Haha, człowiek który do każdego pisze "lewak". Zbanowac kolesia i tyle, nie bd tutaj nikogo wyzywal i obrażał. I to nie jest dział chlopczyku na takie tematy... I chuy to wszystkich obchodzi, że ktoś ci " ukradl" jakieś gowno a nie miecz, a ty placzesz z tego powodu, ze jesteś niezdara i sierota ty "lewaku" to już twój problem, mogłeś patrzeć co robisz, samo się nie akceptowało, a nie ty robisz aferę na całe forum bo jesteś sierotą i oddales miecz, a szczególnie, że to jest gowno, które leży w każdym m1/m2. Koniec. Nie bd mi tutaj cisnal bo i tak nie masz co. Zaloze się ze masz max 14lat 
Popisałeś się ty chamie, tak samo jak większość tych dzieci, a skoro masz tak dużo lat daj zdjęcie swojej mordy, chyba że boisz się prawdy lewacka ścierko, i skoro leży to w m1, m2, daj mi takich mieczy z 5, zresztą jesteś lewackim śmieciem którego i tak będę ignorować
To chyba logiczne że za np 200 lat będą rzeczy które teraz nawet nam sie nie śnią ale jest też logiczne że rzeczy które są niemożliwe się nie staną i chcąc niewiem jak bardzo np podróżować w czasie i tak tego nie zrobie
Teleportacja mogła by polegać np na szybkim przemieszczaniu się, np jakieś szybkie auto, żeby pojechało bardzo szybko, np tak zwana teleportacja w 3 minuty, pozdrawiam i już lece spać, bo kolejne zdesperowane dziecko mnie atakuje, pozdro i jutro zacznę nowy temat bo zbroje mi też ktoś ukradł bo .....
Haha, człowiek który do każdego pisze "lewak". Zbanowac kolesia i tyle, nie bd tutaj nikogo wyzywal i obrażał. I to nie jest dział chlopczyku na takie tematy... I chuy to wszystkich obchodzi, że ktoś ci " ukradl" jakieś gowno a nie miecz, a ty placzesz z tego powodu, ze jesteś niezdara i sierota ty "lewaku" to już twój problem, mogłeś patrzeć co robisz, samo się nie akceptowało, a nie ty robisz aferę na całe forum bo jesteś sierotą i oddales miecz, a szczególnie, że to jest gowno, które leży w każdym m1/m2. Koniec. Nie bd mi tutaj cisnal bo i tak nie masz co. Zaloze się ze masz max 14lat 
Jestem pająkiem w sieci internetowej suko która ma max 15 lat i uważa się za boga