Aico, on 08 Mar 2024 - 17:47, said:
podstawowe rzeczy jakie tu brakuja to: Zapamietywanie cen podczas wystawiania sklepow
zapisywanie danych do kont
Z tymi petami to jest cos chorego. ja mam siedem petow gdzie drop do spakowania jednego peta leci mapa 220lv i jest 20% szans na spakowanie.........
jak by było mało trudne nie idzie kupic tych ulepszaczy (shuriken k.klejnotu itp....) mowie tutaj o pety 10sr
i co do Dt prywatnego jestem jak najbrdziej za
Bardzo cieszy mnie, że podzielasz moją opinię!!
Faktycznie, zapamiętywanie cen teżjest dobrym mykiem, choć jakbym miał to zaklasyfikować w kategorii istotności dla gry, to niestey dalej będzie to hen hen daleko za zmiana ch, zapamietaniem passów czy innych wymienionych przeze mnie niestety :/
Temat petów będzie raczej długo wałkowany, cięzko ujednolicić tę kwestię. Z jednej strony spoko, że zapakwoanie trochę wymaga, z drugiej strony wymaga niekiedy zbyt wiele jak na taką pozornie prostą czynność. Coż.. możemy tylko liczyćna głos administracji w tej sprawie :/ Być może moja propozycja lub Śmieszka okaże się trafiona, a w konsekwencji w jakiś sposób wprowadzona do gry.
Zaproście do dyskusji znajomych, niech dorzucą coś od siebie
KulawyR1, on 08 Mar 2024 - 18:03, said:
To ja jeszcze dodam odnosnie dropu ktory na tym serwerze mnie naprawde wkurza. To ile jest % na dropniecie czegos konretnego to mnie malo interesuje raz dropnie raz nie ale puste bosy sa naprawde denerwujace. Uwarzam ze nie powinno byc takiego czegos ze czekasz na bosa 3-4h i trafia ci sie 3 puste. Chodzi mi tutaj o bosy takie jak 9 ogonow, zjawa zoltego tygrysa, upiorna zemra i inne tego typu. Jak juz ubilem bosa i jest do niego przypisana szkata to niech ona leci z kazdego dodatki juz moga byc losowo.
Rzeczywiście, chyba każdy gracz się zgodzi, że za zabicie konkretnego Bossa powinna być gwarancją jego szkatułki. A już tym bardziej w sytuacji kiedy czekamy na tego Bossa dłuższy czas. BTW. właśnie m.in. te szkatułki można by wykorzystać na przebudowę systemu pakowania niektórych petsów
Edited by maliniak1247, 08 March 2024 - 17:28.