Gdzie w tym poście masz nawiązanie do jakiejkolwiek gildii
???
Ile mam Ci pisać, że on to na shoutboxie napisał?
Napisano 09 luty 2018 - 20:43
Gdzie w tym poście masz nawiązanie do jakiejkolwiek gildii
???
Napisano 09 luty 2018 - 20:47
Załóżmy, że było tak jak mówisz ale w dalszym ciągu nie rozumiem co miałeś właściwie mieliście na myśli tworząc durne tematy |?
Napisano 09 luty 2018 - 20:47
Weź już zamknij ryj, bo to już nawet śmieszne nie jest.
Napisano 09 luty 2018 - 20:49
Załóżmy, że było tak jak mówisz ale w dalszym ciągu nie rozumiem co miałeś właściwie mieliście na myśli tworząc durne tematy |?
Avito wjechał na Amnezje, a my na Vixe.
Weź już zamknij ryj, bo to już nawet śmieszne nie jest.
Ty się nie wtrącaj nawet
Napisano 09 luty 2018 - 20:53
A tak wogólę, jeśli już się tak trzymasz tego shout boxa to sam ostatnio pisaleś, że nie jesteś w Amnezji
Napisano 09 luty 2018 - 20:55
A tak wogólę, jeśli już się tak trzymasz tego shout boxa to sam ostatnio pisaleś, że nie jesteś w Amnezji
Nie mam postaci głównej w Amnezji, ale i tak wszyscy wiedzą, że jestem w Amnezji, także... taka wymówka, że mnie nie ma w Amnezji tu nie wchodzi w gre.
Napisano 09 luty 2018 - 21:00
No nic szczerze to szkoda mi czasu na kłótnie na ten temat skoro na serverze już i tak nie gram od dłuższego czasu. Dziwi mnie tylko, że za to co nieraz robicie jesteście wciąż na tym serverze może dlatego, że tylko wam sie chce grać jesteście nietykalni ^.^ Miłej gry ( właściwie to stania )
Napisano 09 luty 2018 - 21:13
No nic szczerze to szkoda mi czasu na kłótnie na ten temat skoro na serverze już i tak nie gram od dłuższego czasu. Dziwi mnie tylko, że za to co nieraz robicie jesteście wciąż na tym serverze może dlatego, że tylko wam sie chce grać jesteście nietykalni ^.^ Miłej gry ( właściwie to stania )
Nie byłoby kłótni gdyby niektórzy chcieli się dogadać, a nie od razu odwalać ^^.. Siemka, powodzenia
Napisano 09 luty 2018 - 21:21
Coś się popsuło i w odcinku trudnych spraw widzę tylko napisy ;/
Napisano 09 luty 2018 - 21:47
Napisano 09 luty 2018 - 22:09
Więc tak! Nasz kochany Roysen próbuje sie tylko dowartościować tymi tematami Ale coś mu nie wychodzi bo każdy jedzie go jak "szm*e".
Ma problem do gildii "Vixa" która zapewne była lepsza od tej całej "Amnezji" bo Roysenek tak pisze i pisze o tej Vixie ,że to głowa mała
Być możę takiego zerowca do gildii nie chcieli przyjąć to teraz "Odwet " xD A tak podsumowując to Roysen jest zerem i chce być sławny na Forum Internetowym! I ten spam jego postami "Nie pisze z Tobą.." XD
http://www.forum.vir...217686__xd.jpeg
http://www.forum.vir...34__iks_de.jpeg
Napisano 09 luty 2018 - 22:12
Więc tak! Nasz kochany Roysen próbuje sie tylko dowartościować tymi tematami
Ale coś mu nie wychodzi bo każdy jedzie go jak "szm*e".
Ma problem do gildii "Vixa" która zapewne była lepsza od tej całej "Amnezji" bo Roysenek tak pisze i pisze o tej Vixie ,że to głowa mała
Być możę takiego zerowca do gildii nie chcieli przyjąć to teraz "Odwet " xD A tak podsumowując to Roysen jest zerem i chce być sławny na Forum Internetowym! I ten spam jego postami "Nie pisze z Tobą.." XD
No spoko, ale po co się wtrącasz skoro sprawe z graczami Vixy załatwiłem?
Napisano 09 luty 2018 - 23:02
A po co Ty ze swoimi "FUNFLAMI" się wtrącasz w każdy temat który was nie dotyczy?XD
Napisano 09 luty 2018 - 23:03
A po co Ty ze swoimi "FUNFLAMI" się wtrącasz w każdy temat który was nie dotyczy?XD
Myślisz, że jesteś fajny pisząc w każdym poście " XD " ?
Po co? nie interere Cie to ^^ nas nie dotyczy tak samo jak i Ciebie, więc możesz już utkać, bo robisz z siebie ofiare, a tak naprawde żadna sprawa Cie nie dotyczy
Napisano 09 luty 2018 - 23:03
Więc tak! Nasz kochany Roysen próbuje sie tylko dowartościować tymi tematami
Ale coś mu nie wychodzi bo każdy jedzie go jak "szm*e".
Ogólnie ma problem do każdej gildii w której był ale czemu to nie wiem ;d
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych