Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafika Odwiedź moje konto - click Dołączona grafikaPocztówka - click

Zdjęcie

Skradziony miecz na 80 lvl.

• Zamknięty Temat jest zamknięty
95 odpowiedzi w tym temacie

#76 ღRycerzღ

ღRycerzღ

Waleczny Rycerz

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2424 postów
  • Dołączył czw, 14 lut 13
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:W-mazurskie
  • Nick w grze:LordKopacz
  • Królestwo:Chunjo
  • Hobby:THE END

Napisano 22 sierpień 2015 - 21:31

Ja wyzywam? Bardzo ciekawe jest to co piszes.
Ale Ty już tak masz. Ja nic Ci nie muszę udowadniać.
Skoro jesteś pewny, że taki pkt. istnieje to czekaj na odzyskanie broni...
Nie doczekasz się. :)
Ja w przeciwieństwie do Cb nie traktuję metina jak życia.
To była moja ostatnia odp.
Walcz dalej o swoje.
Obecna gildia "LaVictoria" nie ma nic wspólnego z istniejącą kiedyś, w której byłem liderem.

Nie odpowiadam za czyny oraz zachowanie graczy z wyżej podanej gildii. ❌

#77 WebSpiderJV

WebSpiderJV

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów
  • Dołączył sob, 22 sie 15

Napisano 22 sierpień 2015 - 21:35

Ja wyzywam? Bardzo ciekawe jest to co piszes.
Ale Ty już tak masz. Ja nic Ci nie muszę udowadniać.
Skoro jesteś pewny, że taki pkt. istnieje to czekaj na odzyskanie broni...
Nie doczekasz się. :)
Ja w przeciwieństwie do Cb nie traktuję metina jak życia.
To była moja ostatnia odp.
Walcz dalej o swoje.

Ja nie traktuje tego jak życia, słabą masz dogryzke, a poza tym sam się chwalisz że się tak super znasz itp. To czekam na te pkt, pokaż mi że masz rację, bo jak narazie tylko piszesz i dogryzasz jak zwykły gnojek

#78 Karinax

Karinax

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 190 postów
  • Dołączył sob, 09 lut 13

Napisano 22 sierpień 2015 - 21:36

Za dużo czasu sam musisz spędzać, skoro znasz tak wszystkie pkt, zresztą skoro tak się znasz czekam na dowód, a nie wyzywasz i dogryzasz

Nie zrozuiesz tego i tyle, weź sobie ten przykład, kiedyś nie było komputerów, domów itp, dziś są, więc tu masz dowód że jak ktoś chce to ma, poza tym nie muszę komuś bronić jeść, mogę zebrać np. Zapas żywności, dziwne masz myślenie, przy twoim myśleniu nic nie osiągniesz, pozdro

To chyba logiczne że za np 200 lat będą rzeczy które teraz nawet nam sie nie śnią ale jest też logiczne że rzeczy które są niemożliwe się nie staną i chcąc niewiem jak bardzo np podróżować w czasie i tak  tego nie zrobie 

#79 Kobayashixd

Kobayashixd

Serverowy Maruda

• Użytkownik
  • PipPip
  • 223 postów
  • Dołączył nie, 29 mar 15

Napisano 22 sierpień 2015 - 21:39

Haha, człowiek który do każdego pisze "lewak". Zbanowac kolesia i tyle, nie bd tutaj nikogo wyzywal i obrażał. I to nie jest dział chlopczyku na takie tematy... I chuy to wszystkich obchodzi, że ktoś ci " ukradl" jakieś gowno a nie miecz, a ty placzesz z tego powodu, ze jesteś niezdara i sierota ty "lewaku" to już twój problem, mogłeś patrzeć co robisz, samo się nie akceptowało, a nie ty robisz aferę na całe forum bo jesteś sierotą i oddales miecz, a szczególnie, że to jest gowno, które leży w każdym m1/m2. Koniec. Nie bd mi tutaj cisnal bo i tak nie masz co. Zaloze się ze masz max 14lat :)

#80 WebSpiderJV

WebSpiderJV

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów

Napisano 22 sierpień 2015 - 21:51

Haha, człowiek który do każdego pisze "lewak". Zbanowac kolesia i tyle, nie bd tutaj nikogo wyzywal i obrażał. I to nie jest dział chlopczyku na takie tematy... I chuy to wszystkich obchodzi, że ktoś ci " ukradl" jakieś gowno a nie miecz, a ty placzesz z tego powodu, ze jesteś niezdara i sierota ty "lewaku" to już twój problem, mogłeś patrzeć co robisz, samo się nie akceptowało, a nie ty robisz aferę na całe forum bo jesteś sierotą i oddales miecz, a szczególnie, że to jest gowno, które leży w każdym m1/m2. Koniec. Nie bd mi tutaj cisnal bo i tak nie masz co. Zaloze się ze masz max 14lat :)

Popisałeś się ty chamie, tak samo jak większość tych dzieci, a skoro masz tak dużo lat daj zdjęcie swojej mordy, chyba że boisz się prawdy lewacka ścierko, i skoro leży to w m1, m2, daj mi takich mieczy z 5, zresztą jesteś lewackim śmieciem którego i tak będę ignorować

To chyba logiczne że za np 200 lat będą rzeczy które teraz nawet nam sie nie śnią ale jest też logiczne że rzeczy które są niemożliwe się nie staną i chcąc niewiem jak bardzo np podróżować w czasie i tak  tego nie zrobie

Teleportacja mogła by polegać np na szybkim przemieszczaniu się, np jakieś szybkie auto, żeby pojechało bardzo szybko, np tak zwana teleportacja w 3 minuty, pozdrawiam i już lece spać, bo kolejne zdesperowane dziecko mnie atakuje, pozdro i jutro zacznę nowy temat bo zbroje mi też ktoś ukradł bo .....

Jestem pająkiem w sieci internetowej suko która ma max 15 lat i uważa się za boga

#81 Kobayashixd

Kobayashixd

Serverowy Maruda

• Użytkownik
  • PipPip
  • 223 postów

Napisano 22 sierpień 2015 - 21:55

Nie bd dawał ci.mojego zdjęcia bo zaczniesz fapac :) nie masz innego tekstu niż "lewak" co 3-ci wyraz praktycznie? Potwierdzasz ze masz max 14lat i to widać po twoich wypowiedziach. Poszukaj sobie, a nie placzesz bo jesteś sierotą. Jak na razie widzę z tych wszystkich odpowiedzi to twoje posty tutaj jako jedyne potwierdzaja, ze tylko ty tutaj jesteś dzieckiem. Jaj ty to powiedziales, ze ja jestem " lewackim scierwem" to ty chyba musisz być niedoje***ym dzieckiem, ale po kimś to masz niestety. Nie będę ci pozwalał żebyś mnie obrażał, bo zawsze tak jest u dzieci takich jak ty, ze kozak w necie piz**a w świecie, co nie?:)

#82 WebSpiderJV

WebSpiderJV

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów

Napisano 22 sierpień 2015 - 21:58

Nie bd dawał ci.mojego zdjęcia bo zaczniesz fapac :) nie masz innego tekstu niż "lewak" co 3-ci wyraz praktycznie? Potwierdzasz ze masz max 14lat i to widać po twoich wypowiedziach. Poszukaj sobie, a nie placzesz bo jesteś sierotą. Jak na razie widzę z tych wszystkich odpowiedzi to twoje posty tutaj jako jedyne potwierdzaja, ze tylko ty tutaj jesteś dzieckiem. Jaj ty to powiedziales, ze ja jestem " lewackim scierwem" to ty chyba musisz być niedoje***ym dzieckiem, ale po kimś to masz niestety. Nie będę ci pozwalał żebyś mnie obrażał, bo zawsze tak jest u dzieci takich jak ty, ze kozak w necie piz**a w świecie, co nie?:)

Haha, ale dowaliłeś, zacznijmy od tego że Ty mnie oceniasz że jetem dzieckiem nie znając mnie, daj swoje zdjęcie i pokaż jak bardzo jesteś dorosły, chyba że boisz się prawdy to spoko

#83 Mαdαrα

Mαdαrα

Haker komputerowy & Programista / Informatyk

• Banned
  • 2430 postów
  • Dołączył czw, 01 mar 12
  • MiastoVirtualMT2
  • Nick w grze:lVirusTl
  • Gildia:Nevermind
  • Hobby:Notepad++, Sieć, S.O., Kodowanie, Sprzęt komputerowy, Grafika, Programowanie, VirtualMT2, Anime(Naruto), League Of Legends

Napisano 22 sierpień 2015 - 21:59

Jak to wszystko czytam to aż w oczy razi. Już dawno ten temat bym zamknął bo to przechodzi ludzkie pojęcie.

