Niech najlepiej usuną te bronie eventowe , bo dropki 135 lvl padają na skilla od 255 i potem płaczą , że są gorsi a tak naprawde to czyste lenistwo bo nie chce im się expić tylko stoją na tym 135 biją się o te ripery żeby zarobić marne 100b gdzie robiąc jedno ww w 5 min można zarobić z 60bryłek a nawet wiecej.
Co do autora tematu polecam kupić słownik.
I tak na marginesie gratulacje dla gracza "Kirito-kun" aka "Key" za wbicie 135 lvl tutaj od 2011 roku !! GZGZ
Niech zmniejszą dmg jeśli nie chcą usuwać tych broni to może będą chociaż mniej warte a nie żeby taki szmelc który daje 20 na ludzi czy tam 40 czy kij wie ile kosztował po 10kb tak samo te walentynkowe po 20kb... ja już moge sobie na 255 kupić runiczną bron +6 do pvp za 4-5kb i mam w niej ponad 200 luda ..
Więc niech te 135 przestaną w ogóle grać bo 135 lvl to dla mnie zwykły dropek na oponki żeby sobie zarobić na pierwszy boski item +9 bo na takim levelu to sobie możecie z mnisią zbroją pobiegać i metki w red lesie bić albo oponki a nie robić z kimś pvp , polecam ruszyć dupke i wbijać ten 254 potem swoje "pro eq 135" sprzedać na pchlim targu i zainwestować w biologa a potem w eq exp i pvp na 254/255 , bo ja mając runiczną bron +0 mam więcej na luda w niej niż wy w całym eq .. pozdrawiam