A ja chyba zamówię mszę o powrót do zdrowia dla Amnezji.
Miło,że się o nas troszczysz
Posted 09 February 2018 - 11:45
A ja chyba zamówię mszę o powrót do zdrowia dla Amnezji.
Miło,że się o nas troszczysz
Posted 09 February 2018 - 15:56
W końcu ktoś musi się modlić o powrót do normalności ludzi
Posted 09 February 2018 - 16:49
Dla niektórych może już być za późno z powrotem do normalności. Widać gra tak wpoiła im się w ten mały móżdżek, że ciężko będzie to odwrócić
Posted 09 February 2018 - 18:32
Jak czytam co pisze "Amnezja" to aż sraczki dostaje XD Roysen Ty serio jesteś taki głupi czy udajesz? xD Toczysz jakiś spór z "Vixą" która ma wywalone na was jak i na waszą gildię , więc po co tutaj "szczekasz" ? Chcesz FEJMU? Pokazałbyś swoją "Mądrość" w życiu realnym a nie na forum w INTERNECIEEE.
I jeśli możesz to przestań pisać jak wieśniak ,bo "pierw" jest słowem przestarzałym i używają go tylko tacy typowi wieśniacy
Więc nie spinaj się o wszystko co zobaczysz w Internecie
Posted 09 February 2018 - 18:35
Jak czytam co pisze "Amnezja" to aż sraczki dostaje XD Roysen Ty serio jesteś taki głupi czy udajesz? xD Toczysz jakiś spór z "Vixą" która ma wywalone na was jak i na waszą gildię , więc po co tutaj "szczekasz" ? Chcesz FEJMU? Pokazałbyś swoją "Mądrość" w życiu realnym a nie na forum w INTERNECIEEE.
I jeśli możesz to przestań pisać jak wieśniak ,bo "pierw" jest słowem przestarzałym i używają go tylko tacy typowi wieśniacy
Więc nie spinaj się o wszystko co zobaczysz w Internecie
Ty jesteś gó.nem, które nic nie wnosi do tego tematu więc na chu* się odzywasz? To Ty pokazujesz jaki jesteś mocny w internecie, bo zobacz co piszesz
Ps.Ja się spinam? zobacz co Ty robisz to jest gra i tak to wszystko traktuje, a Ty się przejmujesz gildią " Amnezja" bo jak widzę co piszesz to masz jakieś złe wspomnienia z tą gildią, piszesz coś o internecie a sam się plujesz ^^
Edited by яσуѕєи™, 09 February 2018 - 18:54.
Posted 09 February 2018 - 19:47
Ty jesteś gó.nem, które nic nie wnosi do tego tematu więc na chu* się odzywasz? To Ty pokazujesz jaki jesteś mocny w internecie, bo zobacz co piszesz
Ps.Ja się spinam? zobacz co Ty robisz
to jest gra i tak to wszystko traktuje, a Ty się przejmujesz gildią " Amnezja" bo jak widzę co piszesz to masz jakieś złe wspomnienia z tą gildią, piszesz coś o internecie a sam się plujesz ^^
Z tego co możemy zaobserwować wszystko prowokowane jest przez Ciebie bądź twoich kumpli Dziwi mnie jedno dlaczego nikt nie reaguje na to
Piszesz, że to jest gra a przeżywasz każdą sytuację, jak dziewczyna okres ^.^
Edited by Torundorsen, 09 February 2018 - 19:49.
Posted 09 February 2018 - 19:49
Z tego co możemy zaobserwować wszystko prowokowane jest przez Ciebie bądź twoich kumpli
Dziwi mnie jedno dlaczego nikt nie reaguje na to
Piszesz, że to jest gra a przeżywasz każdą sytuację, jak dziewczyna okres ^.^
Ja przeżywam ? to wy się spinacie w tym temacie
Posted 09 February 2018 - 19:52
Ja przeżywam ?
to wy się spinacie w tym temacie
A kto robi durne tematy i zaczyna całą gównoburze ?
Posted 09 February 2018 - 19:53
Posted 09 February 2018 - 19:54
Posted 09 February 2018 - 19:55
No i co z nim ? Co on ma wspólnego z jakąś gildia ?
Ma tyle wspólnego, że wypisuje wszędzie o Amnezji, nie było Cię pewnie tego dnia na shoutboxie i nie widziałeś, ja tego nie zacząłem, to była tylko odpowiedź do tego co on robił.
Posted 09 February 2018 - 19:57
Ma tyle wspólnego, że wypisuje wszędzie o Amnezji, nie było Cię pewnie tego dnia na shoutboxie i nie widziałeś, ja tego nie zacząłem, to była tylko odpowiedź do tego co on robił.
Po za tematem o poszukiwaniu " drugiej połówki ", w którym podkreślam wy zaczęliście spine o gildie
Posted 09 February 2018 - 19:58
Po za tematem o poszukiwaniu " drugiej połówki ", w którym podkreślam wy zaczęliście spine o gildie
Wyraziliśmy nasze zdanie co do jego tematów, a jego wjeżdżanie na gildie to nie był najlepszy pomysł
Posted 09 February 2018 - 20:00
hm jak dobrze pamiętam to ja zrobiłem temat Ogłoszenie Matrymonialne i w treści tego tematu nie było żadnego słowa na temat jakiej kol wiek Gidli tylko tematem były Dziewczyny (Girl). tylko wy brudasy z Amnezji zaczęliście robić spinę i myślicielce że będziecie fajni a tu się przeliczyliście
no co prawda boli hahahaha ale cóż
0 members, 2 guests, 0 anonymous users