Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafika

Zdjęcie

Skradziony miecz na 80 lvl.

• Zamknięty Temat jest zamknięty
95 odpowiedzi w tym temacie

#61 WebSpiderJV

WebSpiderJV

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów
  • Dołączył sob, 22 sie 15

Napisano 22 sierpień 2015 - 20:54

ღRycerzღ, dnia 22 Sie 2015 - 21:45, napisał:

O mnie co napiszesz?
Nie masz co liczyć na odzyskanie broni.
Prawda jest taka, że dałeś mu ją akceptując handel.
Wykorzystał sytuację i ma Twoją broń. Nie złamał regulaminu.
Dziwi mnie, że dla tych kilku brył tak się ośmieszasz.
Mg specjalnie wejść jutro na grę i podarować Ci te kilka brył, tylko zamknij ten temat.
Dałeś mu, więc nie masz, proste.
"Zamknij handel" masz na górze, a "akceptuj" na dole, więc nwm jak mogłeś się tak pomylić.
Tym tematem nic nie wskurasz.

Ośmieszam się ?, ty chyba mówisz w imieniu tej chołoty co nie ma zrozumienia, tylko umie wyśmiać, w grupie siła prawda ?, regulmin złamał skoro nie oddał, a screena mam i pisze wyraźnie że szantażuje, a na mieczyk wydałem 30b, dla Ciebie to może i mało, ale dla mnie jako nowego gracza dużo, poza tym co mnie obchodzą ci nie wychowani ludzie co się tu wypowiadają ?, nie ma się co nimi przejmować, jak dla Ciebie walczyć o swoje, znaczy ośmieszać się, to spoko, fajne masz rozumowanie

CroatoanX, dnia 22 Sie 2015 - 21:48, napisał:

W naszym świecie trzeba wykorzystywać pomyłki. Wyobraź sobie na przykład jakieś zwierzę dajmy na to wilk. Wilk który nie wykorzystywał by pomyłek np jeleni skończyłby martwy z głodu. Dlatego nie można tego nazwać chamstwem ale wykorzystywaniem okazji. Po 2 szantaż to jest właśnie dalsze wykorzystanie okazji widząć jak łatwo zdobył miecz gości chciał pewnie coś jeszcze zarobić. To można nazwać logicznym myśleniem

Mylisz się, takie zwierze można nazwać chamstwem,w pewnym stopniu oczywiście, chamstwem jest też to że jedna istota umiera aby inna mogła sobie ją zjeść, bug głupio złożył świat, po chamsku, i nie ma co ukrywać prawdy, ja nie mam rzadnej wiary, bo uważam że wiara jest dla ludzi którzy nie mają własnego zdania, i robią to co inni, zresztą masz przykład n tym hejcie zdemoralizownego bydła społecznego

Użytkownik WebSpiderJV edytował ten post 22 sierpień 2015 - 20:56

#62 ღRycerzღ

ღRycerzღ

Waleczny Rycerz

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2424 postów
  • Dołączył czw, 14 lut 13
  • Państwo: Country Flag
  • Województwo:W-mazurskie
  • Nick w grze:LordKopacz
  • Królestwo:Chunjo
  • Hobby:THE END

Napisano 22 sierpień 2015 - 20:59

WebSpiderJV, dnia 22 Sie 2015 - 21:54, napisał:

Ośmieszam się ?, ty chyba mówisz w imieniu tej chołoty co nie ma zrozumienia, tylko umie wyśmiać, w grupie siła prawda ?, regulmin złamał skoro nie oddał, a screena mam i pisze wyraźnie że szantażuje, a na mieczyk wydałem 30b, dla Ciebie to może i mało, ale dla mnie jako nowego gracza dużo, poza tym co mnie obchodzą ci nie wychowani ludzie co się tu wypowiadają ?, nie ma się co nimi przejmować, jak dla Ciebie walczyć o swoje, znaczy ośmieszać się, to spoko, fajne masz rozumowanie

Mylisz się, takie zwierze można nazwać chamstwem,w pewnym stopniu oczywiście, chamstwem jest też to że jedna istota umiera aby inna mogła sobie ją zjeść, bug głupio złożył świat, po chamsku, i nie ma co ukrywać prawdy, ja nie mam rzadnej wiary, bo uważam że wiara jest dla ludzi którzy nie mają własnego zdania, i robią to co inni, zresztą masz przykład n tym hejcie zdemoralizownego bydła społecznego

Złamał regulamin? Możesz mi zacytować pkt.?
Bo nie wydaje mi się, aby regulamin zobowiązywał go do oddania Ci broni.
Sam mu ją dałeś akceptując handel. On tylko to wykorzystał.
Ale Ty zrozum co robisz. Dałeś mu sam z sb broń, a teraz masz o to pretensje?
Stać Cię na rozdawanie to kup sb drugą.
Takiego cyrku dawno na forum nie widziałem.
Nie wiem ile jest mało, a ile dużo, bo od dawna nie gram.
Nie wnoszę do życia wirtualnej broni z metina.
Zrobiłeś błąd, graj dalej.

