ღRycerzღ, dnia 22 Sie 2015 - 21:45, napisał:
O mnie co napiszesz?
Nie masz co liczyć na odzyskanie broni.
Prawda jest taka, że dałeś mu ją akceptując handel.
Wykorzystał sytuację i ma Twoją broń. Nie złamał regulaminu.
Dziwi mnie, że dla tych kilku brył tak się ośmieszasz.
Mg specjalnie wejść jutro na grę i podarować Ci te kilka brył, tylko zamknij ten temat.
Dałeś mu, więc nie masz, proste.
"Zamknij handel" masz na górze, a "akceptuj" na dole, więc nwm jak mogłeś się tak pomylić.
Tym tematem nic nie wskurasz.
Ośmieszam się ?, ty chyba mówisz w imieniu tej chołoty co nie ma zrozumienia, tylko umie wyśmiać, w grupie siła prawda ?, regulmin złamał skoro nie oddał, a screena mam i pisze wyraźnie że szantażuje, a na mieczyk wydałem 30b, dla Ciebie to może i mało, ale dla mnie jako nowego gracza dużo, poza tym co mnie obchodzą ci nie wychowani ludzie co się tu wypowiadają ?, nie ma się co nimi przejmować, jak dla Ciebie walczyć o swoje, znaczy ośmieszać się, to spoko, fajne masz rozumowanie
CroatoanX, dnia 22 Sie 2015 - 21:48, napisał:
W naszym świecie trzeba wykorzystywać pomyłki. Wyobraź sobie na przykład jakieś zwierzę dajmy na to wilk. Wilk który nie wykorzystywał by pomyłek np jeleni skończyłby martwy z głodu. Dlatego nie można tego nazwać chamstwem ale wykorzystywaniem okazji. Po 2 szantaż to jest właśnie dalsze wykorzystanie okazji widząć jak łatwo zdobył miecz gości chciał pewnie coś jeszcze zarobić. To można nazwać logicznym myśleniem
Mylisz się, takie zwierze można nazwać chamstwem,w pewnym stopniu oczywiście, chamstwem jest też to że jedna istota umiera aby inna mogła sobie ją zjeść, bug głupio złożył świat, po chamsku, i nie ma co ukrywać prawdy, ja nie mam rzadnej wiary, bo uważam że wiara jest dla ludzi którzy nie mają własnego zdania, i robią to co inni, zresztą masz przykład n tym hejcie zdemoralizownego bydła społecznego
Użytkownik WebSpiderJV edytował ten post 22 sierpień 2015 - 20:56