedy xD
Posted 14 August 2017 - 19:02
Bylo kiedys tak ze mozna bylo wbijac na oponke z 254lvl
Posted 14 August 2017 - 19:08
Żebyście wy bili dropy wtedy xD
wtedy przynajmniej częściowo ''wykurzyło'' by sie trochu ludzi na wyższe lvl xd
Posted 15 August 2017 - 07:26
dzieki
jakis czas temu przyszedlem na server 1 raz i sobie jakos radze wbijam powoli lvl eq pod ww mam gotowe (poza bronia poki co lodowe +0) biologa tez zbieram troszke juz go mam.
da sie zarobic na podstawowe eq bez problemu no moze poza 1 zaczynajac tu gre i wchodzac na 1 mape zarobkowa po kilku godzinach max spotyka sie was 135lvle siedzace na oponkach. niby nic wszystko byloby okej gdyby nie to ze nowy gracz znajdzie sobie wolne oponki albo wywalczy je z innym nowym a po chwili wpada ktos z as (nie chodzi mi tylko o patriotic ale tez legion itd) i nie daje grac normalnie a sprobuj sie do niego odezwac albo walczyc to jeszcze bedzie relogal za toba przyklad Sumer.
w sumie to jest jeszcze 1 problem zbrojownia czy tam warownia (nie pamietam i nie rozrozniam a nie chce mi sie sprawdzac teraz) mapa sie nie oplaca po prostu i cos trzeba z tym zrobic
edit: jeszcze jedna sprawa ktora poruszyla GM. prawda jest taka ze gdyby eq robilo sie za latwo jak na innych serverach easy czy medium tzn np w 2 czy 3 miesiace wszystko na full to jaki sens mialaby dalsza gra? pograsz tydzien (po zrobieniu eq) porobisz pvp i gra sie znudzi bo nie bedzie nic do roboty na servie.
dzieki za wyroznienie xdd
Posted 15 August 2017 - 08:05
Posted 15 August 2017 - 08:05
Ta dyskusja zeszła już na tak niski poziom, że...
A co do założyciela tematu polecam wpłacić bryłki do gildii by można było zrobić z wami wojnę , a wtedy zobaczysz jakie są plusy większych lvl, a nie siedzenie na mapie metin 1 i bicie 90 lvl.
Druga sprawa osoby na max lvl-u jak tutaj je przedstawiłeś są wulgarne i nie wiadomo co jeszcze haha ciekawe ciekawe jedna osoba nie świadczy o wszystkich, a jeżeli spotkało cię kiedyś coś co cie zabolało od osoby z lvl postaci 254/255 rozumiem ten temat
“ Żyjemy w skażonym świecie [...] dlatego jeśli widzisz coś pięknego, czujesz prawdziwe wzruszenie , spotykasz dobrego człowieka – bierz to. Oglądaj, dotykaj, słuchaj. Choćby kwadrans, choćby jeden błysk światła, choćby jedna rozmowa. ”
Posted 15 August 2017 - 09:23
Proponuję zwiekszyc lv żeby na oponki wejść. Raz dwa wam pokaże na czym ta gra polega i czy zostaniecie na tych 135lv
Żebyś ty bił te dropy 90 lv i co jeszcze? xD Zrobią tak i spier*olą cały serwer wtedy... I na czym niby ta gra polega ha? Możemy sobie grać, na którym levelu chcemy
Posted 15 August 2017 - 09:34
co za roznica dla nowego kto go bije 135 czy 255
Posted 15 August 2017 - 09:39
Kiedyś nie było ograniczenia na mapce metin 1 i jakoś serwer dalej stoi, jakoś go nie spierdo***i Zgrywacie koxów na tych 135 to pokazalibyście jacy dobrzy jesteście
Posted 15 August 2017 - 09:44
Żebyś ty bił te dropy 90 lv i co jeszcze? xD Zrobią tak i spier*olą cały serwer wtedy... I na czym niby ta gra polega ha? Możemy sobie grać, na którym levelu chcemy
Posted 15 August 2017 - 09:49
Kiedyś nie było ograniczenia na mapce metin 1 i jakoś serwer dalej stoi, jakoś go nie spierdo***i
Zgrywacie koxów na tych 135 to pokazalibyście jacy dobrzy jesteście
Nikt nic nie zgrywa kolego . Wolimy grać na 135 i tyle a wy jesteście po prostu oburzeni tym, że na 135 się coś dzieje a na 254 nie
Edited by Hyunnim // Damian, 15 August 2017 - 09:57.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users