Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafika Odwiedź moje konto - click Dołączona grafikaPocztówka - click

Zdjęcie

Skradziony miecz na 80 lvl.

• Zamknięty Temat jest zamknięty
95 odpowiedzi w tym temacie

#16 MakeMyDay

MakeMyDay

Niekryty krytyk

• Globtroter
  • PipPipPipPip
  • 912 postów
  • Dołączył wto, 23 kwi 13
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:Mazowieckie
  • Nick w grze:MakeMyDay
  • Królestwo:Shinsoo

Napisano 22 sierpień 2015 - 17:36

Aha, według Ciebie mam słuchać jak ktoś po mnie jedzie i się naśmiewa ?, spoko a 10b to dla mnie dużo jestem nowy, na to pewnie też nie wpadłeś

Ludzie naśmiewają się z ciebie bo robisz taki temat, ze naprawdę śmiać sie chce... Straciłeś item bo przez przypadek nacisnąłeś akceptuj... Moze jeśli nie radzisz sobie z obsługą okienka handlowego, to powinieneś dać sobie spokój z metinem, bo ta gra ewidentnie Cie przerasta.
Ps. Za 30zł mogłeś sobie kupić itemy o wartości ponad 1kb, więc ja nwm jak ty to zrobiłeś, że z 1kb kupiłeś miecz za 10b.

#17 Colmic

Colmic

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 100 postów
  • Dołączył pon, 16 gru 13
  • MiastoRzym
  • Województwo:Dolnośląskie
  • Nick w grze:MonsoneK
  • Królestwo:Chunjo

Napisano 22 sierpień 2015 - 17:40

A może jestem nowy i taki miecz ma dla mnie znaczenie ?, ciężko się domyślić ?, czy jesteś upośledzony i wszystko ci trzeba tłumaczyć ?[/quote]

Ty se zdajesz sprawe ze kazdy ma z ciebie ubaw? Przestan juz lepiej pisac
Dołączona grafika

#18 WebSpiderJV

WebSpiderJV

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów
  • Dołączył sob, 22 sie 15

Napisano 22 sierpień 2015 - 17:52

[quote name="StivensOriginal" post="909816" timestamp="1440268808"]A może jestem nowy i taki miecz ma dla mnie znaczenie ?, ciężko się domyślić ?, czy jesteś upośledzony i wszystko ci trzeba tłumaczyć ?[/quote]
Ty se zdajesz sprawe ze kazdy ma z ciebie ubaw? Przestan juz lepiej pisac[/quote]
A Ty zdajesz sobię sprawę z tego że sam robisz z siebie ubaw ?, Tacy jak Ty tylko potrafią się śmiać, i dogryzać, opinia takiego skurwysyna jak Ty mnie mało interesuje bo jeteś lewakiem który jedyne co potrafi to robić to co każdy, twoja droga w życiu to ślad czyichś butów ?, co mnie obchodzą szczyle które potrafią tylko to co Ty ?, i ja nie jestem "inni" w porównaniu do takiego zera jak Ty, ja umiem mieć swoje zdanie, a nie kogoś tak jak Ty

Ludzie naśmiewają się z ciebie bo robisz taki temat, ze naprawdę śmiać sie chce... Straciłeś item bo przez przypadek nacisnąłeś akceptuj... Moze jeśli nie radzisz sobie z obsługą okienka handlowego, to powinieneś dać sobie spokój z metinem, bo ta gra ewidentnie Cie przerasta.
Ps. Za 30zł mogłeś sobie kupić itemy o wartości ponad 1kb, więc ja nwm jak ty to zrobiłeś, że z 1kb kupiłeś miecz za 10b.

To są chyba tacy ludzie jak Ty, co potrafią tylko to jedno w życiu, i powtarzam Ci po raz któryś, jestem człowiekiem i mogło mi się zdażyć

#19 Colmic

Colmic

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 100 postów
  • MiastoRzym

Napisano 22 sierpień 2015 - 17:54

[quote name="WebSpiderJV" post="909819" timestamp="1440269405"]Ty se zdajesz sprawe ze kazdy ma z ciebie ubaw? Przestan juz lepiej pisac[/quote]
A Ty zdajesz sobię sprawę z tego że sam robisz z siebie ubaw ?, Tacy jak Ty tylko potrafią się śmiać, i dogryzać, opinia takiego skurwysyna jak Ty mnie mało interesuje bo jeteś lewakiem który jedyne co potrafi to robić to co każdy, twoja droga w życiu to ślad czyichś butów ?, co mnie obchodzą szczyle które potrafią tylko to co Ty ?, i ja nie jestem "inni" w porównaniu do takiego zera jak Ty, ja umiem mieć swoje zdanie, a nie kogoś tak jak Ty[/quote]

Ale mi dojechales, lepiej sie schowam.
A ty psycholog jestes ze kazdego tak oceniasz? xd To ja sie ciesze ze umie miec taki ubaw
Aha i nie za duzo przeklinasz?
Dołączona grafika

#20 WebSpiderJV

WebSpiderJV

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów

Napisano 22 sierpień 2015 - 18:00

[quote name="StivensOriginal" post="909821" timestamp="1440269651"]A Ty zdajesz sobię sprawę z tego że sam robisz z siebie ubaw ?, Tacy jak Ty tylko potrafią się śmiać, i dogryzać, opinia takiego skurwysyna jak Ty mnie mało interesuje bo jeteś lewakiem który jedyne co potrafi to robić to co każdy, twoja droga w życiu to ślad czyichś butów ?, co mnie obchodzą szczyle które potrafią tylko to co Ty ?, i ja nie jestem "inni" w porównaniu do takiego zera jak Ty, ja umiem mieć swoje zdanie, a nie kogoś tak jak Ty[/quote]
Ale mi dojechales, lepiej sie schowam.
A ty psycholog jestes ze kazdego tak oceniasz? xd To ja sie ciesze ze umie miec taki ubaw
Aha i nie za duzo przeklinasz?[/quote]

No na psychologa mnie stać wiem :), Ciebie za to jedyne na co stać to dogryzanie, wyśmiewanie zamiast zrozumienia itp. A co do tego że przeklinam. Tylko do takich jak Ty, życzę również takim jak Ty śmierci albo najgorszej tragedii w życiu, wiem wiem "głupia gra", ale czas na tę "głupią grę" poświęciłem, zabij się i najlepiej nie pisz, bo wyzywać dogryzać i śmiać się potrafi każdy zdemoralizowany człowiek, który nic poza tym w życiu nie ma

#21 Colmic

Colmic

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 100 postów
  • MiastoRzym

Napisano 22 sierpień 2015 - 18:06

Ty potrzebujesz pomocy psychologa a nie wyrozumienia.
Idz do mamy plakac ze miecz warty tyle co ty (wiec domysl sie ile) dales za darmo dla typa.
I zycze ci calym sercem zeby to co do mnie napisales trafilo sie wlasnie tobie .
Milej gry
Dołączona grafika

#22 WebSpiderJV

WebSpiderJV

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów

Napisano 22 sierpień 2015 - 18:19

Idz do mamy plakac ze miecz warty tyle co ty (wiec domysl sie ile) dales za darmo dla typa.
I zycze ci calym sercem zeby to co do mnie napisales trafilo sie wlasnie tobie .
Milej gry

Za co mi życzysz żeby mi się to trafiło ?, ja nic złego nie robię, sam mówiłeś że masz ze mnie ubaw, a na twoją nową obelgę nie odpowiem, bo takim jak Ty, co nie mają zrozumienia, można życzyć tylko śmierci, sam nie masz zrozumienia więc czemu ja mam je mieć ?, sam se psychologa poszukaj lewacka ścierko

Milej gry

Nienawidzę takich śmieci jak Ty, co nie mają zrozumienia a sami go wymagają, i się dziwią że ktoś wyzywa, bo nikt normalny nie będzie się dawał, chyba proste i logiczne, ale nie dla Ciebie

#23 Colmic

Colmic

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 100 postów
  • MiastoRzym

Napisano 22 sierpień 2015 - 18:19

Za co mi życzysz żeby mi się to trafiło ?, ja nic złego nie robię, sam mówiłeś że masz ze mnie ubaw, a na twoją nową obelgę nie odpowiem, bo takim jak Ty, co nie mają zrozumienia, można życzyć tylko śmierci, sam nie masz zrozumienia więc czemu ja mam je mieć ?, sam se psychologa poszukaj lewacka ścierko

Skoncz juz z tym. Badz cicho
Dołączona grafika

#24 WebSpiderJV

WebSpiderJV

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów

Napisano 22 sierpień 2015 - 18:24

[quote name="StivensOriginal" post="909840" timestamp="1440271171"]Skoncz juz z tym. Badz cicho[/quote

Haha, a co nie stać Cię na odpowiedź ?, może zamiast wyzywania pochwalisz się czymś innym, jesteś taki dorosły jak sam piszesz, daj fb, albo coś, pokaż morde że jesteś dorosły, cbyba że boisz się prawdy że masz max 13 lat to spoko, nie musisz dawać zdjęcia 13 latku, wiem wiem dogryzam, ale sam zacząłeś

#25 Colmic

Colmic

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 100 postów
  • MiastoRzym

Napisano 22 sierpień 2015 - 18:36

Zamiast wyzywania? hah
Nie dam fb bo jeszcze mi brakuke twojego spamu tam.
Moge ci zapewnic ze 13 lat nie mam.
Szkoda na ciebie czasu, ty zobacz ile napisales i jak sie wyjeczales za miecza.
Jezeli chcesz moge ci poprawic nastroj i kupie ci takiego miecza smieciu :P
Odrazu sie usmiechniesz jak dziecko
Dołączona grafika

#26 WebSpiderJV

WebSpiderJV

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów

Napisano 22 sierpień 2015 - 18:49

Zamiast wyzywania? hah

Możesz kupić, choć i tak pewnie tego nie zrobisz, 10b to dużo, a poza tym liczysz na to pewnie że ktoś tu będzie miał ze mnie beke bo zrobisz ze mnie biedaka, myślisz że mnie obchodzi zdanie ludzi co tylko wyzywać, śmiać się i dogryzać potrafią ?, jak ci zależy możesz mi pomóc, chociaż pewnie znając życie piszesz to dla beki, ale zobaczymy jak ta rozmowa się skończy

Zamiast wyzywania? hah

A poza tym, skoro ten miecz jest tak tani, to czemu tamten koleś nie vhciał mi go oddać ?

#27 #Alistar

#Alistar

Niekryty krytyk

• Banned
  • PipPipPipPip
  • 871 postów
  • Dołączył śro, 23 lip 14
  • MiastoKraków
  • Województwo:Małopolskie
  • Imię:Krystian
  • Nick w grze:Alistar
  • Królestwo:Jinno
  • Nick na TS:Ali

Napisano 22 sierpień 2015 - 18:54

Hahahahahhahahahaha :lol: :lol: :lol:

Poszukaj po miastach to go może na ziemi znajdziesz bo takie gówna to każdy wywala co otwiera szkaty :D

Dołączona grafika

#28 Colmic

Colmic

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 100 postów
  • MiastoRzym

Napisano 22 sierpień 2015 - 18:56

Bo to lis
Mowiles ze cie "szantazowal" tak? On chcial zebys mu dal perly za miecz, ty bys mu dal perly i jescze bardziej bys teraz plakal.
Bystry ten co zaakceptowal za darmo od ciebie miecza

Użytkownik StivensOriginal edytował ten post 22 sierpień 2015 - 18:57

Dołączona grafika

#29 WebSpiderJV

WebSpiderJV

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów

Napisano 22 sierpień 2015 - 19:03

Bo to lis
Mowiles ze cie "szantazowal" tak? On chcial zebys mu dal perly za miecz, ty bys mu dal perly i jescze bardziej bys teraz plakal.
Bystry ten co zaakceptowal za darmo od ciebie miecza

Ooo, nagle zacząłeś normalnie pisać ?, bez dogryzek ?, a perły też nie wiem ile są warte, i to chyba nic złego ?, wolę się nie znać niż być dla kogoś hujem, zresztą jestem człowiekiem i mam prawo czegoś nie wiedzieć

Hahahahahhahahahaha :lol: :lol: :lol:
Poszukaj po miastach to go może na ziemi znajdziesz bo takie gówna to każdy wywala co otwiera szkaty :D

Następny szczyl bez zrozumienia, co umie tylko napisać "haha" "*****" "twoja stara" itp. Szkoda że ten śmieć musiał się udzielić, ale trudno, powyzywać trzeba bo inaczej lewackie frajerstwo zje człowieka

#30 Karinax

Karinax

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 190 postów
  • Dołączył sob, 09 lut 13

Napisano 22 sierpień 2015 - 19:05

Akceptować handel a potem mieć pretensje że to ktos wziął choć akurat w tym przypadku nie zdziwiłbym się gdyby gościu zaraz ten miecz wywalił

Użytkownik CroatoanX edytował ten post 22 sierpień 2015 - 19:05

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Pytanie

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych