Po cz臋艣ci macie racj臋, ale nie uszcz臋艣liwiajcie kogo艣 na si艂臋. Skoro kto艣 chc臋 mie膰 ten 254/255 to niech sobie go wbije i pr贸buje robi膰 coraz to lepsze eq, niekt贸rzy lubi膮 si臋 z tym bawi膰, to samo z mapkami, mo偶e lubi膮 lata膰 mapy ze znajomymi, zamiast obija膰 92lvl na oponkach z eq all7. Skoro chcecie sobie siedzie膰 na 135 bo uwa偶acie, 偶e tam jest wi臋kszy fun to kto wam broni? A to, 偶e inni gadaj膮: a bo 254 si臋 powinno wbija膰 i otch艂anie i tak dalej. To tylko gadanie, to wy przecie偶 decydujecie co chcecie osi膮gn膮膰 w grze i co chcecie gra膰. Jeden woli PVM a drugi PVP, proste. Skoro kto艣 chce mie膰 255 i afczy膰 w pradawnych w m2 to niech se to robi, w czym problem? Moim zdaniem wasze argumenty s膮 w wi臋kszo艣ci bezsensowne, ka偶dy ma prawo w艂asnego wyboru jak chce gra膰. Ja na przyk艂ad gram tu d艂ugi czas i sobie gram tym 254 wojem, robi臋 sobie jakie艣 tam mapki od czasu do czasu i jako艣 nie ci膮gnie mnie do bicia si臋 przez 30 minut o spota w DT, kt贸rego i tak pewnie bym straci艂 bo wbije mi p贸艂 gildii Dyniowych czy innych typk贸w. Wol臋 sobie pogra膰 PVM w samotno艣ci ni偶eli k艂贸ci膰 si臋 z typami, kt贸rzy jedynie potrafi膮 zwyzywa膰 twoj膮 matk臋 (oczywi艣cie nie wszyscy). Tak偶e wbijanie maksymalnego poziomu, a stanie w miejscu na 135 to tak naprawd臋 wyb贸r ka偶dego gracza i nic wam do tego, a twierdzenie, 偶e nowi gracze si臋 zawiod膮 na 254, to kolejna g艂upota. Czemu maj膮 si臋 zawie艣膰? Zanim wbij膮 254 to chyba najpierw popatrz膮 rynek, obczaj膮 troch臋 serwer i w po艂owie drogi sami zadadz膮 sobie pytanie czy chc膮 maxowa膰 posta膰 czy chc膮 si臋 bawi膰 na 135lvl w wojn臋 o spota.
Tylko powiedz mi do kogo to m贸wisz bo o to chodzi, ze wszyscy narzucaj膮 naszej gildii aby wbijala 255. Ale przecie偶 mamy mo偶liwo艣膰 do grania tak jak chcemy.

Zasady event贸w -
This topic is locked