[quote name="StivensOriginal" post="909816" timestamp="1440268808"]A może jestem nowy i taki miecz ma dla mnie znaczenie ?, ciężko się domyślić ?, czy jesteś upośledzony i wszystko ci trzeba tłumaczyć ?[/quote]
Ty se zdajesz sprawe ze kazdy ma z ciebie ubaw? Przestan juz lepiej pisac[/quote]
A Ty zdajesz sobię sprawę z tego że sam robisz z siebie ubaw ?, Tacy jak Ty tylko potrafią się śmiać, i dogryzać, opinia takiego skurwysyna jak Ty mnie mało interesuje bo jeteś lewakiem który jedyne co potrafi to robić to co każdy, twoja droga w życiu to ślad czyichś butów ?, co mnie obchodzą szczyle które potrafią tylko to co Ty ?, i ja nie jestem "inni" w porównaniu do takiego zera jak Ty, ja umiem mieć swoje zdanie, a nie kogoś tak jak Ty
MakeMyDay, dnia 22 Sie 2015 - 18:36, napisał: 
Ludzie naśmiewają się z ciebie bo robisz taki temat, ze naprawdę śmiać sie chce... Straciłeś item bo przez przypadek nacisnąłeś akceptuj... Moze jeśli nie radzisz sobie z obsługą okienka handlowego, to powinieneś dać sobie spokój z metinem, bo ta gra ewidentnie Cie przerasta.
Ps. Za 30zł mogłeś sobie kupić itemy o wartości ponad 1kb, więc ja nwm jak ty to zrobiłeś, że z 1kb kupiłeś miecz za 10b.
To są chyba tacy ludzie jak Ty, co potrafią tylko to jedno w życiu, i powtarzam Ci po raz któryś, jestem człowiekiem i mogło mi się zdażyć