Nowy dungeon dla graczy z przedziału levelowego 90-140
Napisano 09 maj 2019 - 21:48

- Admin, zombi, ♥ Czokuś ♥ i 2 innych osób lubią to
Napisano 10 maj 2019 - 21:23
Zgadzam się z panem @VipKruchyVip dodam tylko że wam się w dupach się po przewracało dziękuje za uwagę.
- Admin lubi to
Napisano 22 maj 2019 - 03:16
- SerasXsenpai lubi to
Napisano 23 maj 2019 - 05:53
- Yokoshimo, SerasXsenpai i Lisio lubią to
Napisano 23 maj 2019 - 20:14
Masz problem z grą? Nie wiesz jak zacząć lub zarobić na niskim lv? Nie umiesz znaleźć czegoś w Wikipedii? Napisz do mnie na forum na lub na grze, a odpowiem na Twoje wszystkie pytania
Napisano 24 maj 2019 - 01:59
co by mieli gracze inwestujący te "duże pieniądze" bez takiej Amnezji która te kupony skupuje?Dobra widze ze wypowiadają się tylko 254 teraz, wiec coś muszę wtrącić. Jako autor tego posta, gram na 130 I 255 levelu i według mnie od dawna w virtualu nastąpił podział na oponkowiczów i graczy z wyższym levelem. Przechodząc do sedna, proponuje, aby nowy dungeon(w tym wypadku piętro na dt) bylo przeznaczone dla grupy graczy, przykładowo był by to boss z dużą regeneracją i ilościã hp, niemożliwy do zbicia przez 1-2 osoby z maxem eq. Duża część osób gra na serwerze tylko z powodu rywalizacji na oponkach, odbijania, wojen gilldi itp i inwestujã najczęściej duże pieniãdze w kupony z isa(pozdrawiam Olimp). Podsumowując, może warto było by skupịć się również na tych graczach, a nie głównie na tych z 255(pozdrawiam Amnezje), którzy jedyne co wniosą w rozwój serwera to obecność. Takie jest moje skromne zdanie, gram na 130(pvp) I 255(exp), więc nie jestem zbytnio stronniczy.

Użytkownik Blanch edytował ten post 24 maj 2019 - 01:56
Masz problem z grą? Nie wiesz jak zacząć lub zarobić na niskim lv? Nie umiesz znaleźć czegoś w Wikipedii? Napisz do mnie na forum na lub na grze, a odpowiem na Twoje wszystkie pytania
Napisano 24 maj 2019 - 22:06
.
co by mieli gracze inwestujący te "duże pieniądze" bez takiej Amnezji która te kupony skupuje?
Hmm nie widzę zależności, a jak już w to wchodzimy to od ostatniego miesiąca wszystkie kupony na rynku skupuję Ja i Satael(poczytaj sobie czat Wołaj w grze czasami).
Jedyne co w tym temacie widze to płacz. Gra na 135lv to tylko i wyłącznie WASZ wybór, skoro tak się wam nudzi i macie za mało dungow, Wbijcie ten lv i będziecie mieli az za dużo mapek i roboty, może w końcu skończą się takie denne dyskusje
Ooo chyba nie zrozumiałeś o czym pisałem. Po pierwsze gram na 255 i 130, a po drugie i najważniejsze na Virtualu wykształciła się ogromna rywalizacja na Oponkach i to jest to co odróżnia go od innych serwerów. Ja nie napisałem, że nie ma dungów na 130 levelu, ale biorąc pod uwagę fakt, żeliczba osób w tym przedziale levelowym jest ogromna i nie można ignorować ich wkładu w serwer. Nikt nie napisał, że nie ma "roboty" na 130, ale przydała by się różnorodność, bo ileż można robić tego samego isavela albo ripera.
Napisano 25 maj 2019 - 02:41
Użytkownik Blanch edytował ten post 25 maj 2019 - 02:42
Napisano 10 czerwiec 2019 - 17:37
Szczerze, to chłop ma trochę racji. Zaraz spadnie fala hejtu, ale taka prawda ... dogonić topkę od 0 nie możliwe. Ile zarobisz na kopaniu rud i łowieniu ryb? Po 2/3 dniach to sie nudzi. Ja jakoś miałem więcej woli, ale taki osób jest mało. Samo dt się robi czasami 1h i cudem ci dropnie 200b, więc ma rację w 100%
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Nowość, Serwer
Zwierzak
Rynek serwera VirtualMT2 →
Sprzedam →
Przedmioty wspólne →
Pet Szeregowiec StitchNapisany przez Andzixon , dziś, 09:59 Nowość |
|
![]()
|
||
Nowość
OffTopic - Rozmowy nie związane z serwerem →