Użytkownik Раіи edytował ten post 22 sierpień 2015 - 22:00

GRAM TUTAJ OD : 2011-06-13 Godzina : 08:44:01 Informacja od [admin]

Dołączona grafika

Nick : lVirusTl lvl : 255 Guild : Brak

Królestwo : Chunjo

Rodzina : Temari

#84 WebSpiderJV

WebSpiderJV

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów

Napisano 22 sierpień 2015 - 22:01

Idę spać dobranoc, jutro założę nowy temat, bo oszukano mnie na zbroję bo...

Użytkownik WebSpiderJV edytował ten post 22 sierpień 2015 - 22:01

#85 Kobayashixd

Kobayashixd

Serverowy Maruda

• Użytkownik
  • PipPip
  • 223 postów

Napisano 22 sierpień 2015 - 22:01

Tak, właśnie widzę jaki jesteś "dorosły" po twoich postach, pewnie nie tylko ja to widzę, albo ty słowo "dorosły" odbierasz w innym znaczeniu, bo dorosł człowiek by nie płakał ze oddał broń w grze warta 1b haha.

#86 WebSpiderJV

WebSpiderJV

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów

Napisano 22 sierpień 2015 - 22:04

Tak, właśnie widzę jaki jesteś "dorosły" po twoich postach, pewnie nie tylko ja to widzę, albo ty słowo "dorosły" odbierasz w innym znaczeniu, bo dorosł człowiek by nie płakał ze oddał broń w grze warta 1b haha.

Broń była warta 30b, a dla nowego gracza to sporo, ale Ty nie masz zrozumienia, wolisz wyzywać, bo zdemoralizowane dzieci takie jak Ty, tylko to potrafią

Jak to wszystko czytam to aż w oczy razi. Już dawno ten temat bym zamknął bo to przechodzi ludzkie pojęcie.

To że walcze o swoje to przechodzi ludzkie pojęcie ?

#87 Mαdαrα

Mαdαrα

Haker komputerowy & Programista / Informatyk

• Banned
  • 2430 postów
  • Dołączył czw, 01 mar 12
  • MiastoVirtualMT2
  • Nick w grze:lVirusTl
  • Gildia:Nevermind
  • Hobby:Notepad++, Sieć, S.O., Kodowanie, Sprzęt komputerowy, Grafika, Programowanie, VirtualMT2, Anime(Naruto), League Of Legends

Napisano 22 sierpień 2015 - 22:04

Idę spać dobranoc, jutro założę nowy temat, bo oszukano mnie na zbroję bo...

Nie zaśmiecaj forum :) bo twoje tematy długo nie pobędą to jest pewne.

GRAM TUTAJ OD : 2011-06-13 Godzina : 08:44:01 Informacja od [admin]

Dołączona grafika

Nick : lVirusTl lvl : 255 Guild : Brak

Królestwo : Chunjo

Rodzina : Temari

#88 WebSpiderJV

WebSpiderJV

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów

Napisano 22 sierpień 2015 - 22:06

Nie zaśmiecaj forum :) bo twoje tematy długo nie pobędą to jest pewne.

Ty chcesz dogryzać czy zastraszać ?, nie rozumiesz że straciłem itemek ?

#89 Kobayashixd

Kobayashixd

Serverowy Maruda

• Użytkownik
  • PipPip
  • 223 postów

Napisano 22 sierpień 2015 - 22:09

Haha, kto tutaj wyzywa, kto zaczął przynajmniej każdego tutaj obrażać? I 30b to jest nic, każdy kto zaczyna grę pójdZie na 1 rundę ox i ma 100b...

#90 WebSpiderJV

WebSpiderJV

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów

Napisano 22 sierpień 2015 - 22:12

Haha, kto tutaj wyzywa, kto zaczął przynajmniej każdego tutaj obrażać? I 30b to jest nic, każdy kto zaczyna grę pójdZie na 1 rundę ox i ma 100b...

Ty mnie zacząłeś wyzywać i wyśmiewać wyzywam tylko tych którzy mi dogryzają tak jak Ty słaby lewaku, idę spać bo mam zmęczone oczy, ale jutro odpowiem, pS: czekam na twoją dorosłą mordę, ide spać pa

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Pytanie

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych