Jump to content

Loteriada - click Posted ImageZasady eventów - click Posted Image Odwiedź moje konto - click Posted ImagePocztówka - click

Lvl do petów

• This topic is locked This topic is locked

Poll: Lvl do petów (72 member(s) have cast votes)

Pety

1. Voted Tak (33 votes [45.83%])

Percentage of vote: 45.83%

2. Nie ( dlaczego ) (34 votes [47.22%])

Percentage of vote: 47.22%

3. Tak, ale inny przedział lvl'owy (5 votes [6.94%])

Percentage of vote: 6.94%

Vote
210 replies to this topic

#106 TypowyPustak

TypowyPustak

Słaby pisarz

• Banned
  • PipPipPip
  • 321 posts
  • Joined Sat, 31 Dec 16
  • Państwo: Country Flag
  • MiastoHonolulu
  • Województwo:Pomorskie
  • Imię:Nazwisko
  • Nick w grze:CzarnyBobas
  • Gildia:Chwilowo brak
  • Królestwo:Chunjo
  • Hobby:Polityka

Posted 15 July 2017 - 19:12

zrb sb eq na dt i idz sam bez buffa by sb dac te wartosc ataku na ripka i popatrz czy dasz rade ubic? na wszystkich mapkach PET TO JEST PODSTAWA !!!!!!!!!!!!!!!!!

Powiem tylko tyle, że na 135 lv że średnim, zwyczajnym EQ ubijałem rippera już z uwaga.... Miśkiem Kenai`em i to bez Pt ani buffa. I pewnie nie tylko ja. A da się nawet i z bao bao. Coś jeszcze ciekawego nam tu powiesz?

Jeszcze dodam, że lepsze pety, a to ich się tyczy ograniczenie, są potrzebne dopiero na mapkach wysoko poziomowych.Więc nie zrobiłoby to różnicy, czy nie byłyby dostępne na 135.

Edited by TypowyPustak, 15 July 2017 - 19:14.

#107 Varee

Varee

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 416 posts
  • Joined Sun, 14 May 17
  • Województwo:Dolnośląskie
  • Imię:Nie pamiętam
  • Nick w grze:Varee
  • Gildia:Miśki Pyśki
  • Królestwo:Shinsoo
  • Nick na TS:Varee
  • Hobby:Pożyczanie Eq od Desheera

Posted 15 July 2017 - 19:21

Ja podałem, co może to zmienić.

Skąd ty zresztą wiesz, czy coś zmieni czy nie, skoro nie doświadczyłeś tego?

Kiedyś nie było takich petów i pvp były ciekawsze, gracze expili i było o wiele więcej ludzi na serwerze. Ale to już podpada pod off-top, tak jak zgłoszony post tamtego fanatyka nade mną, więc czekam na uzasadnienia, sam nie odpowiadam na durne posty.

Nie żeby co ale gram na tej postaci od lutego i wiem jak to jest ale nie płakałem na forum tak jak ty

Nick: Varee Królestwo: Shinsoo

Lvl: 255

virtualmt21510438749__sygnatura.png

"Mówisz, że kochasz deszcz, a rozkładasz parasolkę, gdy zaczyna padać.
Mówisz, że kochasz słońce, a chowasz się w cieniu, gdy zaczyna świecić.
Mówisz, że kochasz wiatr, a zamykasz okno, gdy zaczyna wiać.
Właśnie dlatego boję się, kiedy mówisz, że mnie kochasz.''

#108 Penga

Penga

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 373 posts
  • Joined Fri, 22 Jan 16
  • MiastoFredekBezKredek
  • Województwo:Małopolskie
  • Nick w grze:Penga/lSzewczyKl
  • Gildia:Kredek Bez Fredek
  • Hobby:Siema ja jestem Fredek :)

Posted 15 July 2017 - 19:24

Powiem tylko tyle, że na 135 lv że średnim, zwyczajnym EQ ubijałem rippera już z uwaga.... Miśkiem Kenai`em i to bez Pt ani buffa. I pewnie nie tylko ja. A da się nawet i z bao bao. Coś jeszcze ciekawego nam tu powiesz?

Jeszcze dodam, że lepsze pety, a to ich się tyczy ograniczenie, są potrzebne dopiero na mapkach wysoko poziomowych.Więc nie zrobiłoby to różnicy, czy nie byłyby dostępne na 135.

ty mowiles ze pety nie sa potrzebne to sb ubij ripka bez peta... ty sam nie wiesz co piszesz  pustaku  a prawda jest taka ze nie mozesz sb zarobic na gównanego krola i plujesz sie na forum o te pety  jakos ja dalem rade zarobic koledzy z gildii tez i inni znajomi a ty tylko siedzisz na tym forum i tylko mowisz ze dasz rade ubic a taka prawda jest ze gowno umiesz zrobic jak sie nie podoba ten system to idz sobie na inny serwer nie bd problemu !! najlepiej bez petów

• Amudiel likes this

virtualmt21501151824__mrocznapenga.png

#109 TypowyPustak

TypowyPustak

Słaby pisarz

• Banned
  • PipPipPip
  • 321 posts
  • Joined Sat, 31 Dec 16
  • MiastoHonolulu

Posted 15 July 2017 - 19:33

ty mowiles ze pety nie sa potrzebne to sb ubij ripka bez peta... ty sam nie wiesz co piszesz pustaku a prawda jest taka ze nie mozesz sb zarobic na gównanego krola i plujesz sie na forum o te pety jakos ja dalem rade zarobic koledzy z gildii tez i inni znajomi a ty tylko siedzisz na tym forum i tylko mowisz ze dasz rade ubic a taka prawda jest ze gowno umiesz zrobic jak sie nie podoba ten system to idz sobie na inny serwer nie bd problemu !! najlepiej bez petów

Błagam cię, skończ pitolić.
Ja ani nie jestem nowym graczem, ani nie jestem bez peta, ani nie gram na 135.
Ja po prostu zaczynałem od kompletnego zera bez doświadczenia i wiem, jak te pety zaburzają rozgrywkę na niskich poziomach. Mi chodzi o dobro serwera a nie jak wam, o dobro własne. Widzę, że nie potrafisz rozmawiać na poziomie, więc przynajmniej pokaż klasę i próbuj się dostosować do dyskusji na poziomie.

Zróbmy sobie w tym temacie przerwę i ochłońmy trochę a wy coś wymyślcie bo dalej nie ujrzałem dobrych argumentów przeciw propozycji. Jak na razie przegraliście, 1:0 dla mnie.

Edited by TypowyPustak, 15 July 2017 - 19:34.

#110 Pysian

Pysian

Początkujący

• Użytkownik
  • PipPip
  • 168 posts
  • Joined Wed, 22 Aug 12

Posted 15 July 2017 - 19:33

Z tych opon wgl coś leci na 135? Tam chyba dropki mają 95+/- lvl zawsze?
A razadora widzę tylko na 135

Edited by Pysian, 15 July 2017 - 19:34.

#111 Penga

Penga

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 373 posts
  • Joined Fri, 22 Jan 16
  • MiastoFredekBezKredek

Posted 15 July 2017 - 19:35

Błagam cię, skończ pitolić.
Ja ani nie jestem nowym graczem, ani nie jestem bez peta, ani nie gram na 135.
Ja po prostu zaczynałem od kompletneho zera bez doświadczenia i wiem, jak te pety zaburzają rozgrywkę na niskich poziomach. Mi chodzi o dobro serwera a nie jak wam, o dobro własne.

Zróbmy sobie w tym temacie przerwę i ochłońmy trochę a wy coś wymyślcie bo dalej nie ujrzałem dobrych argumentów przeciw propozycji. Jak na razie przegraliście, 1:0 dla mnie.

tez zaczynalem od 0 i nie plakalem o pety jakos sie wybilem wiec ty sie wez za gre

#112 TypowyPustak

TypowyPustak

Słaby pisarz

• Banned
  • PipPipPip
  • 321 posts
  • Joined Sat, 31 Dec 16
  • MiastoHonolulu

Posted 15 July 2017 - 19:35

Z tych opon wgl coś leci na 135? Tam chyba dropki mają 95+/- lvl zawsze?
A razadora widzę tylko na 135

Zarobek tam jest niezbyt duży. A dlaczego gracze mający postaci 254/255 robią sobie dropki z razadorami i rzekomo tam zarabiają? Odpowiedz sobie sam na to pytanie.
Jako przykład podaję Patriotic i SS z jednego z tematów.

#113 TypowyPustak

TypowyPustak

Słaby pisarz

• Banned
  • PipPipPip
  • 321 posts
  • Joined Sat, 31 Dec 16
  • MiastoHonolulu

Posted 15 July 2017 - 19:48

Tak jak pisałem, pora na przerwę.
Najlepszym argumentem za wprowadzeniem propozycji jest to, że to osób będących za propozycją jest więcej, niż tych będących przeciw, oraz to, że jak na razie tylko jedna strona podaje realne uzasadnienie.

Śpijcie smacznie peciory małe.
Dobranoc życzę.

#114 Penga

Penga

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 373 posts
  • Joined Fri, 22 Jan 16
  • MiastoFredekBezKredek

Posted 15 July 2017 - 20:03

co nazywasz  mnie peciorem ? bo co potrafilem sie dorobic na 135 lvl peta wartego 40kb + i mam jeszcze eq na postaci ? jak bys tyle nie płakał tylko bys sie wzial za gre to bys dawno juz cos osiagnal na tym serwie

Zarobek tam jest niezbyt duży. A dlaczego gracze mający postaci 254/255 robią sobie dropki z razadorami i rzekomo tam zarabiają? Odpowiedz sobie sam na to pytanie.
Jako przykład podaję Patriotic i SS z jednego z tematów.

nie ma tam zarobku ? czlowieku znam pare osb co za 2/3h na oponkach zarabiaja ponad 1kb wiec jak to jest dla ciebie malo to moze przestan grac

#115 TypowyPustak

TypowyPustak

Słaby pisarz

• Banned
  • PipPipPip
  • 321 posts
  • Joined Sat, 31 Dec 16
  • MiastoHonolulu

Posted 15 July 2017 - 20:19

Dobra, przerwa skończona panowie.
Wracamy do tematu, czyli ograniczanie lv petów.

Proszę o argumenty za i przeciw, w zależności od tego, co kto uważa.

#116 Varee

Varee

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 416 posts
  • Joined Sun, 14 May 17

Posted 15 July 2017 - 20:33

Dobra, przerwa skończona panowie.
Wracamy do tematu, czyli ograniczanie lv petów.

Proszę o argumenty za i przeciw, w zależności od tego, co kto uważa.

Jestem za NIE jeśli tak trudno zrozumieć ponieważ nikt ci nie bije dropków na 135 lvl i po to są pety by ich używać. Jeśli masz problem z tym że nie potrafisz sobie zarobić to zmień server bo żalenie się na forum nic nie da 

• Chetan likes this

#117 Penga

Penga

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 373 posts
  • Joined Fri, 22 Jan 16
  • MiastoFredekBezKredek

Posted 15 July 2017 - 20:34

przeciw po co zmieniac cos co dziala ? jest wielle innych spraw do zrobienia a nie te pety

2przeciw wszyscy zaczynali od 0 i sie meczyli z mocniejszymi co mieli lepsze pety i dali sb rade

3 wszystkie pety sa do osiagniecia na wszystkich lvlach wiec ja nie widze problemu dalem rade 2razy ogarnac sb razadorka na 135 to czemu ma mi to zostać odebrane

4 pozniej bd pisal ze bd brak rywalizacji na serwie jedynie jaka jest to na 135 bo na wiekszych lvl nie ma wgl czegos takiego jedynie co widać to postaci 255 stojace w kołach

5 jestes durniem który płaczesz o te ograniczenie peta co do lvl postaci a jak bys chwil posiedzial to bys sb ogarnal  i tylko cb widac jak piszesz jedno i to samo

#118 TypowyPustak

TypowyPustak

Słaby pisarz

• Banned
  • PipPipPip
  • 321 posts
  • Joined Sat, 31 Dec 16
  • MiastoHonolulu

Posted 15 July 2017 - 20:40

Blablabla. Cały twój post jest o tym, jaki to ja jestem zły i jak to można cudownie zarabiać. Nic o propozycji. "Są ważniejsze rzeczy" - no tak - dodanie jeszcze lepszych petów. A tak na serio, skończ.
Mi nie o to chodzi. Z tobą już mi się odechciewa rozmawiać, więc nie pisz do mnie.

@Varee

Ale co czyjeś żale czy zarobek mają do tematu?
Ja proponuję propozycję. A ty masz nie mnie uświadamiać, jak mogę zarabiać czy jak mogę się żalić tylko ocenić propozycję.
Podaj, co złego może spowodować. Ja podałem, ile dobrego może zrobić.

I nie pisz, żebym zmienił serwer. Mimo to, że mmie aktualnie temat nie dotyczy to jestem zwolennikiem bo widzę w tym szansę i potencjał. Jak na razie patrząc na ostatnie opinie na forum i nie tylko, to wy jesteście mniejszością, więc na logikę to wy powinniście zmienić serwer.

#119 Varee

Varee

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 416 posts
  • Joined Sun, 14 May 17

Posted 15 July 2017 - 20:45

Blablabla. Cały twój post jest o tym, jaki to ja jestem zły i jak to można cudownie zarabiać. Nic o propozycji. "Są ważniejsze rzeczy" - no tak - dodanie jeszcze lepszych petów. A tak na serio, skończ.
Mi nie o to chodzi. Z tobą już mi się odechciewa rozmawiać, więc nie pisz do mnie.

@Varee

Ale co czyjeś żale czy zarobek mają do tematu?
Ja proponuję propozycję. A ty masz nie mnie uświadamiać, jak mogę zarabiać czy jak mogę się żalić tylko ocenić propozycję.
Podaj, co złego może spowodować. Ja podałem, ile dobrego może zrobić.

I nie pisz, żebym zmienił serwer. Mimo to, że mmie aktualnie temat nie dotyczy to jestem zwolennikiem bo widzę w tym szansę i potencjał. Jak na razie patrząc na ostatnie opinie na forum i nie tylko, to wy jesteście mniejszością, więc na logikę to wy powinniście zmienić serwer.

Poco dać ograniczenie lvl peta? jak komuś zależy to da sobie rade . To nie jest jakiś server easy by to było łatwe .

• Chetan likes this

#120 Sardaar

Sardaar

Słaby pisarz

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 376 posts
  • Joined Sun, 15 Dec 13
  • Nick w grze:Sardaar

Posted 15 July 2017 - 20:47

Piszę to już w 3 takim samym temacie. Po pierwsze: weź pod uwagę cenę rezadora i Jasia po tych zmianach. Jak myślisz ile będzie kosztować szkata z niebios czy spakowany pet jak rynek zbytu dla tych petow stanie się sprzedawcą, bo wątpię że oni zostaną na swoich postaciach jeżeli Jaś będzie na 200lvl
Po drugie: powstanie dopiero dysproporcja między nowymi graczami którzy będą siedzieć do 135lvl aż nie zarobią na lepszego peta( bo będziecie im to tłuc do głowy że bez takiego peta nie ma co się brać na wyższe lvl), a starymi graczami którzy będą siedzieć na wyższych poziomach. Chociaż i tak będą mieli swoje 135 tylko że ze słabszym petem,wiec i tak będą chodzić w (jak to piszecie) bandach po 5 osób. Czyli nic to nie da.
Edit: zapomniałem. TypowyPustak rób streszczenia swoich postów bo większość je przewija bez czytania :P

Co do tematu jestem dalej na nie, bo jest dobrze. Moim zdaniem ci 135 z rezadorem są batem poganiajacym do nie zostawiania na tych 2 mapach o który jest taki płacz. Można zarobić parę b na rezadora, kupić nieb eq i samem zrobić boskie do exp (tak jak się to zawsze robiło) dropiac perły i ulepszać co się da. Może wkoncu gracze zrozumieją że itemy można sobie zrobić a nie tylko zarobić i kupić...

Nie było jeszcze argumentów przeciwko. :P :D :D
A argumenty ,, jest dobrze jak jest,, są lepsze niż twoje ,, nowi gracze,, .

A z tymi spadkami cen to pomysł tym swoim pustakiem,jak się zachowają ceny tych petow jak im za zdarmo je spakujesz. A tak poza tym nowe pety ulepsza się z zapakowanych petow, więc ja na 254 tezchce mieć za darmo spakowanego peta jak ci na 135 bo będę miał o X kb mniej do włożenia żeby zrobić smoka. Pozdrowienia dla cb.

Tam gdzie napisałeś 5 argumentów ja widzę tylko 1 ,, zmieni to rozgrywkę na 135, n powiem ci że się tak zmieni że się dużo nie zmieni dla graczy nowych, a jedynie tych co mają już ogarnięte eq tylko peta mają na niskim poziomie. Czyli się nic nie zmieni. Bo nowi będą bici(zakładając że są gnebieni jak piszesz) :D przez tych z lepszym eq i tak wiec ograniczenie petow NIC NIE DA!!

Jeżeli myślisz że stan posiadanego peta wpływa na to jak się gracze zachowuja to naprawdę nwm jakie ty studia psychologiczne robiłeś, w przedszkolu takie rzeczy wykładają??

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users