Użytkownik ღRycerzღ edytował ten post 22 sierpień 2015 - 20:59

Obecna gildia "LaVictoria" nie ma nic wspólnego z istniejącą kiedyś, w której byłem liderem.

Nie odpowiadam za czyny oraz zachowanie graczy z wyżej podanej gildii. ❌

#63 WebSpiderJV

WebSpiderJV

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów

Napisano 22 sierpień 2015 - 21:01

Croataon, pomyłki trzeb wykorzystywać, ale nie w takich sytuacjach, zauważ że zwierzę ryzykuje życiem, a ja w takiej grze czasem, i poprostu nigdy się nie poddaję, taki jestem, nigdy nie odpuszczam, jak wiem że mam swoją rację, i miło że w końcu choć trochę mnie zrozumiałeś, sorry że piszę tak, a nie w cytacie

#64 Karinax

Karinax

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 190 postów
  • Dołączył sob, 09 lut 13

Napisano 22 sierpień 2015 - 21:03

WebSpiderJV, dnia 22 Sie 2015 - 21:54, napisał:

Czyli według ciebie wszystkie zwierzęta mięsożerne są chamskie bo jedzą inne. To z resztą nie wszystko również roslinożerne no ba roślinka chciała sobie rosnąć a tu przyszła chamska krowa i ją zjadła.Czyli dalej 100% ludzi jest chamskich ponieważ zjada inne zwierzęta i rośliny. NIe wcale tak nie jest poprsotu tak działa świat i koniec 

#65 Pathology

Pathology

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 376 postów
  • Dołączył czw, 21 sie 14
  • MiastoOświęcim
  • Województwo:Małopolskie
  • Nick w grze: 
  • Hobby:Tak

Napisano 22 sierpień 2015 - 21:03

Dajcie sobie już spokój i zróbcie coś pożytecznego, odkurzcie klatkę schodową, czy coś

#66 WebSpiderJV

WebSpiderJV

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów

Napisano 22 sierpień 2015 - 21:08

ღRycerzღ, dnia 22 Sie 2015 - 21:59, napisał:

ღRycerzღ, dnia 22 Sie 2015 - 21:59, napisał:

Może i nie ma, ale powinno to być uznawane jako kara, zresztą Ty też mi nie udowodniłeś że nie ma takiego "pkt", a sam wymagasz tego odemnie, poza tym przedmiot w grze i co z tego ?, na ten przedmiot poświęciłem swój czas

CroatoanX, dnia 22 Sie 2015 - 22:03, napisał:

Czyli według ciebie wszystkie zwierzęta mięsożerne są chamskie bo jedzą inne. To z resztą nie wszystko również roslinożerne no ba roślinka chciała sobie rosnąć a tu przyszła chamska krowa i ją zjadła.Czyli dalej 100% ludzi jest chamskich ponieważ zjada inne zwierzęta i rośliny. NIe wcale tak nie jest poprsotu tak działa świat i koniec

Z tym chyba mam prawo się nie zgodzić ?, ja wolę zmieniać świat, nie wiem jak Ty, chociaż Ty pewnie byś to zostawił wszystko, tylko mi udowadniasz jaki jesteś, nie chce Ci się czegoś zmienić bo się uprzesz że "nie da się"

#67 к α у η є я ι η α

к α у η є я ι η α

Niekryty krytyk

• Płeć Piękna
  • PipPipPipPip
  • 712 postów
  • Dołączył czw, 07 cze 12
  • Województwo:K-pomorskie
  • Nick w grze:Kaynerina
  • Nick na TS:кαуηєяιηα

Napisano 22 sierpień 2015 - 21:09

@WebSpiderJV

Jak przeczytałam Twój temat, myślę sobie że ,, kurczę każdemu może się zdarzyć itp '', a za chwilkę istny cyrk.

Nie powinieneś z byle jakiego powodu obrażać innych, nawet jeśli ktoś zaczyna pierwszy.

A jeśli tak bardzo Ci zależy i jesteś nowym graczem - po pierwsze masz nauczkę i powód by to odrobić.

Pomyśl ile byś miał już b w te 2h+ od napisania tematu?

A jeśli jesteś zbyt leniwy itp to napisz do mnie w grze a już Ci dam te 50/100b..

virtualmt21494610074__kaya.png

#68 Karinax

Karinax

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 190 postów

Napisano 22 sierpień 2015 - 21:12

WebSpiderJV, dnia 22 Sie 2015 - 22:08, napisał:

Może i nie ma, ale powinno to być uznawane jako kara, zresztą Ty też mi nie udowodniłeś że nie ma takiego "pkt", a sam wymagasz tego odemnie, poza tym przedmiot w grze i co z tego ?, na ten przedmiot poświęciłem swój czas

Z tym chyba mam prawo się nie zgodzić ?, ja wolę zmieniać świat, nie wiem jak Ty, chociaż Ty pewnie byś to zostawił wszystko, tylko mi udowadniasz jaki jesteś, nie chce Ci się czegoś zmienić bo się uprzesz że "nie da się"

Możesz sie nie zgodzić, chcąc to zmienić trzeba by wytępić wszystko co żyje. Zaczynająć od roślin kończąc na ludziach

#69 ღRycerzღ

ღRycerzღ

Waleczny Rycerz

• Użytkownik
  • 2424 postów

Napisano 22 sierpień 2015 - 21:13

Haha. Rozbawiłeś mnie.
Ty myślisz, że jest taki punkt?
To jest metin. Tutaj nie jest jak w domku, że powiesz "Ja chcę to" i to dostaniesz.
Tracisz tylko czas, ale jak tam chcesz.
Ja Ci tylko mówię, że nic nie wskurasz. Od tego graczy zależy czy Ci odda broń.

A co do uznawania tego za karę, zgadzam się.
Powinni karać tych, którzy przez własną głupotę coś tracą, a potem chcą to odzyskać.
Pozdrawiam.
PS. To jest tylko gra. Nie traktuj tego jak życia. Następny Twój temat przewiduje odnośnie ulepszania.
"Straciłem ulepki, bo mi spaliło".
Obecna gildia "LaVictoria" nie ma nic wspólnego z istniejącą kiedyś, w której byłem liderem.

#70 WebSpiderJV

WebSpiderJV

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów

Napisano 22 sierpień 2015 - 21:18

к α у η є я ι η α, dnia 22 Sie 2015 - 22:09, napisał:

@WebSpiderJV

Jak przeczytałam Twój temat, myślę sobie że ,, kurczę każdemu może się zdarzyć itp '', a za chwilkę istny cyrk.
Nie powinieneś z byle jakiego powodu obrażać innych, nawet jeśli ktoś zaczyna pierwszy.

A jeśli tak bardzo Ci zależy i jesteś nowym graczem - po pierwsze masz nauczkę i powód by to odrobić.
Pomyśl ile byś miał już b w te 2h+ od napisania tematu?
A jeśli jesteś zbyt leniwy itp to napisz do mnie w grze a już Ci dam te 50/100b..

Ah, ale Ty nie rozumiesz, za miecz dałem 30b, poza tym, ja w godzine pewnie bym zarobił, w dodatku dochodzi do tego nuda straszna, monotonna, i mały zarobek, pomyśl pierw o kimś, samo ocenienie to takie wredne jak dla mnie, jak do kogoś piszesz, miej pewność że napewno wiesz co i jak

ღRycerzღ, dnia 22 Sie 2015 - 22:13, napisał:

Haha. Rozbawiłeś mnie.
Ty myślisz, że jest taki punkt?
To jest metin. Tutaj nie jest jak w domku, że powiesz "Ja chcę to" i to dostaniesz.
Tracisz tylko czas, ale jak tam chcesz.
Ja Ci tylko mówię, że nic nie wskurasz. Od tego graczy zależy czy Ci odda broń.
A co do uznawania tego za karę, zgadzam się.
Powinni karać tych, którzy przez własną głupotę coś tracą, a potem chcą to odzyskać.
Pozdrawiam.
PS. To jest tylko gra. Nie traktuj tego jak życia. Następny Twój temat przewiduje odnośnie ulepszania.
"Straciłem ulepki, bo mi spaliło".

Łatwo Ci tak pisać co nie ?, i powinni mnie karać za to że jestem człowiekiem i się pomyliłem ?, Ty cbyba jesteś trollem albo udajesz, zresztą piszesz bzdury, napewno jest jakiś pkt, trzeba poszukać, a nic mi nie udowodniłeś pisząc tu, chyba to że jeteś trollem

Użytkownik WebSpiderJV edytował ten post 22 sierpień 2015 - 21:16

#71 к α у η є я ι η α

к α у η є я ι η α

Niekryty krytyk

• Płeć Piękna
  • PipPipPipPip
  • 712 postów
  • Dołączył czw, 07 cze 12
  • Województwo:K-pomorskie
  • Nick w grze:Kaynerina
  • Nick na TS:кαуηєяιηα

Napisano 22 sierpień 2015 - 21:20

:D nie wierzę w ludzi. Zaoferować pomoc to i tak źle :P

No nic, kłóć się z ludźmi dalej :)

virtualmt21494610074__kaya.png

#72 WebSpiderJV

WebSpiderJV

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów

Napisano 22 sierpień 2015 - 21:26

CroatoanX, dnia 22 Sie 2015 - 22:12, napisał:

Możesz sie nie zgodzić, chcąc to zmienić trzeba by wytępić wszystko co żyje. Zaczynająć od roślin kończąc na ludziach

Nie wszystko, można było by zostawić po 20 z każdego gatunku żyjących, pamiętaj że realnie wszystko jest możliwe, potrzeba poprostu chęci, wiadomo że w trakcie jakiegoś zadania popełnia się błędy, ale na podstawie tych błędów następnym razem, gdy masz szansę na poprawę, masz również szansę że coś z tego zawalonego zadania pamiętasz, nawet jeśli nie do końca to chociaż troszkę, ale masz szansę iść dalej a nie stać w miejscu

к α у η є я ι η α, dnia 22 Sie 2015 - 22:20, napisał:

:D nie wierzę w ludzi. Zaoferować pomoc to i tak źle :P
No nic, kłóć się z ludźmi dalej :)

Ja się z tobą nie kłócę, tylko Ci odpowiedziałem

WebSpiderJV, dnia 22 Sie 2015 - 22:24, napisał:

Nie wszystko, można było by zostawić po 20 z każdego gatunku żyjących, pamiętaj że realnie wszystko jest możliwe, potrzeba poprostu chęci, wiadomo że w trakcie jakiegoś zadania popełnia się błędy, ale na podstawie tych błędów następnym razem, gdy masz szansę na poprawę, masz również szansę że coś z tego zawalonego zadania pamiętasz, nawet jeśli nie do końca to chociaż troszkę, ale masz szansę iść dalej a nie stać w miejscu

Zresztą mogłeś na pw napisać jak chciałeś pomóc, powinieneś wiedzieć że znając życie zaraz się znajdzie banda co wyśmieją i powyzywają, nie dziw mi się, takie mamy społeczeństwo

#73 ღRycerzღ

ღRycerzღ

Waleczny Rycerz

• Użytkownik
  • 2424 postów

Napisano 22 sierpień 2015 - 21:26

W takim razie skoro uważasz, że jest pkt. to nie rób tutaj sensacji tylko leć
do Administracji na ts'a lub napisz na support.
Z pewnością Twój wymyślony pkt. regulaminu Ci pomoże.
Nie jestem trollem, ale po tym co piszesz zastanawiam się czy Ty nim nie jesteś.
Szkoda na Cb czasu. Za dużo czasu spędzasz przed komputerem i masz tego efekt.

#74 Karinax

Karinax

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 190 postów

Napisano 22 sierpień 2015 - 21:27

WebSpiderJV, dnia 22 Sie 2015 - 22:24, napisał:

No i co im powiesz nie żryjcie nic bo to jest chamskie. Są rzeczy możliwie realnie i rzeczy nie możliwe co z tego że mam chęci np chce rzeby jutro pod moim domem stał passat z salonu i choćbym niewiem jak tego chciał i tak to się nie stanie ,

#75 WebSpiderJV

WebSpiderJV

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 0 postów

Napisano 22 sierpień 2015 - 21:30

ღRycerzღ, dnia 22 Sie 2015 - 22:26, napisał:

W takim razie skoro uważasz, że jest pkt. to nie rób tutaj sensacji tylko leć
do Administracji na ts'a lub napisz na support.
Z pewnością Twój wymyślony pkt. regulaminu Ci pomoże.
Nie jestem trollem, ale po tym co piszesz zastanawiam się czy Ty nim nie jesteś.
Szkoda na Cb czasu. Za dużo czasu spędzasz przed komputerem i masz tego efekt.

Za dużo czasu sam musisz spędzać, skoro znasz tak wszystkie pkt, zresztą skoro tak się znasz czekam na dowód, a nie wyzywasz i dogryzasz

CroatoanX, dnia 22 Sie 2015 - 22:27, napisał:

No i co im powiesz nie żryjcie nic bo to jest chamskie. Są rzeczy możliwie realnie i rzeczy nie możliwe co z tego że mam chęci np chce rzeby jutro pod moim domem stał passat z salonu i choćbym niewiem jak tego chciał i tak to się nie stanie ,

Nie zrozuiesz tego i tyle, weź sobie ten przykład, kiedyś nie było komputerów, domów itp, dziś są, więc tu masz dowód że jak ktoś chce to ma, poza tym nie muszę komuś bronić jeść, mogę zebrać np. Zapas żywności, dziwne masz myślenie, przy twoim myśleniu nic nie osiągniesz, pozdro

Użytkownik WebSpiderJV edytował ten post 22 sierpień 2015 - 21:32

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Pytanie

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych