Jump to content

Loteriada - click Posted ImageZasady event贸w - click Posted Image Fotograf - click Posted Image Ko艂o fortuny - click

Photo

Dlaczego NIE warto wbija膰 255 LVL!

• This topic is locked This topic is locked
90 replies to this topic

#31 VeilSide

VeilSide

Pocz膮tkuj膮cy

• U偶ytkownik
  • PipPip
  • 126 posts
  • Joined Thu, 06 Aug 15
  • Pa艅stwo: Country Flag
  • Wojew贸dztwo:Mazowieckie
  • Imi臋:Adrian
  • P艂e膰:M臋偶czyzna
  • Nick w grze:ChinChan
  • Kr贸lestwo:Chunjo
  • Nick na TS:ChinChan

Posted 14 August 2017 - 15:37

Po cz臋艣ci macie racj臋, ale nie uszcz臋艣liwiajcie kogo艣 na si艂臋. Skoro kto艣 chc臋 mie膰 ten 254/255 to niech sobie go wbije i pr贸buje robi膰 coraz to lepsze eq, niekt贸rzy lubi膮 si臋 z tym bawi膰, to samo z mapkami, mo偶e lubi膮 lata膰 mapy ze znajomymi, zamiast obija膰 92lvl na oponkach z eq all7. Skoro chcecie sobie siedzie膰 na 135 bo uwa偶acie, 偶e tam jest wi臋kszy fun to kto wam broni? A to, 偶e inni gadaj膮: a bo 254 si臋 powinno wbija膰 i otch艂anie i tak dalej. To tylko gadanie, to wy przecie偶 decydujecie co chcecie osi膮gn膮膰 w grze i co chcecie gra膰. Jeden woli PVM a drugi PVP, proste. Skoro kto艣 chce mie膰 255 i afczy膰 w pradawnych w m2 to niech se to robi, w czym problem? Moim zdaniem wasze argumenty s膮 w wi臋kszo艣ci bezsensowne, ka偶dy ma prawo w艂asnego wyboru jak chce gra膰. Ja na przyk艂ad gram tu d艂ugi czas i sobie gram tym 254 wojem, robi臋 sobie jakie艣 tam mapki od czasu do czasu i jako艣 nie ci膮gnie mnie do bicia si臋 przez 30 minut o spota w DT, kt贸rego i tak pewnie bym straci艂 bo wbije mi p贸艂 gildii Dyniowych czy innych typk贸w. Wol臋 sobie pogra膰 PVM w samotno艣ci ni偶eli k艂贸ci膰 si臋 z typami, kt贸rzy jedynie potrafi膮 zwyzywa膰 twoj膮 matk臋 (oczywi艣cie nie wszyscy). Tak偶e wbijanie maksymalnego poziomu, a stanie w miejscu na 135 to tak naprawd臋 wyb贸r ka偶dego gracza i nic wam do tego, a twierdzenie, 偶e nowi gracze si臋 zawiod膮 na 254, to kolejna g艂upota. Czemu maj膮 si臋 zawie艣膰? Zanim wbij膮 254 to chyba najpierw popatrz膮 rynek, obczaj膮 troch臋 serwer i w po艂owie drogi sami zadadz膮 sobie pytanie czy chc膮 maxowa膰 posta膰 czy chc膮 si臋 bawi膰 na 135lvl w wojn臋 o spota.

Tylko powiedz mi do kogo to m贸wisz bo o to chodzi, ze wszyscy narzucaj膮 naszej gildii aby wbijala 255. Ale przecie偶 mamy mo偶liwo艣膰 do grania tak jak chcemy.
  • Hyunnim // Damian likes this

#32 Sosnix

Sosnix

Pocz膮tkuj膮cy

• U偶ytkownik
  • PipPip
  • 247 posts
  • Joined Sun, 02 Feb 14
  • MiastoLublin
  • Wojew贸dztwo:Lubelskie
  • Nick w grze:MrsSurka
  • Gildia:Marble

Posted 14 August 2017 - 15:45

Mam zakupiona bron otchlani i zbr dla szpanu juz ;D

to ladne 1000 zl

#33 Hyunnim // Damian

Hyunnim // Damian

Nowy

• Banned
  • Pip
  • 38 posts
  • Joined Wed, 09 Aug 17
  • MiastoLA (CALIFORNIA)
  • Wojew贸dztwo:Dolno艣l膮skie
  • Imi臋:Damian
  • Nick w grze:TOPSECRET
  • Gildia:TOPSECRET
  • Kr贸lestwo:Jinno
  • Nick na TS:TOPSECRET
  • Hobby:Wydawanie kasy na IS'y.

Posted 14 August 2017 - 15:46

to ladne 1000 zl

Jakie 1000 zl o co chodzi? 

Do艂膮czona grafika

#34 Sosnix

Sosnix

Pocz膮tkuj膮cy

• U偶ytkownik
  • PipPip
  • 247 posts
  • Joined Sun, 02 Feb 14
  • MiastoLublin
  • Wojew贸dztwo:Lubelskie
  • Nick w grze:MrsSurka
  • Gildia:Marble

Posted 14 August 2017 - 15:46

przed chwila jeczales ze nie warto wbijac 254 bo nie stac cie na eq exp a mowisz ze dla szpanu kupiles zbr i bron otchlani, ja nie rozumiem - jaki jest cel twojego jebanego pajacowania w tym temacie?

#35 Sandacz321

Sandacz321

S艂aby pisarz

• U偶ytkownik
  • PipPipPip
  • 421 posts
  • Joined Sun, 08 Jan 17

Posted 14 August 2017 - 15:47

Prawda jest taka ,偶e gracze na 135 maj膮 co艣 czego na 254,255 nie mamy . Czyli otwartej mapy do rywalizacji , mo偶na by wprowadzi膰 2 nowe mapy zarobkowe na wz贸r oponek , wym贸g 4 osobowe pt , dobrze przesy艣lane przepustki jak i drop o kt贸ry warto si臋 bi膰 .i starczy :) Takie co艣 da艂o by mocn膮 rywalizacj臋 jak i wsp贸艂prac臋 .4 osobowe pt wyeliminuje to ,偶e 10 koleg贸w si臋 zgada i wszystkich pozamiata :)Mo偶na takie mapy otwiera膰 naprzyklad wybrane dwa dni w tygodniu aby gracze za bardzo si臋 nie wzbogacili .

Edited by Sandacz321, 14 August 2017 - 15:49.

#36 BezPowrOtnY

BezPowrOtnY

Pocz膮tkuj膮cy

• U偶ytkownik
  • PipPip
  • 233 posts
  • Joined Sun, 07 Dec 14
  • MiastoKujawsko-Pomorskie
  • Nick w grze:Azym
  • Hobby:Muzyka - Hip-Hop

Fakt, nie narzucacie, ale przekonujecie za wszelk膮 cen臋 o swojej racji, 偶e gra na 254/255 jest nudna, g艂upia i bezsensowna. Dla was mo偶e i jest, ale zauwa偶cie, 偶e metin jest gr膮 monotonn膮 bo trzeba ci膮gle powtarza膰 to samo, ci膮gle robicie tego samego ripera, ci膮gle ten sam razador. Czym si臋 r贸偶ni膮 od ww czy zbrojowni? Tylko tym, 偶e DT jest map膮 publiczn膮 gdzie musisz si臋 wkurza膰 i wyk艂贸ca膰 z innymi o spota co nie rzadko jest poni偶ej wszelkiego poziomu, nie chodzi mi tu o sam膮 walk臋, a zachowania niekt贸rych graczy. Poza tym nowy gracz jak ma cokolwiek zdoby膰 skoro wy siedzicie non-stop na riperze i trzepiecie na nim fortun臋, pewnie cz臋sto wbijaj膮c innym na spota i go wyrzucaj膮c. Nowy gracz ma praktycznie tylko kopanie rudy, oponki zaj臋te przez typ贸w, kt贸rym pewnie i tak nic tam nie dropi, riper przez go艣ci co maj膮 dyniowe/walentynkowe/艣wi膮teczne czy uj wie jakie tam jeszcze miecze i full bestii na ka偶d膮 klas臋 ''bo mo偶e przypadkiem wpadnie kolo o mocy podobnej do mnie to 90 absa i go ni ma''. Nie powa偶ne z lekka moim zdaniem, w艂a艣nie wbicie tego 254 jest pewn膮 zalet膮. Po pierwsze - masz maksymalny poziom, po drugie - nie musisz bawi膰 si臋 w zmian臋 skilli, po trzecie - nie musisz si臋 wyk艂贸ca膰 o spota na ww, po czwarte - wi臋ksze wyzwanie, pi膮te - ci膮gle rozbudowujesz w艂asne ekwipunek, zrobicie pradawne czy otch艂ani jest ci臋偶ko, ale przynajmniej masz na co zapieprza膰. Minusem s膮 oczywi艣cie ceny, ale dyniowe czy macza all8 te偶 nie kosztuje 30b.

#37 Hyunnim // Damian

Hyunnim // Damian

Nowy

• Banned
  • Pip
  • 38 posts
  • Joined Wed, 09 Aug 17
  • MiastoLA (CALIFORNIA)

przed chwila jeczales ze nie warto wbijac 254 bo nie stac cie na eq exp a mowisz ze dla szpanu kupiles zbr i bron otchlani, ja nie rozumiem - jaki jest cel twojego jebanego pajacowania w tym temacie?

Mnie nie sta膰? Czytaj ze zrozumieniem troch臋... I ja tu niby pajacuje? To jest temat informacyjny co czeka nowego gracza na max lvlu. A wy nie umiecie tego uszanowa膰 i dram臋 robicie. Do tego jeszcze si臋 gildii czepiacie i nie wiadomo czego.

Edited by Hyunnim // Damian, 14 August 2017 - 15:50.

Do艂膮czona grafika

#38 taxer1921

taxer1921

Pocz膮tkuj膮cy

• U偶ytkownik
  • PipPip
  • 188 posts
  • Joined Fri, 16 Jun 17
  • MiastoCz臋stochowa
  • Wojew贸dztwo:艢l膮skie
  • Nick w grze:XTaxer
  • Kr贸lestwo:Shinsoo
  • Nick na TS:taxer
  • Hobby:ogladanie psa jak sra

Posted 14 August 2017 - 16:25

wy sie czepiace 254lvli skoro na nich nie gracie XD sens czepiania sie 135 przez 254 moge zrozumiec bo kazdy kto zaczyna musi przejsc przez etap oponek czy dt ktore zajmujecie ale odwrotnie to chyba nie ma sensu.

tumblr_og1fqs146r1vv1g70o1_540.gifvirtualmt21501278032__beka_xd.png

#39 Hyunnim // Damian

Hyunnim // Damian

Nowy

• Banned
  • Pip
  • 38 posts
  • Joined Wed, 09 Aug 17
  • MiastoLA (CALIFORNIA)

Posted 14 August 2017 - 16:27

wy sie czepiace 254lvli skoro na nich nie gracie XD sens czepiania sie 135 przez 254 moge zrozumiec bo kazdy kto zaczyna musi przejsc przez etap oponek czy dt ktore zajmujecie ale odwrotnie to chyba nie ma sensu.

Ka偶dy z nas gra艂 na 254/5. My艣lisz, 偶e wypowiada艂bym si臋 na ten temat gdybym nie mia艂 takiej postaci? 

Do艂膮czona grafika

#40 Draymon

Draymon

Nowy

• U偶ytkownik
  • Pip
  • 18 posts
  • Joined Tue, 01 Aug 17
  • Wojew贸dztwo:Pomorskie
  • Nick w grze:Tat

Posted 14 August 2017 - 16:30

Ja z mojej strony mog臋 potwierdzi膰 to,偶e faktycznie na 135 jest wi臋kszy fun,na tym poziomie mo偶esz liczy膰 przynajmniej na jak膮艣 rywalizacje z innymi.W pe艂ni zgodz臋 si臋 te偶 z osob膮,kt贸ra napisa艂a ze 254/255 tylko stoj膮 w kole lub poza nim i afcz膮,jaka艣 walka mi臋dzy graczami na tym lvlu to rzadko艣膰 patrz膮c na to, co jest na ni偶szych poziomach.

• Hyunnim // Damian likes this

#41 taxer1921

taxer1921

Pocz膮tkuj膮cy

• U偶ytkownik
  • PipPip
  • 188 posts
  • Joined Fri, 16 Jun 17
  • MiastoCz臋stochowa

Posted 14 August 2017 - 16:37

no ale nie gracie juz na 254 tylko przeszliscie na 135 :D

poza tym byla mapa pradawnych publiczna podobno i tak powinno zostac nie rozumiem czemu jest ona prywatna xd

#42 kubakzm

kubakzm

Pocz膮tkuj膮cy

• Banned
  • PipPip
  • 102 posts
  • Joined Wed, 16 Jan 13
  • Wojew贸dztwo:L贸dzkie
  • Imi臋:Kamil
  • Nick w grze:Jaki艣
  • Gildia:Amnezja

Posted 14 August 2017 - 16:39

aktualnie max lvl servera to 135:D

#43 Hyunnim // Damian

Hyunnim // Damian

Nowy

• Banned
  • Pip
  • 38 posts
  • Joined Wed, 09 Aug 17
  • MiastoLA (CALIFORNIA)

Posted 14 August 2017 - 16:57

no ale nie gracie juz na 254 tylko przeszliscie na 135 :D

poza tym byla mapa pradawnych publiczna podobno i tak powinno zostac nie rozumiem czemu jest ona prywatna xd

Koledzy maj膮 254 tylko jako dropy i grali tam sporo ;P

Edited by Hyunnim // Damian, 14 August 2017 - 18:12.

Do艂膮czona grafika

#44 taxer1921

taxer1921

Pocz膮tkuj膮cy

• U偶ytkownik
  • PipPip
  • 188 posts
  • Joined Fri, 16 Jun 17
  • MiastoCz臋stochowa

Posted 14 August 2017 - 18:04

toz mowie ze nie gracie na 254 czego nie rozumiesz w tej wypowiedzi :D

#45 Bubi4123

Bubi4123

Pocz膮tkuj膮cy

• U偶ytkownik
  • PipPip
  • 191 posts
  • Joined Sat, 05 Aug 17

Posted 14 August 2017 - 18:17

No musz臋 ju偶 to napisa膰.

Czy wy si臋 k*rwa mo偶ecie odpierd*li膰 od tej gildii? A przynajmniej nie wsadza膰 ka偶dego do jednego worka! Nie lubicie kogo艣 z gildii to sobie z nim to wyja艣nijcie. A nie od razu, 偶e ktokolwiek jest w Patriotic to musi by膰 zjebany itd. Ja do gildii doszed艂em kilka dni temu i mam wyj*bane co tu si臋 dzia艂o wcze艣niej. 

A wy ludzie umiecie si臋 tylko czepia膰 wszystkiego co mo偶na. Wsp贸艂czuj臋 wam i to bardzo. 

Doszed艂e艣 kilka dni temu to mo偶e nie jeste艣 jeszcze wypaczony, wi臋c jest dla ciebie nadzieja.
A gildia zas艂uguje na takie opinie swoim zachowaniem i idiotyzmem wielu cz艂onk贸w.

5 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users

Google (2)