Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafika

Zdjęcie

Skradziony miecz na 80 lvl.

• Zamknięty Temat jest zamknięty
95 odpowiedzi w tym temacie

#46 WebSpiderJV

WebSpiderJV

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów
  • Dołączył sob, 22 sie 15

Napisano 22 sierpień 2015 - 19:56

CroatoanX, dnia 22 Sie 2015 - 20:43, napisał:

To że nie chcący to nie ma żadnego znaczenia zgodziłeś się i tyle, Na przykład sprzedałem gościowi auto ale za 2 dni mi się odwidziało i ten gościu ma prawo oddać mi auto ale nie musi tego robić. NIe mieszaj do tego kultury bo to już inną drogą

A czy ja napisałem że chcę coś spowrotem po jednym dniu ?, rozumiem że za 2-1 dzień nie wypadało by, chociaż jak osoba ma serce i zrozumienie to by się zgodziła, ale mi było by głupio, może i na ten 1-2 dni jest marna szansa, ale jednak jest, a poza tym, powtarzam że ja piszę o czymś co dałem max na 15 sek, i w dodatku nie dałem tego celowo, pomyśl sobie bardziej szczegółowo o tym, poza tym w grze to wygląda inaczej niż w realu, w grze mogę nie chcący coś dać, i taki koleś może sobie mnie z ignorować, w realu chociaż mogę o to walczyć, jak nie słownie to poturbować, bo jak mówię grzecznie, a koleś se mnie wyśmieje i powie mi że mam spierdalać, to chyba wiadomo że zależy mu tylko na zdobyczy, a nie na całkowitym rozwiązaniu konfliktu, trzeba pomyśleć, a nie wyśmiewać i obrażać jak dzieciak

CroatoanX, dnia 22 Sie 2015 - 20:43, napisał:

To że nie chcący to nie ma żadnego znaczenia zgodziłeś się i tyle, Na przykład sprzedałem gościowi auto ale za 2 dni mi się odwidziało i ten gościu ma prawo oddać mi auto ale nie musi tego robić. NIe mieszaj do tego kultury bo to już inną drogą

A czy ja napisałem że chcę coś spowrotem po jednym dniu ?, rozumiem że za 2-1 dzień nie wypadało by, chociaż jak osoba ma serce i zrozumienie to by się zgodziła, ale mi było by głupio, może i na ten 1-2 dni jest marna szansa, ale jednak jest, a poza tym, powtarzam że ja piszę o czymś co dałem max na 15 sek, i w dodatku nie dałem tego celowo, pomyśl sobie bardziej szczegółowo o tym, poza tym w grze to wygląda inaczej niż w realu, w grze mogę nie chcący coś dać, i taki koleś może sobie mnie z ignorować, w realu chociaż mogę o to walczyć, jak nie słownie to poturbować, bo jak mówię grzecznie, a koleś se mnie wyśmieje i powie mi że mam spierdalać, to chyba wiadomo że zależy mu tylko na zdobyczy, a nie na całkowitym rozwiązaniu konfliktu, trzeba pomyśleć, a nie wyśmiewać i obrażać jak dzieciak

CroatoanX, dnia 22 Sie 2015 - 20:51, napisał:

I kto to mówi osobą najbardziej wyzywajacą jesteś ty. Dlatego pokolenia już nie ma nadziei ponieważ śmiejemy się z goscia który własną głupotą stracił nic nie warty item w nic nieznaczącej grze.Czego ja sie dowiaduje o sobie od ciebie wielkie dzięki że mnei uświadomiłeś że jestem chorym umysłowo schizofrenikiem z rodziny patologicznej

Ja nie wyzywam, ja się poprostu nie daję nic nie myślącej chołocie bez zrozumienia deptać, zauważ sobie też jedno, u ludzi panuje taka dziwna zasada, że jak ktoś jest jeden, a ten ktoś się pomyli, zostaje automatycznie wyzywany, wyśmiewany itp. O tym pewnie też nie wiesz, ludzie są madrzy w grupie, bo w grupie jak nie Ty napiszesz "haha", albo nie wyzwiesz, to zrobią to inni, tak jest wygodniej, i takim wtedy nie chce się myśleć, woli poprostu wyzywać itp.

Użytkownik WebSpiderJV edytował ten post 22 sierpień 2015 - 20:01

#47 Pathology

Pathology

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 376 postów
  • Dołączył czw, 21 sie 14
  • Państwo: Country Flag
  • MiastoOświęcim
  • Województwo:Małopolskie
  • Nick w grze: 
  • Królestwo:Chunjo
  • Hobby:Tak

Napisano 22 sierpień 2015 - 19:59

Matko jedyna, aż ci chyba kupię tego miecza  <_< 
To był Gniew Bogów, jak mniemam?

#48 WebSpiderJV

WebSpiderJV

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów

Napisano 22 sierpień 2015 - 20:04

u ludzi panuje taka dziwna zasada, że jak ktoś jest jeden, a ten ktoś się pomyli, zostaje automatycznie wyzywany, wyśmiewany itp. O tym pewnie też nie wiesz, ludzie są madrzy w grupie, bo w grupie jak nie Ty napiszesz "haha", albo nie wyzwiesz, to zrobią to inni, tak jest wygodniej, i takim wtedy nie chce się myśleć, woli poprostu wyzywać itp. Przykre ale prawdziwe, ułomność i nie udolność społeczeństwa :( *

Pathology, dnia 22 Sie 2015 - 20:59, napisał:

Matko jedyna, aż ci chyba kupię tego miecza  <_< 
To był Gniew Bogów, jak mniemam?

Wiem tylko że to był fioletowy mieczyk cbyba, dzięki za miłe chęci, ale teraz jestem u kogoś a nie u siebie, więc i tak clienta bym nie włączył, ale dzięki za miłe chęci

#49 Karinax

Karinax

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 190 postów
  • Dołączył sob, 09 lut 13

Napisano 22 sierpień 2015 - 20:05

WebSpiderJV, dnia 22 Sie 2015 - 20:56, napisał:

Ja nie wyzywam, ja się poprostu nie daję nic nie myślącej chołocie bez zrozumienia deptać

Jesteś na ulicy podchodzi do ciebie gościu i daje ci walizkę pełną pieniędzy ale za 15 sek zmienił zdanie oddałbyś mu ją? Pewnie jeszcze byś go pobił tą walizką i uciekał to nie ma znaczenia czy ktoś ma serce czy nie chęć zysku zwycięży. tu nie ma konfliktu gościu ma to co do niego należy i jednego głupka który mu tylko głowe zawraca no raczej że będzie cie ignorował i każe cytuje"spierdalać"

#50 WebSpiderJV

WebSpiderJV

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów

Napisano 22 sierpień 2015 - 20:09

CroatoanX, dnia 22 Sie 2015 - 21:05, napisał:

Jesteś na ulicy podchodzi do ciebie gościu i daje ci walizkę pełną pieniędzy ale za 15 sek zmienił zdanie oddałbyś mu ją? Pewnie jeszcze byś go pobił tą walizką i uciekał to nie ma znaczenia czy ktoś ma serce czy nie chęć zysku zwycięży. tu nie ma konfliktu gościu ma to co do niego należy i jednego głupka który mu tylko głowe zawraca no raczej że będzie cie ignorował i każe cytuje"spierdalać"

Nawet jeśli zawrócę komuś głowę, to ta osoba nie ma prawa kraść, a poza tym co by takiej osobie szkodziło poprostu zrozumieć ?, sorry, chyba zapominam gdzie żyję, i nie mówimy o walizce pełnej pieniędzy, bo to zupełnie co innego

Użytkownik WebSpiderJV edytował ten post 22 sierpień 2015 - 20:10

#51 Karinax

Karinax

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 190 postów

Napisano 22 sierpień 2015 - 20:11

WebSpiderJV, dnia 22 Sie 2015 - 21:09, napisał:

Nawet jeśli zawrócę komuś głowę, to ta osoba nie ma prawa kraść, a poza tym co by takiej osobie szkodziło poprostu zrozumieć ?, sorry, chyba zapominam gdzie żyję, i nie mówimy o walizce pełnej pieniędzy, bo to zupełnie co innego

Zrozum to nie jest kradzież. Zrozumieć ale co? Tu nie ma nic do zrozumienia poprostu dałeś potem chcesz to odzyskać stare przysłowie :"kto daje i odbiera ten sie w piekle poniewiera"

#52 WebSpiderJV

WebSpiderJV

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów

Napisano 22 sierpień 2015 - 20:16

CroatoanX, dnia 22 Sie 2015 - 21:11, napisał:

Zrozum to nie jest kradzież. Zrozumieć ale co? Tu nie ma nic do zrozumienia poprostu dałeś potem chcesz to odzyskać stare przysłowie :"kto daje i odbiera ten sie w piekle poniewiera"

Sam zrozum, bo przeinaczasz moje słowa, ja dałem, ale nie z własnej woli, tylko przez pomyłkę, naprawdę masz coś z głową czy co ?

#53 Karinax

Karinax

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 190 postów

Napisano 22 sierpień 2015 - 20:19

WebSpiderJV, dnia 22 Sie 2015 - 21:16, napisał:

Sam zrozum, bo przeinaczasz moje słowa, ja dałem, ale nie z własnej woli, tylko przez pomyłkę, naprawdę masz coś z głową czy co ?

To jest niemożliwe dac coś przez pomyłkę nie z własnej woli. Dałeś to dałeś i koniec 

#54 WebSpiderJV

WebSpiderJV

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów

Napisano 22 sierpień 2015 - 20:21

«Ali», dnia 22 Sie 2015 - 20:42, napisał:

Spider dziękuję Ci za ten temat. Dzięki tobie wiem,że istnieją na świecie ludzie głupsi i bardziej walnięci od ludzi których znam(noł offence XD).Dzięki ci mistrzu, :lol:

Już się nudny robisz dzieciaku, ale tobie to niestety trzeba powtarzać

#55 Karinax

Karinax

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 190 postów

Napisano 22 sierpień 2015 - 20:31

WebSpiderJV, dnia 22 Sie 2015 - 21:21, napisał:

Już się nudny robisz dzieciaku, ale tobie to niestety trzeba powtarzać

WIem że to nie do mnie ale to ty powinieneś sobie to powiedzieć bo praktycznie cały czas piszesz to samo

#56 WebSpiderJV

WebSpiderJV

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów

Napisano 22 sierpień 2015 - 20:33

CroatoanX, dnia 22 Sie 2015 - 21:19, napisał:

To jest niemożliwe dac coś przez pomyłkę nie z własnej woli. Dałeś to dałeś i koniec

Ciężko ci pojąć że nie dałem ?, chciałem pokazać, a nie chcący pomylić się każdy chyba może, Ty jesteś dziwny, robisz wszystko chyba aby zakończyć rozmowę upierasz się na swoje, i udowadniasz że jesteś taki sam cham jak tamten co ukradł, wykorzystując pomyłkę

CroatoanX, dnia 22 Sie 2015 - 21:19, napisał:

Ciężko ci pojąć że nie dałem ?, chciałem pokazać, a nie chcący pomylić się każdy chyba może, Ty jesteś dziwny, robisz wszystko chyba aby zakończyć rozmowę upierasz się na swoje, i udowadniasz że jesteś taki sam cham jak tamten co ukradł, wykorzystując pomyłkę

#57 Karinax

Karinax

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 190 postów

Napisano 22 sierpień 2015 - 20:37

WebSpiderJV, dnia 22 Sie 2015 - 21:33, napisał:

Gdybyś nie dał to by gościu ci miecza nie wziął, ja nie mówie że pomylić się nie można tylko mówie że trzeba za błędy płacić a w tym przypadku cena jest bardzo mała. No raczej że upieram sie na swoje jak mam racje. Wykożystanie pomyłki nie można nazwać chamstem, ale nawet gdyby to tak jestem taki sam

• dinosaur lubi to

#58 WebSpiderJV

WebSpiderJV

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów

Napisano 22 sierpień 2015 - 20:39

CroatoanX, dnia 22 Sie 2015 - 21:37, napisał:

Gdybyś nie dał to by gościu ci miecza nie wziął, ja nie mówie że pomylić się nie można tylko mówie że trzeba za błędy płacić a w tym przypadku cena jest bardzo mała. No raczej że upieram sie na swoje jak mam racje. Wykożystanie pomyłki nie można nazwać chamstem, ale nawet gdyby to tak jestem taki sam

Kurde ziomek a czemu nie można nazwać chamstwem ?, owszem mógł nie mieć kasy i nie oddał, to 1. Chamstwo, 2. Chamstwo, że szantażował mnie, to według Ciebie nie jest chamstwo ?, kur człowieku naprawde ?

Użytkownik WebSpiderJV edytował ten post 22 sierpień 2015 - 20:40

#59 ღRycerzღ

ღRycerzღ

Waleczny Rycerz

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2424 postów
  • Dołączył czw, 14 lut 13
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:W-mazurskie
  • Nick w grze:LordKopacz
  • Królestwo:Chunjo
  • Hobby:THE END

Napisano 22 sierpień 2015 - 20:45

O mnie co napiszesz?

Nie masz co liczyć na odzyskanie broni.
Prawda jest taka, że dałeś mu ją akceptując handel.
Wykorzystał sytuację i ma Twoją broń. Nie złamał regulaminu.
Dziwi mnie, że dla tych kilku brył tak się ośmieszasz.
Mg specjalnie wejść jutro na grę i podarować Ci te kilka brył, tylko zamknij ten temat.
Dałeś mu, więc nie masz, proste.
"Zamknij handel" masz na górze, a "akceptuj" na dole, więc nwm jak mogłeś się tak pomylić.
Tym tematem nic nie wskurasz.

Użytkownik ღRycerzღ edytował ten post 22 sierpień 2015 - 20:46

Obecna gildia "LaVictoria" nie ma nic wspólnego z istniejącą kiedyś, w której byłem liderem.

Nie odpowiadam za czyny oraz zachowanie graczy z wyżej podanej gildii. ❌

#60 Karinax

Karinax

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 190 postów

Napisano 22 sierpień 2015 - 20:48

W naszym świecie trzeba wykorzystywać pomyłki. Wyobraź sobie na przykład jakieś zwierzę dajmy na to wilk. Wilk który nie wykorzystywał by pomyłek np jeleni skończyłby martwy z głodu. Dlatego nie można tego nazwać chamstwem ale wykorzystywaniem okazji. Po 2 szantaż to jest właśnie dalsze wykorzystanie okazji widząć jak łatwo zdobył miecz gości chciał pewnie coś jeszcze zarobić. To można nazwać logicznym myśleniem

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Pytanie

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych