[quote name="StivensOriginal" post="909821" timestamp="1440269651"]A Ty zdajesz sobię sprawę z tego że sam robisz z siebie ubaw ?, Tacy jak Ty tylko potrafią się śmiać, i dogryzać, opinia takiego skurwysyna jak Ty mnie mało interesuje bo jeteś lewakiem który jedyne co potrafi to robić to co każdy, twoja droga w życiu to ślad czyichś butów ?, co mnie obchodzą szczyle które potrafią tylko to co Ty ?, i ja nie jestem "inni" w porównaniu do takiego zera jak Ty, ja umiem mieć swoje zdanie, a nie kogoś tak jak Ty[/quote]
Ale mi dojechales, lepiej sie schowam.
A ty psycholog jestes ze kazdego tak oceniasz? xd To ja sie ciesze ze umie miec taki ubaw
Aha i nie za duzo przeklinasz?[/quote]
No na psychologa mnie stać wiem

, Ciebie za to jedyne na co stać to dogryzanie, wyśmiewanie zamiast zrozumienia itp. A co do tego że przeklinam. Tylko do takich jak Ty, życzę również takim jak Ty śmierci albo najgorszej tragedii w życiu, wiem wiem "głupia gra", ale czas na tę "głupią grę" poświęciłem, zabij się i najlepiej nie pisz, bo wyzywać dogryzać i śmiać się potrafi każdy zdemoralizowany człowiek, który nic poza tym w życiu nie ma