Proponuje Zmienic lvl wejscia na mape do 89 i wykluczyc pety powyzej Kenaia
i to powinno wszystko zalatwic
Napisano 15 lipiec 2017 - 06:40
jak juz ograniczac pety na oponach to wszystkie
Napisano 15 lipiec 2017 - 12:53
Napisano 15 lipiec 2017 - 13:40
Na DT też można śmiało ograniczyć do kenaia, rippka idzie zrobić z nim na luzie.
Co do mapek zarobkowych od 180 macie ww, w krwi, boskim i jasiami na luzie sobie zrobicie, więc nie wiem o co Wam chodzi ;v a no tak trzeba by było ulepszyć swoją ukochaną perf zbrojkę, a tam już 2 razy magii nie będzie, więc taki **** ze szpanu..
Wracając do tematu, większość nowych graczy przychodzi jako "kozacy" ze swoich dotychczasowych serwerów, tam nikt im nie podskakiwał i robili co chcieli, więc to samo marzy im się tutaj. Wbija potem taki na oponki i ksuje bez choćby zapytania czy moze. 0otem zdziwiony, że go biją itp itd
Prawda jest taka, że z praktycznie każdym można się dogadać tylko trzeba chcieć, a nie mi się należy bo jestem nowy. Przez ostatni tydzień chodzilem na rippera (wraz ze współwłaścicielką postaci) i z chamstwem spotkalismy się tylko 2 razy. Raz był to gość z Patriotics (czy jak im tam), a innym razem jakiś nowy właśnie i przykład tego nowego chciałbym przedstawić. Wchodzę sb do dt i widzę, że czeka ktoś z Dyniowych, podchodzę i gadamy chwilę. Za moment wpada jakiś koleś z podst. petem, ale zamiast cokolwiek zapytać, przywitać się etc. co robi? Próbuje zabić najpierw mnie poten owego surę, nie udało się więc co? Wyzywa bo jest nowy, a jak my tacy kozacy to zaprasza na swojego serwa, no ludzie xD Pustak, ja Cię szanuję, ale czy to też przykład nowego gracza niszczonego przez tych, którzy nieco już grają? Może tamten sura miał mu odstąpić spota nowemu, bo trzeba na takiego chuchać i dmuchać? ;V Kto chce grać na virtualu będzie na nim grał i tyle.
Boshe, jak długo wyszło o.O mam nadzieję, że ktoś przeczyta xD
nie no to ostatnie to taka prawda ale nie widze sensu ograniczania peta bo w koncu ktoś długi czas zarabiał na niego a teraz nagle zostani mu to odebrane
Napisano 15 lipiec 2017 - 13:46
Napisano 15 lipiec 2017 - 13:48
Napisano 15 lipiec 2017 - 13:53
Nie po to tyle sie meczylem by uzbierac na razadorka by teraz zostalo.mi to odebrane przez jakiegos isiote ktory placze ze 135 lvl.maja lepszego peta niz on... i bol dupy ma o to ze zaczyna do tych postaci a na koncu go.skladaja na 2 skile i tyle.prawdy w tym
A ludzie sa tacy co zaczynaja gre tutaj i cwaniakuja a jak ich zabijesz wolaja cie na 2 serwer gdzie są mocni.. jak kozaka zgrywaja na vmt to niech nas tu zabija a nie wolaja po serwach bo co oni to nie sa
Napisano 15 lipiec 2017 - 14:17
Wystarczy polatać po kanałach aby to dostrzec.
Ja wczoraj wstawiłem zdjęcie przykładowego cwaniaka z razadorem, który okupuje spoty i nie pozwala nowym graczom zarobić. A siedzi tam nie dlatego, że chce zarabiać, bo może to robić na 254, ale dlatego, żeby lać innych i ciskać obrazami.
Ale dlaczego wy nagle kiedy zarzucono wam brak argumentów przeciw ograniczeniu lv petów zaczynacie obracać dyskusję tylko w to, jak często i gdzie goście wbijają na spoty na oponach i czepiacie się wszystkiego? Jakbyście się nie domyślili ograniczenie miałoby obejmować nie tylko opony. Może zatem wynajdziecie z duupy jakieś argumenty?
Akurat co do ksucia na oponach to było pisane że gildia Patriotic ksuje, lecz tak nie jest. Jak dotąd zauważyłem gildie typu Patriotic biją się między sobą, a nie graczy dropiących na oponkach. Gildie które to robią są to na ogół jakieś nowe bądź nieznane bo jak widzę kogoś ksującego to ma max króla i lata i bije każdego pokolei
Napisano 15 lipiec 2017 - 14:20
Akurat co do ksucia na oponach to było pisane że gildia Patriotic ksuje, lecz tak nie jest. Jak dotąd zauważyłem gildie typu Patriotic biją się między sobą, a nie graczy dropiących na oponkach. Gildie które to robią są to na ogół jakieś nowe bądź nieznane bo jak widzę kogoś ksującego to ma max króla i lata i bije każdego pokolei
Napisano 15 lipiec 2017 - 14:34
Użytkownik Amudiel edytował ten post 15 lipiec 2017 - 14:36
Napisano 15 lipiec 2017 - 14:34
Napisano 15 lipiec 2017 - 14:41
Wy to celowo robicie aby zyskać na mocy w dyskusji, w której nie macie argumentów.@TypowyPustak Skoro tak chcesz wprowadzić to ograniczenie to oddaj każdemu graczowi, który ma razorka na 135lvlu, 40kb, które wydali na jego zdobycie. Wtedy ta propozycja miałaby jakikolwiek sens, bo jak narazie jest to tylko płacz graczy, którym sie nie chce kopać rud, ponieważ jest to "nudny sposób zarobku".
Użytkownik TypowyPustak edytował ten post 15 lipiec 2017 - 14:45
Napisano 15 lipiec 2017 - 14:48
Napisano 15 lipiec 2017 - 15:14
jesteś tak durny, że nawet najlepszy pomysł napisany przez ciebie byłby z*ebany
Napisano 15 lipiec 2017 - 16:03
zablokowac i bedzie spokoj moze w końcu zaczna nowi ludzie grac na virtualu
Użytkownik kubakzm edytował ten post 15 lipiec 2017 - 16:03
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych