Piszę to już w 3 takim samym temacie. Po pierwsze: weź pod uwagę cenę rezadora i Jasia po tych zmianach. Jak myślisz ile będzie kosztować szkata z niebios czy spakowany pet jak rynek zbytu dla tych petow stanie się sprzedawcą, bo wątpię że oni zostaną na swoich postaciach jeżeli Jaś będzie na 200lvl
Po drugie: powstanie dopiero dysproporcja między nowymi graczami którzy będą siedzieć do 135lvl aż nie zarobią na lepszego peta( bo będziecie im to tłuc do głowy że bez takiego peta nie ma co się brać na wyższe lvl), a starymi graczami którzy będą siedzieć na wyższych poziomach. Chociaż i tak będą mieli swoje 135 tylko że ze słabszym petem,wiec i tak będą chodzić w (jak to piszecie) bandach po 5 osób. Czyli nic to nie da.
Edit: zapomniałem. TypowyPustak rób streszczenia swoich postów bo większość je przewija bez czytania 
Co do tematu jestem dalej na nie, bo jest dobrze. Moim zdaniem ci 135 z rezadorem są batem poganiajacym do nie zostawiania na tych 2 mapach o który jest taki płacz. Można zarobić parę b na rezadora, kupić nieb eq i samem zrobić boskie do exp (tak jak się to zawsze robiło) dropiac perły i ulepszać co się da. Może wkoncu gracze zrozumieją że itemy można sobie zrobić a nie tylko zarobić i kupić...
Nie było jeszcze argumentów przeciwko.
A argumenty ,, jest dobrze jak jest,, są lepsze niż twoje ,, nowi gracze,, .
A z tymi spadkami cen to pomysł tym swoim pustakiem,jak się zachowają ceny tych petow jak im za zdarmo je spakujesz. A tak poza tym nowe pety ulepsza się z zapakowanych petow, więc ja na 254 tezchce mieć za darmo spakowanego peta jak ci na 135 bo będę miał o X kb mniej do włożenia żeby zrobić smoka. Pozdrowienia dla cb.
Tam gdzie napisałeś 5 argumentów ja widzę tylko 1 ,, zmieni to rozgrywkę na 135, n powiem ci że się tak zmieni że się dużo nie zmieni dla graczy nowych, a jedynie tych co mają już ogarnięte eq tylko peta mają na niskim poziomie. Czyli się nic nie zmieni. Bo nowi będą bici(zakładając że są gnebieni jak piszesz)

przez tych z lepszym eq i tak wiec ograniczenie petow NIC NIE DA!!
Jeżeli myślisz że stan posiadanego peta wpływa na to jak się gracze zachowuja to naprawdę nwm jakie ty studia psychologiczne robiłeś, w przedszkolu takie rzeczy wykładają??