Z dropem, zdecydowanie za. Ale event.... Obojętne mi to. Ja tam i tak nie chodzę Ale mimo wszystko...

Drop Prosto do Eq +Event Oszukanie Gm/Sklepu ...
Napisano 21 maj 2013 - 14:06
[color=#a9a9a9;][font="georgia, serif;"]Don't expect for others help. In the end we are always alone. There will survive only those who know how look themselves after.[/color][/font]
Napisano 21 maj 2013 - 14:09
[font="'comic sans ms', cursive;"][color=#33ff99;]SntRr
<3[/color][/font]
Napisano 21 maj 2013 - 14:32
Jeszcze sie nie Spotkałem z takim czymś ze jak ktos Odpala wh/Moda/czy cos innego zeby Gm został o tym Poinformowany Raczej cos ci sie Pomyliło
Hue hue Jeden raz był EVENT szukanie GM na ATLANTYDZIE v2 i koleś zapierdzielał przez ściany hmm myślisz ze GM dał mu bana bo sb wybrał takiego typka .. ze każdy mógł być tym zbanowanym ? hm .. raczej mi się nie wydaje
a
co to shoooopka to jest prawdą
#19 Guest_GangreL01_*
Napisano 21 maj 2013 - 14:40
Użytkownik GangreL01 edytował ten post 21 maj 2013 - 14:41
Napisano 21 maj 2013 - 14:54
1 nie bo jak bd drop leciał do eq to nie bd sie łaczył 2 to obojetne bo i tak nie chodze na eventy ;p
Hehe Smieszny jestes Troche Jak czytam Ludzi a Bedzie Mniejszy Drop a Drop nie bedzie sie Łaczy cos nie tak z głową widze Wiec tak moje pytanie Dlaczego taki sam przedmiot w eq ma sie nie łaczyć np szkata smierci? Troche myslenia a co do dropy co ma podnoszenie Przedmiotu do dropienia ?
Prosze mysleć co piszesz bo sie tylko ośmieszacie
Napisze jeszcze raz moze inaczej
Drop bedzie dropil do eq np jak mamy 150 szkat smierci zabijemy Smierc wpadnie do eq i bedzie 152 szkat Z Góry przepraszam innych Uzytkowników ze Pisze jak do De.... Ale jak widać inaczej sie nie da
Kontakt
Napisano 21 maj 2013 - 14:54
2.Szukanie gm szukanie/Sklepu Proponuje nie robic tego Eventu dlaczego? Przyczynia sie do Uzywanie wallhacka/Wh/Moda/ I Innych Tego typu Programów Taki Gracz wystarczy ze Odpali Wh Zaznaczy Wykrywacz Gm I mu wyskakują Kordy Wiec nie wiem w czym jest Zabawa.
Kolego a co Ty tak dużo wiesz o tych WH itd? Czyżbyś liznął zabawę na modach? A to nie łądnie oj nie ładnie...
Piszesz o zakazie używania a sam ciśniesz? ojjjjjjj.....

Napisano 21 maj 2013 - 15:05
Kolego a co Ty tak dużo wiesz o tych WH itd? Czyżbyś liznął zabawę na modach? A to nie łądnie oj nie ładnie...
Piszesz o zakazie używania a sam ciśniesz? ojjjjjjj.....
Zabawne ten Event jest Dla Graczy co Zaczynają ci co maja juz np Postac z +250lvl to wiedzą o tym ze 50b to jest jakies 10min np podaje tu przyklad dla pana levy80 Katakumby szkata 50b warta katakumby robi sie 9min Next zarobek Mapa Virtual v2 za same ulepszacze mamy juz 100b wiec szkata na sel jestesmy na + tak wiec Po co mam Marnować czas na Szukanie Gm szukanie skepu jak do wygrania jest 50b a co do Uzywania wh moda czy czegoś innego istnieje Pewna Strona moze jej nie znasz YouTube Tam wystrarczy Pisac i Bedziesz widział o co chodzi A Dodam Osobiście ze Napisalem ten Ten Temat o szukaniu gm sklepu dlatego ze mnie Denerwuje takie cos jak inni gracze Szukaja na czysto a drugi odpali sobie wh dostaje Kordy Jedzie prosto do gm wiec w czym jest zabawa bo nie rozumiem tego? a i prosze nie oskarżać inny graczy jak nie masz dowodów Dobrze ?
Kontakt
Napisano 21 maj 2013 - 15:08
Zabawne ten Event jest Dla Graczy co Zaczynają ci co maja juz np Postac z +250lvl to wiedzą o tym ze 50b to jest jakies 10min np podaje tu przyklad dla pana levy80 Katakumby szkata 50b warta katakumby robi sie 9min Next zarobek Mapa Virtual v2 za same ulepszacze mamy juz 100b wiec szkata na sel jestesmy na + tak wiec Po co mam Marnować czas na Szukanie Gm szukanie skepu jak do wygrania jest 50b a co do Uzywania wh moda czy czegoś innego istnieje Pewna Strona moze jej nie znasz YouTube Tam wystrarczy Wpisać i Bedziesz widział o co chodzi A Dodam Osobiście ze Napisalem ten Ten Temat o szukaniu gm sklepu dlatego ze mnie Denerwuje takie cos jak inni gracze Szukaja na czysto a drugi odpali sobie wh dostaje Kordy Jedzie prosto do gm wiec w czym jest zabawa bo nie rozumiem tego? a i prosze nie oskarżać inny graczy jak nie masz dowodów Dobrze ?
Kontakt
Napisano 21 maj 2013 - 15:17
za !
Napisano 21 maj 2013 - 16:16
1.Zaaa
2.Zaaa
Napisano 21 maj 2013 - 16:16
Bydlaczeq wiem więcej niż sobie wyobrażasz podsumowuję tylko Twoją wypowiedź więc zanim napiszesz coś na kogoś o kim NIC nie wiesz nie wypowiadaj się OK?

Napisano 21 maj 2013 - 16:37
Bydlaczeq wiem więcej niż sobie wyobrażasz podsumowuję tylko Twoją wypowiedź więc zanim napiszesz coś na kogoś o kim NIC nie wiesz nie wypowiadaj się OK?
Pisze jak Jest Wiele widzialem na tym serwerze np grota v1 szukamy gm Ludzie przez Sciane i to jest dobrze nie? Dobrze prosze Glosować robi sie spam
Kontakt
Napisano 21 maj 2013 - 17:05
1.Za
2.Zmiana na inny event ;d
CZEKAM NA VIRTUALMT2 S2
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych