Skocz do zawartości

Loteriada - click Dołączona grafikaZasady eventów - click Dołączona grafika Odwiedź moje konto - click Dołączona grafikaPocztówka - click

Lvl do petów

• Zamknięty Temat jest zamknięty

Ankieta: Lvl do petów (72 użytkowników oddało głos)

Pety

1. Głosowano Tak (33 głosów [45.83%])

Procent z głosów: 45.83%

2. Nie ( dlaczego ) (34 głosów [47.22%])

Procent z głosów: 47.22%

3. Tak, ale inny przedział lvl'owy (5 głosów [6.94%])

Procent z głosów: 6.94%

Głosuj
210 odpowiedzi w tym temacie

#121 Penga

Penga

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 373 postów
  • Dołączył pią, 22 sty 16
  • Państwo: Country Flag
  • MiastoFredekBezKredek
  • Województwo:Małopolskie
  • Nick w grze:Penga/lSzewczyKl
  • Gildia:Kredek Bez Fredek
  • Królestwo:Chunjo
  • Hobby:Siema ja jestem Fredek :)

Napisano 15 lipiec 2017 - 20:57

Nie było jeszcze argumentów przeciwko. :P :D :D
A argumenty ,, jest dobrze jak jest,, są lepsze niż twoje ,, nowi gracze,, .

A z tymi spadkami cen to pomysł tym swoim pustakiem,jak się zachowają ceny tych petow jak im za zdarmo je spakujesz. A tak poza tym nowe pety ulepsza się z zapakowanych petow, więc ja na 254 tezchce mieć za darmo spakowanego peta jak ci na 135 bo będę miał o X kb mniej do włożenia żeby zrobić smoka. Pozdrowienia dla cb.

Tam gdzie napisałeś 5 argumentów ja widzę tylko 1 ,, zmieni to rozgrywkę na 135, n powiem ci że się tak zmieni że się dużo nie zmieni dla graczy nowych, a jedynie tych co mają już ogarnięte eq tylko peta mają na niskim poziomie. Czyli się nic nie zmieni. Bo nowi będą bici(zakładając że są gnebieni jak piszesz) :D przez tych z lepszym eq i tak wiec ograniczenie petow NIC NIE DA!!

Jeżeli myślisz że stan posiadanego peta wpływa na to jak się gracze zachowuja to naprawdę nwm jakie ty studia psychologiczne robiłeś, w przedszkolu takie rzeczy wykładają??

masz racje nic sie nie zmieni wszyscy specjalnie by kupil te pety na swoj lvl i by juz nikomu nie dawali grac z nowych graczy i taka jest prawda a pustak by pozniej plakal ze nie moze miec lepszego peta :)

virtualmt21501151824__mrocznapenga.png

#122 TypowyPustak

TypowyPustak

Słaby pisarz

• Banned
  • PipPipPip
  • 321 postów
  • Dołączył sob, 31 gru 16
  • MiastoHonolulu
  • Województwo:Pomorskie
  • Imię:Nazwisko
  • Nick w grze:CzarnyBobas
  • Gildia:Chwilowo brak
  • Hobby:Polityka

Napisano 15 lipiec 2017 - 20:59

To podaj kilka powodów, które sprawią, że ta propozycja spowoduje wielkie szkody na serwerze.
Ja podałem co poprawi: poprawi całą rozgrywkę na niskich poziomach: zachęci do expienia, ułatwi grę nowym graczom, urozmaici pvp, zlikwiduje cwaniactwo.

Oczywiste jest, że z punktu widzenia petowca jest dobrze. Ale gdyby cała ludzkość wychodziła z takiego założenia "Jest dobrze jak jest" to nigdy byśmy nie wyszli z epoki kamienia łupanego.

Ja piszę, że nie jest dobrze. Ja tego doświadczyłem. Kilkaset godzin gry, męczarnie na DT i inne do niczego mnie nie doprowadziły i dlatego już nie gram na 135. A w zasadzie doprowadziły do jednego: że przyszedł sobie cwaniak z Patriotic i popisał "Leżeć psie". Chodzi o te 3 rzeczy które wymieniłem. Gracze nie expią. Zajmują spoty na oponach utrudniając grę innym. Pvp do 150 jest bardzo schematyczne i sprowadza się do tego, kto ma lepszego peta, oczywiście nie chodzi mi o różnicę typou kenai - król feniks. To można poprawić. Tobie i tamtemu cwaniaczkowi to przeszkadza. Wy nie jesteście przeciwko bo uważacie, że to nic nie wniesie. Wy jesteście przeciwko bo wam to przeszkadza.

Powtórzę się i to przeczytaj: długie lata nie było razadorów ani niczego takiego i nikt nie płakał, że na 135 są za słabe pety. Taki system już działał wiele lat tyle, że w innej formie. Nie było takiego cwaniactwa a gracze expili. Ale co było najlepsze w tym wszystkim? Że cytując twoje słowa, "grało 3 razy więcej graczy". I to jest argument, jakiego wy nie macie.

Użytkownik TypowyPustak edytował ten post 15 lipiec 2017 - 21:02

• Kirito-kun lubi to

#123 Penga

Penga

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 373 postów
  • MiastoFredekBezKredek

Napisano 15 lipiec 2017 - 21:04

wprowadzili te razadorki to sobie ludzie kupili a cb nie stać wiec nie płacz tutaj

aa i pytanie dodatkowe czy tu  ksiazke piszesz? bo mam wspaniały tytuł : TypowyPustak płacze i rozpętuje gówno burze. albo  Jak TypowyPustak rozpętał wojne na virtualu :)

Użytkownik Penga edytował ten post 15 lipiec 2017 - 21:05

#124 Sardaar

Sardaar

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 376 postów
  • Dołączył nie, 15 gru 13
  • Nick w grze:Sardaar

Napisano 15 lipiec 2017 - 21:09

Wiesz co? Masz poprostu urazę do tych petow bo swoją słaba grę i brak logicznego myślenia są dla cb nieosiągalne (dla cb nie dla nowych graczy) grasz 8miesiecy a piszesz jakbyś grał 7 lat. Na vmt2 jest mniej graczy bo metin już nie jest ,, trendy,, a nie bo Admin coś zrabal petami (jak ty uważasz) własnie nie zrobił w tej kwestii nic źle.

#125 TypowyPustak

TypowyPustak

Słaby pisarz

• Banned
  • PipPipPip
  • 321 postów
  • MiastoHonolulu

Napisano 15 lipiec 2017 - 21:10

wprowadzili te razadorki to sobie ludzie kupili a cb nie stać wiec nie płacz tutaj
aa i pytanie dodatkowe czy tu ksiazke piszesz? bo mam wspaniały tytuł : TypowyPustak płacze i rozpętuje gówno burze. albo Jak TypowyPustak rozpętał wojne na virtualu :)

Masz coś do powiedzenia na temat czy nie? Jak nie to nie pisz, nie rozumiesz tego?
To jest temat do dyskusji a nie do wzjaemnego obrażenia użytkowników i próbu upokorzenia. Administracja sama rozpatruje propozycję z tego co wiem, więc nie robi mi to za przeszkodę poprosić o skasowanie tego tematu abyś nie mógł wyładowywać swoich małpich zapędów.

Użytkownik TypowyPustak edytował ten post 15 lipiec 2017 - 21:11

#126 Sardaar

Sardaar

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 376 postów

Napisano 15 lipiec 2017 - 21:16

Masz coś do powiedzenia na temat czy nie? Jak nie to nie pisz, nie rozumiesz tego?
To jest temat do dyskusji a nie do wzjaemnego obrażenia użytkowników i próbu upokorzenia. Administracja sama rozpatruje propozycję z tego co wiem, więc nie robi mi to za przeszkodę poprosić o skasowanie tego tematu abyś nie mógł wyładowywać swoich małpich zapędów.

Przeczytaj swoje pierwsze posty tam sam obraziles 2-3 razy każdego kto jest na nie i to nazywasz dyskusją?? Taki kulturalny jesteś? Jak na razie jesteś spamerem w tym temacie pisząc każdy post taki sam.

Użytkownik Sardaar edytował ten post 15 lipiec 2017 - 21:16

• Amudiel lubi to

#127 Penga

Penga

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 373 postów
  • MiastoFredekBezKredek

Napisano 15 lipiec 2017 - 21:17

jak bys przeczytał od 1 do teraz to bys znalaz w kazdym twoim poscie obraze na mnie od idiotów itd

#128 TypowyPustak

TypowyPustak

Słaby pisarz

• Banned
  • PipPipPip
  • 321 postów
  • MiastoHonolulu

Napisano 15 lipiec 2017 - 21:19

jak bys przeczytał od 1 do teraz to bys znalaz w kazdym twoim poscie obraze na mnie od idiotów itd

Może są do tego powody? Nie dajesz w żadnym poście przykładu do uznania ciebie za wartościową i inteligentną osobę.

#129 Sardaar

Sardaar

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 376 postów

Napisano 15 lipiec 2017 - 21:22

Może są do tego powody? Nie dajesz w żadnym poście przykładu do uznania ciebie za wartościową i inteligentną osobę.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
I kto to mówi,,TypowyPustak,,

Użytkownik Sardaar edytował ten post 15 lipiec 2017 - 21:34

• Amudiel i Penga lubią to

#130 TypowyPustak

TypowyPustak

Słaby pisarz

• Banned
  • PipPipPip
  • 321 postów
  • MiastoHonolulu

Napisano 15 lipiec 2017 - 21:52

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
I kto to mówi,,TypowyPustak,,

To co, muszę robić alt-konto z powodu nicku :(
Ty to jesteś zawsze dosadny.

PS. Ktoś chętny na rozmowę o petach :D?
Już pomijając tamtą kłótnię, większość graczy co widać po głosach i opiniach chce tej zmiany. Więc chyba coś w tym jest.

A zresztą, mam dosyć. Mnie to nie dotyczy to was pier... serdedznie i kończę z tym tematem.

Użytkownik TypowyPustak edytował ten post 15 lipiec 2017 - 22:04

#131 Guest_TraXaL_*

Guest_TraXaL_*
  • Guests
  • Dołączył --

Napisano 15 lipiec 2017 - 22:18

Więc tak, zgadzam się z TypowyPustak dlaczego?

1. Osoby które POSIADAŁY konto 254/255 specjalnie sprzedały bo nie chciały się męczyć nad robieniem eq aby dorównać innym więc poszły po łatwiźnie i sprzedali eq/postacie kupili razadory i siedzą na 135lvl'u
2. Gdy wprowadzą wymóg do petów, co się stanie? już mówie

ad1. Wzrośnie liczba osób które zaczną expić ( dlaczego? ) ponieważ szkoda będzie im petów których nie mogą przywołać

ad.2 więcej osób zacznie dobijać +220lvl ( nie będzie nudno na 254lvl'u ponieważ w końcu będzie nas więcej i będzie można się bić )
ad3. Więcej itm na +200lvl powstanie, ludzie zaczną dropić, serwer ruszy do przodu

ad4. Nowi gracze będą mogli zacząć zarabiać ( teraz też mogą ) owszem nie neguje tego ale przeczytaj to...
teraz:
podstawowy pet 500-600b
król 5-6kb

Nowa osoba może sobie w końcu po ciężkim dropieniu kupić/ulepszać peta, ale jak ma to zrobić skoro na 135lvl'u siedzą i okupują DT sami z razadorami

od podstawowego peta do arry pet nie daje % na ludzi, więc nowi gracze są bez szans w szczególności że mają KD +7 a taki z razkiem ma +8
więc!?

1. lepsze eq
2. lepsze KD
3. Lepszy pet

Nie wszyscy mają na tyle czasu aby grać po nocach, zwłaszcza że nie gramy w 2008roku gdzie większość graczy miała po 10-16lat, większość jest osób dorosłych gdzie musi pracować, zająć się już domem lub rodziną.

Taki gracz chce sobie usiąść do metina, ponieważ ma sentyment lub lubi prostą rozgrywke co zapewnia metin2

STRASZNIE DŁUGIE ALE DOBRE ARGUMENTY :)

Dodam że, rozumiem że metin2 to gra mmo RPG z rywalizacją z innymi graczami, ale nie bądźmy tacy... 6lat temu grało się inaczej, teraz również gra sie inaczej...

Admin specjalnie wprowadza nowe bronie, aby ułatwić nam gre, wy zamiast to wykorzystać zacząć zarabiać i wbijać lvl'e siedzicie na 135lvl'u i macie to gdzieś, zacznijcie expić

macie już jaski/razki/pająki  to tylko kwestia wbicia lvl'a zrobienia biologa aaa no tak, zrobienia/kupienia eq piek i otchłani, nie chce wam się męczyć? przenieście się na serwer EASY lub ForFun tam macie zabawe na małych lvl'ach

#132 Sardaar

Sardaar

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 376 postów

Napisano 15 lipiec 2017 - 22:40

To w końcu chcecie żeby było więcej graczy czy nie bo nerozumiem. Raz piszecie że więcej więcej, a teraz tu kolega pisze żeby znaczna ilość graczy jeżeli nie chcę zmienić trybu gry który im umożliwia vmt2, żeby zriezygnowali i szli gdzieś indziej. To gracz powinien się dostosować do serwera a nie serwer do gracza, bo każdy musiałby grać w singel na własnym metinie. Tak się serwer ukształtował i te ograniczenie i tak nic nie da :/

#133 xJinchuuriki

xJinchuuriki

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 177 postów
  • Dołączył nie, 28 lip 13
  • MiastoDT
  • Województwo:Mazowieckie
  • Imię:Adrian
  • Nick w grze:TurboRowerek
  • Gildia:Brak

Napisano 15 lipiec 2017 - 22:40

Polecam tym którzy podają argumenty typu "Wystarczy że się weźmiesz zarobisz będziesz mial." Tylko pamiętajcie o czytaniu ze zrozumieniem tutaj ma to ma celu pomóc nowym graczom i na dodatek urozmaicic wszystko a serwerze w końcu ludzie ruszyli by z tych 135. A także polecam używać mózgu. Tyle do powiedzenia. :) Mam nadzieję że coś z tym zrobią.

Ps. Przepraszam za błędy piszę na szybko na dodatek z telefonu.

Użytkownik xJinchuuriki edytował ten post 15 lipiec 2017 - 22:47

Dołączona grafika

#134 Dutch

Dutch

Początkujący

• Banned
  • PipPip
  • 218 postów
  • Dołączył nie, 17 cze 12
  • Województwo:Dolnośląskie

Napisano 16 lipiec 2017 - 02:38

Jestem na nie
I nie jestem typem który bije graczy na oponach a broni ich przed takimi 135 którzy się nudzą i szukają wyzwania
Tak oni szukają wyzwania a nie głębia innych bez powodu
Pamiętajcie że 135 są na rapera a nie bicia innych xD
Po prostu po robieniu do przez nie ważne ile 4h czy tam 10h dziennie człowiek szuka odskocznią i idzie na metki kogoś obić żeby ten wezwał kogoś do pomocy żeby się pobawić

Skoro przeszkadzają petycję bo ludzie ci biją droga to może następnym razem zaproponuj całkowity zakaz pvp na mapach? ;D tylko na piramidce w chunjo m1 he

I taka prośba do administracji.. Zamknięcie już ten temat bo propozycja jedynie co wprowadziła to spam i nic więcej nie wprowadzi
  • Pacam lubi to

#135 Pacam

Pacam

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 233 postów
  • Dołączył czw, 24 gru 15
  • Nick w grze:XQQR
  • Królestwo:Shinsoo
  • Nick na TS:Aco cie to

Napisano 16 lipiec 2017 - 05:33

Polecam tym którzy podają argumenty typu "Wystarczy że się weźmiesz zarobisz będziesz mial." Tylko pamiętajcie o czytaniu ze zrozumieniem tutaj ma to ma celu pomóc nowym graczom i na dodatek urozmaicic wszystko a serwerze w końcu ludzie ruszyli by z tych 135. A także polecam używać mózgu. Tyle do powiedzenia. :) Mam nadzieję że coś z tym zrobią.

Ps. Przepraszam za błędy piszę na szybko na dodatek z telefonu.

Widzisz gdzies indziej dymy niz na 135? Bo ja nie mowicie by te 135 lvl.sie ruszyly ale powiedz co oni bd robic na 254/255 jak tam nikt sie nie bije.... a co do tego peta powiedz mi zaczynales gre to plakales na forum o pety?  Nie tylko powoli sie wybijales 

virtualmt21502281487__kot-1.jpg

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych